kızlar listeleri ben yapamayacağım yapmak isteyen gönüllü kim var
calısmasaydım ben yardımcı olurdum ama iş yerinden gırıyorum ve cagrı merkezınde oldugumdan uzun uzun ugrasamıyroum maalesef canım
kuruş kurus para biriktirmek bence çok daha iyi çünkü büyük rakamlar zaten harcanmıyor ama küçük paraların nereye gittiği belli olmuyor. sonucta bakkallar hep küçük paralarla birikim bahibi oyluyorlar. bizim önemsemediğimiz aman alıversin çocuk nolcak dediğimiz paralarla
Ben bugün 35 kuruş atabildim kızlar
Artı herkese iyi haftalar, bol birikimler
Hoşgeldin canım, iyi birikimler...
Benden bugünlük 4 tl geldi
Ben Sabahtan 2Lira 85 Kuruş Attım.
Akşama Kadar Belki daha da atabilirim
İyilik juliacım, sen nasılsın? Ben Pazartesi sendromundayım halaBir yandan çalışıp bir yandan kk.da geziyorum sıkıldıkça, saç rengimi değiştireyim mi diye karar vermeye çalışıyorum. 1 yıl önce yavaş yavaş kahverengiden önce kumrala sonra sarıya döndüm. Şimdi biraz koyultup yine altın kumrala mı veya kahve köpüğüne filan mı dönsem diye düşünüyorum. Kahve köpüğü hiç yapmadım ama yapanlar çok acaba çok koyu oluverir mi diye korkuyorum 2-3 boyamadan sonra:18: Sürekli değiştirmek istemiyorum, şöyle hoşuma giden bir renk bulup uzunca bir süre sabit gideyim istiyorum da. Bu arada tasarrufu burada da devam ettiriyorum bak. Daha önce kuaförde olsun kendim boyarken olsun hep Koleston profesyonel seri ile market serisinden kullanmıştım. Şimdi Neva color deniyeceğim, bazıları çok memnun inşallah ben de öyle olurum da tavsiye ederim herkese. Düşünsene bir tüpü 3 tl, oksidanı 1 tl toplamı 4 tl
allah bereket versin cnmmm
nevaaa çok döküyor saçları cnmmm :18::18::18:
Bende dünn 5 tl ile açılışı yapmıştım ..
bugün sadece 1.5 atabildim bozuk param yoktuu..ama akşam biraz daha atabilirimm
buda benim kumbaramm (para sandığım ) evde vardıı öncedenn
Eki Görüntüle 612305
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?