Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Cok fıkırsız ınsanlar var ya yazık gunah evliliginin ilk zamanları kayınvvalıdenle gececek cok yuz verme yuz verdıkce kalır sıksık gelır ben saygıızlık etmıyorum ama samımıde degılım ıns. Kısa zamanda gıder evıne

yuh yaa ne kadr anlayışsız insanlar var
canım bu sitedekini yaptım gayet güzel oldu normalde yeteneksiz biriyimdir

http://www.pastacikiz.com/limonlu-cheesecake/
tmm cnmmm
Julimm 1 er lira koysam olurmu öğrenci birikimi

olur tatlım neden olmasın

aynen bende oyleyim ama bişey ifade etmiyorv ki
Allahtan uzaklar Afyonda yasıyorlar ama su gün gideceğim de demiyor doğal olarak soramıyorsunuzda
Eşim cok iyi bir insan güzelce paylaştım oda biliyor ama napabiliriz ki
Git diyemezsin ben görmedim ailemden...
Cok bunaldım ama..

sende neden çağırıosun cnmm yaaaa

hiç ilk zamanda çağırıır mııı 1 ay olmuş bidee nufusunu aldırsın bari size

Haklısın canım nezaman gıdeceksınde denmez ama ıns. Kafasına dank ederde gıder enn kısa zamanda uzakta olsa boyle cok kalarak yetr sıze

ben geldim kızlarr pazar market sonrada misafirlerimi agırladımmm şimdi gittiler

Bu arada bende konyalıyım

benden bugün kumbaramaaa 5 liraaa

açılamayan kumbara yaptım 2 litrelik cam kavanozun ağzını komple bantladım heryerını koli bandıyla sıkı sıkı bantladım kapagınada delik açtım bıçaklaaa

zekiyim ben zekiiii

sende neden çağırıosun cnmm yaaaa

hiç ilk zamanda çağırıır mııı 1 ay olmuş bidee nufusunu aldırsın bari size

Valla laf olsun die demiştik...Buda bana ders olsun dedim..
İzmitte oğlu var onada gideyim demiyor gercekten evlilik cok farklıymış ben herkesi kendim gibi sanıyorum

Haklısın canım nezaman gıdeceksınde denmez ama ıns. Kafasına dank ederde gıder enn kısa zamanda uzakta olsa boyle cok kalarak yetr sıze

aynen saolun kızlar içimi döktüm :)

Valla laf olsun die demiştik...Buda bana ders olsun dedim..
İzmitte oğlu var onada gideyim demiyor gercekten evlilik cok farklıymış ben herkesi kendim gibi sanıyorum

aynen saolun kızlar içimi döktüm :)

ne demek cnmmm her zaman bundan sora çok uzun zaman buralardayız böle böle tanıcaz birbirimizi

evet herkesi kendimiz gibi sanıyoruz malesefff

bende varımmm para biriktirmem epey şart... sizlerle birbirimizi alışveriş konusunda abur cubura vermeme konusunda durdurcak bir acil grup kurmamız şart kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…