• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntu mu yoksa gerçek mi??

Valla konu sahibi, ben istemediğim kimseyi almam arabama.. o kız geleceği zaman sevgiliniz "yer yok" diyebilirdi, şahsen ben derim :KK53: sizin "benim yerime oturdu" demeniz üzerine bizim kızlar eğlenmişler biraz çünkü odaklanmanız gereken koltuk değil sevgilinizin "hayır" diyememesi.. ha koltuğa oturması takılacak bir şey mi bence değil..

bu arada yorumcu hatunlar koptum la :KK70:
:KK70::KK70:

ÇOK ilginc . Benim koltuğum ne demek tapulu malınız mı. Kendi arabam da bile benim koltuğum demiyorum ben. Sanırım sevgiliniz de bulunmaz bursa kumaşı. Bence sizin en başta kendinize güveniniz yok.

Yalnız şimdi yaziniza dikkat ettim benim yerime oturmadiysa sorun yok demişsiniz. Yani kızın arabaya binmesi sevgilinde birlikte olmasi eve bırakılması değil sorun.sorun sizin koltuk. Yukarıdaki yorumum da belirttim koltuk kiskanilmis sevgili bahane.yani kim zengin Avcısı gibi duruyo ?

Bazi arkadaslarin ya can sıkıntisindan ya da hakikaten art niyetten dolayi su koltuk muhabbetini uzattiklarini dusunuyorum.konu sahibinin kizi kiskanmaai ve sinir olmasi icin hakli sebepleri var, bunlari da sonraki msjinda belirtmiş zaten. Onca anlatılan in icinde koltuga takilmaniz enteresan. BIrine sinir oluyorsaniz her davranisina ayar olursunuz bunda tuhaf bisey yok.Tavsiye vereceginiz mantıklı yaklasmasina yardimci olacaginiz yerde sayfalar dolusu dalga gécilmis.hakaret kadar bu dalga gecme konusunda da adminlerin bir yaptirimi olmali bence.

Konuya gelirsek de, bana sevgilin son derece durust gozuktu.onun bir yanlisi yokken habire bu ki mevzusunu acarak cocugu bunaltma derim.

Dediginiz gibi burdaki bayanlar can sıkıntısından kendilerince egleniyorlar bu yüzden hiç umrumda değil ne yazdıkları kendi kocaları her gün yanında başka kadınlarla geziyor olsa gerek bu kadar saçma yorumlar yapıyorlar.ayrıca bu kız zaten her gördüğümde beni eve bırak diyormuş yani kıza gıcık olma konusunda haksız değilim anlattığım o kadar şeyde takildiginiz tek kelimenin koltuk olması size konuya nasıl baktığınızla ilgilidir.nereye oturduğunun önemi yok önemli olan kızın her fırsatta kendini bıraktırmak istemesi.her ayrıntıyı buraya yazamam sonuçta bilmediğiniz haklı sebeplerim de var mesela bu kızın her tartışmamızda sevgilime ayrıl ondan başkası yok mu vs gibi şeyler söylemesi.sevgilim o böyle yorum yapınca onu tersliyormuş ama kız yine de aynı şeye devam ediyor.ve de yakın akrabası değil neyi olduğunu bile bilmiyor uzaktan akraba.yoksa kıskanacak değilim. Bu yaptıklarını bildikten sonra hala aaa çok iyi kız binsin sürekli yanın

Yalnız şimdi yaziniza dikkat ettim benim yerime oturmadiysa sorun yok demişsiniz. Yani kızın arabaya binmesi sevgilinde birlikte olmasi eve bırakılması değil sorun.sorun sizin koltuk. Yukarıdaki yorumum da belirttim koltuk kiskanilmis sevgili bahane.yani kim zengin Avcısı gibi duruyo ?
Yanına oturmadı yani anlamında dedim her fırsatta dibinde bitmeye çalışıyor çünkü benim yerim demisim yanlış kelime kullanmışim

Konu nasıl mesaja kapanıyor yeni uyeyim.bu kadar gülmek yeterli bence bende kendime güldüm çünkü yeterince:-)

Back
X