Bende hemen paralarımı sayıyorum ve msj atıyorum kime atıyorum
bana atıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hemen paralarımı sayıyorum ve msj atıyorum kime atıyorum
Rica ederim Cnm artık aramizdasin o zaman demi
vallaaa bildirim yapmayanlar liste dışı kalcakkkkk ona göreeee burdaaa hepimiz emek verioruzzz ciddiye alalım demi işi
melisacıkkk tırtıklıo heee olsun cnm sendeee listeye girmesende geldikçe uğraaaa cnm
tmmdır cnm sendeeen büyük ümitlerim var ayın birincisineeee de kupa var sayfanın en başında kocaman harflerleeeeee
Ben hıc kagıt para atmadım canım hepsi bozukluk ben bırıncı olamam hedefım 50 tl idi ins. Gecmışımdır
Ne yapıyosun tatım görüşemiyoruz ne zamandır
Ama ilk sayfadaki listede benim ismim yok
Aöf ye calışıyorum evde pinekliyorum diş tellerıyle ugrasıyorum canım sen nasılsın neler yapıyorsun? Aaa sana bırsey sorucam canım benım bulundugun ilde beledıyeye büro memuru alınacak sartları kpss den en az 60 puan almakgecıcı surelı alınacakmıs ben basvursam alınırsam kpss puanım yanarmı 85.99 puan aşdım hazıranda atamalar için tercıh yapıcam ilk önceliğim o ama bu gecıcı surelı dıyor bunuda düşünsemmiki dedım puanım yanmassa basvurucam :26:
Yanmaz heralde canım sonuçta ona merkezi atama ile başvurmuyorsun hem geçiciymişte ama sen bir garantiye almak için dpt'ye bir sor. Bende iyim bir yandan aöf ile uğraşıyorum bir yandanda haziranı bekliyorum hem atamalar hem tayin için
Cok kafam karıstı zabıt katıplıgı sözleşmeliye yerleştiğinde merkezı atamalara basvurabılıyormusum buda gecıcı diye olur dıye dusunmustum :26:dpt'ye nasılsorucam ki
sözleşmeliye yerleştiğinde merkezi atamalara başvurabilirsin
bende katipliğe başvurucam izmirde
siz hangi ildesiniz??
dün atamamıştım, bugünle ikisi toplam olsun + ay sonu diye torpilim olsun kumbarama diyerekten 50 tl atıyorum
genel toplamı melikea sana mı bildiriyoruz canımm
23,5 liram olmuş benimde ocak 15 te başladım biriktirmeye az olmuş yaa
Liste ne zamn yayınlanıyor melikecim