Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

selam kızlar,
ben kumbarama hergün 1 tl atıyordum. cepte bozuk para varsa akşama onları da ekliyordum. bayağ güzel sonuçlar aldım:)
her gün belli bi limit koyun kafanızdan. daha disiplinli oluyor.

Bende artık pazardan falan para arttırırm kumbaram için cok severım ben bırıkım yapmayı buraya bıldırım yapınca dahada dısıplınlı olurum bende hergun atıcam para esımdende toplarım:27:bırıksın paralar:32:sende katıl canım bıze

tabi isterim:) umarım BEREKETLİ bi yıl olur:D

cnm hergün paylaşım yaparsın burdaaa ne kadar attın kumabaraya onu yazarsın birde ayın son günü saat 18e kadar ne kumbaranda ne kadar para var toplam onudaa özel mesajla yolla olur mu tatlımm :54::54:

Bende artık pazardan falan para arttırırm kumbaram için cok severım ben bırıkım yapmayı buraya bıldırım yapınca dahada dısıplınlı olurum bende hergun atıcam para esımdende toplarım:27:bırıksın paralar:32:sende katıl canım bıze

süpersin cnmmm :52::52::52:

ben 75 tl diorummm bakalım kredi kartı borcum çok amaaa ulaşırım inşallah :16::16:

Benımde cok taksıt var dıs telı taktırdık 250 lıra sırf ona verıyoruz:27:bıreysel emeklılık var okul harcı var işin kötüsü ben calışmıyırum ya şu kpss 2. Atamada gıderım ıns. Ilk atamada kaldım cok uzuldum:2:

Back
Yukarı