Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

hully cim sende başla bence para biriktirmeye bebişin doğunca ona ciciler alırsın

teşekkür ederim julia

hersey cok ısterım ama
benım bunyeme aykırı
sabah 50 tl ıle cıkarım aksama da bıtırırım ben o parayı
bıde ben safım
esımden gızlı yapamıorm hemen soluorm olmuo
sız nası becerıosnz azıcık ogretınde yapalım
uzUn vadede yapmak lazım aslında dıelım bı on yıl
ıyı para bırıkır ama

hadı banada ogretın
nası yapıos
ben de bırıktırım madem gaza geldım

Önce bı kumbara al ve bu ay birikime başla 3 tl 5 tl sora ay sonu git bır bankaaa hesabı ac bankaya yatırım ve onu unut oradaa ıste bu kadar basit

hadi ya o kadar etkili oldu mu bende mi başlasam acaba ama biraz kilo verdikten sonra başlamak daha mantıklıdır heralde

Cnm bende çabuk etki gösterdi normalde 6seansin sonunda ancak 12cm incelmis oluyorsun

Önce bı kumbara al ve bu ay birikime başla 3 tl 5 tl sora ay sonu git bır bankaaa hesabı ac bankaya yatırım ve onu unut oradaa ıste bu kadar basit

eslerden habersız bırıktrcez dımı
bıde vadelı acmak ıcın sanırım en az 1000 tl olması gerekodu

bugun ıtıbarı ıle bende bırıktrmeye baslayayım o zaman
bakalım 1 yılın sonunda ne kadar param olcak

eslerden habersız bırıktrcez dımı
bıde vadelı acmak ıcın sanırım en az 1000 tl olması gerekodu

Vadesiz ac şimdilik Cnm birikimde vadeye çevirirsin onlar soruyorlar zaten vadeli hesap istermisinz diye evet tabikisi eşlerden habersiz amac bu zaten kendi paramız olcak

cok sevınırım
e bırıktrdıklerımızı yazcakmıyız burda bıde ne zamanları acıorz kumbarayı

Vadesiz ac şimdilik Cnm birikimde vadeye çevirirsin onlar soruyorlar zaten vadeli hesap istermisinz diye evet tabikisi eşlerden habersiz amac bu zaten kendi paramız olcak

ayy hıc ole akıllı kadın olmayı beceremedım bu gune kadar ama
sızın destegınızle olur ınsallah

cok sevınırım
e bırıktrdıklerımızı yazcakmıyız burda bıde ne zamanları acıorz kumbarayı

Cnm hergüne sohbet ediyoruz burda kaç tl attık onu yazıyoruz ayın son Günü'de kumbaraları açıp bildirim yapıyoruz toplam tl yi hepsi bu kadar

ya cahilliğime verin sınav parası yatırmak dışında pek bankaya ihtiyaç duymadımda bu vadeli ve vadesiz hesap ne oluyor yani farkı ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…