• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

ocak ortası görmüştüm sanırım burayı, o zamandan beri kendi rekorumu kırmışım resmen.
beğendiğim bir sürü şey var ama üzerimde bir cimrilik var ki sormayın :1:

herkeslere tebriklerr :15:
Allah arttırsın inş 3-4-5'e katlansınlar aminnnnnnnnnnn:16:

ocak ortası görmüştüm sanırım burayı, o zamandan beri kendi rekorumu kırmışım resmen.

amin canım
bende bayılırım para harcamaya normalde ama bendede bi biriktirme hevesi başladı bu topiği göreli
hayırlısı

tişekkür et kızaaamm banaaa :60: sayemde paran sıcacık yatıo kumbaaranda :60:

teşekkürler teşekkürler :D ben unutmuşum bi an burayı kızlar ben ilk gün başlamıştım bakalım şubat ayı nasıl geçecek :D

Julıaaaaa benım ısmım 4. Sırada var neden oraya yazmayıp benı en sonlara ekledınız:52:

Ay ben zamanında bildirim yapamadım ama birikim yapmış oldum, artık Şubat'a bildiririm kızlar:38: Şubat'ınkini sıfırdan başlayacağım. Kazananlar, katılanlar herkese hayırlı olsun ilk ayımız:13::12::12::12:

1 Şubat açılışımı yapayım, 10 tl attım....

Son düzenleme:
kızlar birikim tablonuzu gördüm allah bereket versin :) ben çok geride kalmışımdır diye düşünüyordum çünkü ne zaman açsam bugün 150 tl attım 40 tl attım vs. görünce... neyse ben ay ortasında işten çıktım moralim bozuk o yüzden hazır para yiycem şimdilik :( biriktirdiğim de gidecek işe girersem paylaşım yaparım yoksa ancak harcama üzerine gidiyorum şimdilik :( bana da dua edin hayırlısıyla mutlu olacağım uzun vadeli bi iş bulayım

kızlar birikim tablonuzu gördüm allah bereket versin :) ben çok geride kalmışımdır diye düşünüyordum çünkü ne zaman açsam bugün 150 tl attım 40 tl attım vs. görünce... neyse ben ay ortasında işten çıktım moralim bozuk o yüzden hazır para yiycem şimdilik :( biriktirdiğim de gidecek işe girersem paylaşım yaparım yoksa ancak harcama üzerine gidiyorum şimdilik :( bana da dua edin hayırlısıyla mutlu olacağım uzun vadeli bi iş bulayım

Umarım mutlu olacağın is en kısa zaman daa çıkar karsına canim:16:

Günaydın kızlarrrrrrrrr:16:

Alsen,Limon tebrikler canlarım:nazar:

Julia,Melike'm emeğinize sağlık kızlarrrrrrr:16:

Bugün 10tl ile başladım Şubat ayına.Haydi bakalımmm kumbişler boş kalmasınnnnnn :))

hadı bakalım kızlar
bı 10 lada ben baslayayım subat ayına
aranıza yenı katıldım ama
ınsallah ıyı para bırıktırıcem:52::52:

Tünaydın kızlarrrr... Size bomba bir haber, kuyumcular bu işe fena bozulacaklar...:37:

Bankalar altın satabilecek
Bankalar Cumhuriyet altın sikkeleri ve Cumhuriyet ziynet altını alım satımı yapabilecekler.

ANKARA - Bankalar Cumhuriyet altın sikkeleri ve Cumhuriyet ziynet altınları ile VOB'da işlem gören kıymetli madenleri esas alan sözleşmelerin alım satımını yapabilecekler.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve bankaların kıymetli maden alım satımına ve alacaklarından dolayı edindikleri gayrimenkullerin elden çıkarılmasına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelikte yapılan değişiklik uyarınca, bankalar, TBMM'nin ilgili kararıyla standart ve nitelikleri belirlenen Cumhuriyet altın sikkeleri ile Cumhuriyet ziynet altınlarının alım ve satımını yapabilecekler.
Bu madde hükmü gereğince bankalar ayrıca, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsalarında işlem gören, standart ve nitelikleri yetkili merciler tarafından belirlenen kıymetli madenleri esas alan sözleşmelerin alım ve satımını da yapabilecekler.

Kaynak:ntvmsnbc

Back