Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Ay çok güldüm Cnm yaa s abah sabah

Bereketli olur çabucak dolar inşallah dev kumarağğğn

Tamam canım :)) peki gün gün ne kadar koyduğumuzu yazıyor muyuz buraya ? yoksa sadece ay sonunda sana özel mesaj mı yolluyoruz ?

Dev kumbaramla dalga geçmeyin lütfen her ne kadar o bir damacana olsa da Yalnız içine bozuk para atınca acayip bir gürültü çıkıyor kendimi baya büyük bir meblağ atmış gibi hissetsem de aslında çıkan ses 5 kuruşa ait

Sevgilimden bugün almadığı kumbaranın parasını da alacağım nereden tırtıklasam kar

Çok sevdim bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Banane banane ben de alacağım bugün bir kumbara kendime

Bugun 2 lıra attım kumbarama Allah bereket versın aksam esım gelcek sehır dısından onda varsa bozukluk alırım onları atarım hemen sımdılık 2 lıra

kızlar nasılsınız, damacana yapan arkadaşı kutluyorum ben de kola şişesini kumbara yapmıştım. hatta resmini paylaşayım birazdan.
kocam kumbarama göz dikti
zaten çok bişi yok olan da gidecek.
neyse artık ayın 17 sinde günlüğü 1 tl den 30 tl attırayım ona

2lıra 15 kurus attım bugun toplm 4.15 lıra oldu Allah bereket versın kısa gunun karı

benim kumbarağmda 1 lt lik kavanoz kapağını kumbara gibi deldim bıçakla oldu bana kumrağ:))) gardolapta bekşio her akşam cebimde kalanları eşimin cebinde kalanları üstümü çıkarırken atıorum içine:))

bende bugün 2.5 tl attım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…