- Konu Sahibi carmenhabanera
yok henüz yazdırmamışSeni. Yerin mi :)üstünde isminde yazıyordur allah bilir:)yaşınız kucukmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok henüz yazdırmamışSeni. Yerin mi :)üstünde isminde yazıyordur allah bilir:)yaşınız kucukmu?
diyeydin yaa virmem koltuğu diyeya o değil de ben eşimle motorun tepesindeyken telefonum çaldı bir süre sonra durduk baktım benim arkadaş aradım napıyosunuz canım sıkılıyor gelin beni alın da nargileye gidelim dedi eşimle birbirimize bakakaldık öyle nereye bincen be dangalak diyemedim ya
Ben motoru komple alayım ya ne uğraşcam koltuk filan :)olsun o koltukta senin de payın var
kes ortadan
diyeydin yaa virmem koltuğu diye
en iyisi buBen motoru komple alayım ya ne uğraşcam koltuk filan :)
çok fenasınızyok ya benim koltuk sevdam yok binmeye cesaret eden olsa da eğlensek diye bakıyoruz eşimin yakın arkadaşını bindirdi bi gün bi tur attılar çocuk motordan indiğinde korkudan dudaklar morarmış haldeydi eyleniyoruz biz
var da bana ait bölümü almaya kalksam hepsi elimde kalır gerçi o motorda arkaya oturmayı benden başka isteyende çıkmadı daha
yok artık yaRecaizade mahmut ekremin son eseri "koltuk sevdası" yakında tüm kitapçılarda...
bende sözlümün evindeki klozete kimseyi oturtmam şahsen benim klozetim çünkü
çünkü kimsenin hayatına kimse karışamaz
Seni. Yerin mi :)üstünde isminde yazıyordur allah bilir:)yaşınız kucukmu?
cok tatlısınız ya yorumlara öldümolsun o koltukta senin de payın var
kes ortadan
cok tatlısınız ya yorumlara öldüm
kesinlikle ben de oturtmam artıkbende sözlümün evindeki klozete kimseyi oturtmam şahsen benim klozetim çünkü
çünkü kimsenin hayatına kimse karışamaz
cok tatlısın ya öldüm gülmekten
Valla ben konuya daha çok güldüm bende kendimi kıskanç sanırdım ,bizim beye diyim de haline sukretsincok tatlısınız ya yorumlara öldüm
Okadarı hepimiz de var canım kadınız sonucta kıskanıyoruz benim de kıskandığım zamanlar oluyor,ama bu konuları görünce ben de normalmisim diyorum,bazıları absürt derecede fazla oluyor,itici duruyor yani bu konudaki gibi,sevgilimin arabasının ön koltuğuna benim demek falan fazla olmus birazsaol cnm :) ben de kıskancım şimdi yalan yok ama konuyu okuyunca gene normalmişim ben diyorum şuan :)
Ben de kendimi kıskanc sanırdım biz baya normalmisiz yani.Benim erkek arkadasımın arabasında coğu zaman arkaya oturduğum oluyo arkadası falan varken ben arkaya geceyim siz muhabbet edersiniz diyorum cok da hoslarına gidiyo hem arkadasının hem kendinin,ne olcak ki:)Bir erkeği bukadar da esir etmemek lazım bence.Valla ben konuya daha çok güldüm bende kendimi kıskanç sanırdım ,bizim beye diyim de haline sukretsin
Evlenince görürüm ben onları:)Ben de kendimi kıskanc sanırdım biz baya normalmisiz yani.Benim erkek arkadasımın arabasında coğu zaman arkaya oturduğum oluyo arkadası falan varken ben arkaya geceyim siz muhabbet edersiniz diyorum cok da hoslarına gidiyo hem arkadasının hem kendinin,ne olcak ki:)Bir erkeği bukadar da esir etmemek lazım bence.
Eyvah eyvah koltuk gitti eldenSaka bi yana cidden cok sıkmak da itici ya sevgilin diye senin tabulu malın değil ki o da bir birey sonuctaEvlenince görürüm ben onları:)
Valla doğru yapıyon ,sıkmaya devam etsin konu sahibi :)yakında koltuğu başka biri temelli oturursa görürüm ben onu