- 20 Ocak 2015
- 1.171
- 895
- Konu Sahibi Cennet Kokusu_
Güldürebildiysem ne mutlu, ohh bir de sighara yakmışsın. Hem gül hem iç Ama konuları karıştırma bunu ötede konuşabilirdin.
Konu kitaptan çıkmadan, konuya döneceğim müsadenle
Cennet Kokusu_
Ben de bu aralar böyle bir kitap istiyordum, bu aralar ciddi bir karamsarlık içindeyim yani Allah'tan hiç ümit kesmedim haşa ama kendimle ilgili kaygılarım var, yani iman yönünden gerekli takvaya sahip olmadığım kaygısıyla/şüphesiyle yapmam gerekenleri yapmamaya başlıyorum. Mesela duam kabul olmayacak zaten, Allah istese olur ama ben de bu takva yok düşüncesiyle dua edemediğim oluyor. Bu kitap bana yardımcı olur mu, zihnimi temizlemem gerek...
sevgili arkadaşım, boşuna polemiğe girmişsiniz, gerek yok. boş verin. böyle konularda susmak en güzel cevaptır, çünkü unutmayın sizin anlatma kabiliyetiniz ne kadar yüksek olursa olsun karşınızdakinin anlayacağı kadardır. :)
kitap dediğim gibi karamsarlığa engel oluyor, tabi ben sadece en etkilendiğim bir kaç sayfadan örnek verdim, size ne kadar beğenilir gelir ne kadar gelmez tabi karar verecek olan sizsiniz. Ancak asla umudunuzu yitirmeyin, vesveselerden kurtulun inşaAllah. Rabbim yolundan ayırmasın