• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntu mu yoksa gerçek mi??

ya o değil de ben eşimle motorun tepesindeyken telefonum çaldı bir süre sonra durduk baktım benim arkadaş aradım napıyosunuz canım sıkılıyor gelin beni alın da nargileye gidelim dedi eşimle birbirimize bakakaldık öyle nereye bincen be dangalak diyemedim ya :KK70:
diyeydin yaa virmem koltuğu diye :KK70::KK70::KK70:

Bazi arkadaslarin ya can sıkıntisindan ya da hakikaten art niyetten dolayi su koltuk muhabbetini uzattiklarini dusunuyorum.konu sahibinin kizi kiskanmaai ve sinir olmasi icin hakli sebepleri var, bunlari da sonraki msjinda belirtmiş zaten. Onca anlatılan in icinde koltuga takilmaniz enteresan. BIrine sinir oluyorsaniz her davranisina ayar olursunuz bunda tuhaf bisey yok.Tavsiye vereceginiz mantıklı yaklasmasina yardimci olacaginiz yerde sayfalar dolusu dalga gécilmis.hakaret kadar bu dalga gecme konusunda da adminlerin bir yaptirimi olmali bence.

Konuya gelirsek de, bana sevgilin son derece durust gozuktu.onun bir yanlisi yokken habire bu ki mevzusunu acarak cocugu bunaltma derim.

Erkek arkadasiniz o kizdan hoslanmadigini soylemis zaten. Eger olaki yapiskan bir kizi tercih ederse boyle bir kizi tercih eden bir erkegi ben istemezdim dogrusu..

saol cnm :) ben de kıskancım şimdi yalan yok ama konuyu okuyunca gene normalmişim ben diyorum şuan :)
Okadarı hepimiz de var canım kadınız sonucta kıskanıyoruz benim de kıskandığım zamanlar oluyor,ama bu konuları görünce ben de normalmisim diyorum,bazıları absürt derecede fazla oluyor,itici duruyor yani bu konudaki gibi,sevgilimin arabasının ön koltuğuna benim demek falan fazla olmus biraz:KK48:

Valla ben konuya daha çok güldüm :KK66:bende kendimi kıskanç sanırdım ,bizim beye diyim de haline sukretsin
:KK59:
Ben de kendimi kıskanc sanırdım biz baya normalmisiz yani.Benim erkek arkadasımın arabasında coğu zaman arkaya oturduğum oluyo arkadası falan varken ben arkaya geceyim siz muhabbet edersiniz diyorum cok da hoslarına gidiyo hem arkadasının hem kendinin,ne olcak ki:)Bir erkeği bukadar da esir etmemek lazım bence.

Valla konu sahibi, ben istemediğim kimseyi almam arabama.. o kız geleceği zaman sevgiliniz "yer yok" diyebilirdi, şahsen ben derim :KK53: sizin "benim yerime oturdu" demeniz üzerine bizim kızlar eğlenmişler biraz çünkü odaklanmanız gereken koltuk değil sevgilinizin "hayır" diyememesi.. ha koltuğa oturması takılacak bir şey mi bence değil..

bu arada yorumcu hatunlar koptum la :KK70:

Ben de kendimi kıskanc sanırdım biz baya normalmisiz yani.Benim erkek arkadasımın arabasında coğu zaman arkaya oturduğum oluyo arkadası falan varken ben arkaya geceyim siz muhabbet edersiniz diyorum cok da hoslarına gidiyo hem arkadasının hem kendinin,ne olcak ki:)Bir erkeği bukadar da esir etmemek lazım bence.
Evlenince görürüm ben onları:)
Valla doğru yapıyon ,sıkmaya devam etsin konu sahibi :)yakında koltuğu başka biri temelli otu:KK70:rursa görürüm ben onu

Back
X