• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Bendende 40 tl aslında eşimden alıyorum ben henüz çalışmıyorum işe başlayınca daha çok olacak inşallah

Bildirim yapamadim kusura bakmayin.... 60 lira olmus birikim... Gec kaldim galiba neyse subatta kacirmam artik... Ayrica tablo iyi olmus ellerinize saglik..

Günaydın kızlar :3:
Okuyunca işte benim konum dedim :1:
5, 10 ve 25 kuruşlarla 5 gram atın aldım ben ya :1:
Hani o yükü gitsin diye dolmuşa verdiğimiz ya da marketlerde falan almaya tenezzül etmediğimiz 5 kuruşlar 10 kuruşlar var ya, işte onlar benim hazinem :1:
Beni de alsanıza aranıza :3:

Son düzenleme:
Merhabalar ben de katılabilir miyim??

Benim de bir su şişesi kumbaram var, ama ben ayın 15'inden 15ine birikim ve harcama hesaplama işlerine girişiyorum yani ay sonu birikimim aslında ayın 15'inde belli olmuş olacak ama ben yine de ay sonu bildirim yaparım.

KAbul ederseniz tabi ki??

Günaydın kızlar :3:
Okuyunca işte benim konum dedim :1:
5, 10 ve 25 kuruşlarla 5 gram atın aldım ben ya :1:
Hani o yükü gitsin diye dolmuşa verdiğimiz ya da marketlerde falan almaya tenezzül etmediğimiz 5 kuruşlar 10 kuruşlar var ya, işte onlar benim hazinem :1:
Beni de alsanıza aranıza :3:

Merhabalar ben de katılabilir miyim??

Benim de bir su şişesi kumbaram var, ama ben ayın 15'inden 15ine birikim ve harcama hesaplama işlerine girişiyorum yani ay sonu birikimim aslında ayın 15'inde belli olmuş olacak ama ben yine de ay sonu bildirim yaparım.

KAbul ederseniz tabi ki??

O zaman aramıza hosgeldiniz kızlar :16:

Back
X