• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Rica ederim Cnm artık aramizdasin o zaman demi :16:

evet canım
besmele çekip cüzdandaki bozuk paraları attım bile kutuya ama şimdilik çok az param var damlaya damlaya göl olur inşallah

ben pazartesiden itibaren yapayım para bildirimini şimdi kumbarada çok komik bir rakam var :D

Son düzenleme:
vallaaa bildirim yapmayanlar liste dışı kalcakkkkk ona göreeee burdaaa hepimiz emek verioruzzz ciddiye alalım demi işi :16:

melisacıkkk tırtıklıo heee :60: olsun cnm sendeee listeye girmesende geldikçe uğraaaa cnm :16:

tmmdır cnm sendeeen büyük ümitlerim var ayın birincisineeee de kupa var sayfanın en başında kocaman harflerleeeeee :32::32:

Ben hıc kagıt para atmadım canım hepsi bozukluk ben bırıncı olamam hedefım 50 tl idi ins. Gecmışımdır:27:

bende bende şubatta birikime katılmak istiyorum bu sayedeparalar çar çur omaz birikir
bakalım ne kadar birikecek hemen kumbara ediniyim

Ne yapıyosun tatım görüşemiyoruz ne zamandır

Aöf ye calışıyorum evde pinekliyorum diş tellerıyle ugrasıyorum canım sen nasılsın neler yapıyorsun? Aaa sana bırsey sorucam canım benım bulundugun ilde beledıyeye büro memuru alınacak sartları kpss den en az 60 puan almakgecıcı surelı alınacakmıs ben basvursam alınırsam kpss puanım yanarmı 85.99 puan aşdım hazıranda atamalar için tercıh yapıcam ilk önceliğim o ama bu gecıcı surelı dıyor bunuda düşünsemmiki dedım puanım yanmassa basvurucam :26:

Aöf ye calışıyorum evde pinekliyorum diş tellerıyle ugrasıyorum canım sen nasılsın neler yapıyorsun? Aaa sana bırsey sorucam canım benım bulundugun ilde beledıyeye büro memuru alınacak sartları kpss den en az 60 puan almakgecıcı surelı alınacakmıs ben basvursam alınırsam kpss puanım yanarmı 85.99 puan aşdım hazıranda atamalar için tercıh yapıcam ilk önceliğim o ama bu gecıcı surelı dıyor bunuda düşünsemmiki dedım puanım yanmassa basvurucam :26:

Yanmaz heralde canım sonuçta ona merkezi atama ile başvurmuyorsun hem geçiciymişte ama sen bir garantiye almak için dpt'ye bir sor. Bende iyim bir yandan aöf ile uğraşıyorum bir yandanda haziranı bekliyorum hem atamalar hem tayin için :52:

Yanmaz heralde canım sonuçta ona merkezi atama ile başvurmuyorsun hem geçiciymişte ama sen bir garantiye almak için dpt'ye bir sor. Bende iyim bir yandan aöf ile uğraşıyorum bir yandanda haziranı bekliyorum hem atamalar hem tayin için :52:

Cok kafam karıstı zabıt katıplıgı sözleşmeliye yerleştiğinde merkezı atamalara basvurabılıyormusum buda gecıcı diye olur dıye dusunmustum :26:dpt'ye nasılsorucam ki

Cok kafam karıstı zabıt katıplıgı sözleşmeliye yerleştiğinde merkezı atamalara basvurabılıyormusum buda gecıcı diye olur dıye dusunmustum :26:dpt'ye nasılsorucam ki

sözleşmeliye yerleştiğinde merkezi atamalara başvurabilirsin
bende katipliğe başvurucam izmirde
siz hangi ildesiniz??

dün atamamıştım, bugünle ikisi toplam olsun + ay sonu diye torpilim olsun kumbarama diyerekten 50 tl atıyorum:16:

genel toplamı melikea sana mı bildiriyoruz canımm :10:

Son düzenleme:
sözleşmeliye yerleştiğinde merkezi atamalara başvurabilirsin
bende katipliğe başvurucam izmirde
siz hangi ildesiniz??

Canakkaledeyım ben katıplıge basvurmuycam beledıyeye basvurayım dedım ama sözleşme yaparlarsa bıryıl çalışmak zorunda kalıcam hazırandakı ve kasımdakı atamaları kacırıcam o yuzden vazgectım:31:

kızlar ben çıkıyorum şimdi bildirim yapmayanlar ya buraya yazsın yada mesaj atsın eve gidince tablomuzu tamamlayacağım ben :)

Back