- Konu Sahibi carmenhabanera
o değil de ben benim olan kocanın evlenmeden önce aldığı arabasından bahsederken bile araban diye bahsediyorum hatun benim koltuğumda koltuğum diyorBence bu daha iyiydi
aynısından istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o değil de ben benim olan kocanın evlenmeden önce aldığı arabasından bahsederken bile araban diye bahsediyorum hatun benim koltuğumda koltuğum diyorBence bu daha iyiydi
Eşimin arabasında,önkoltuğa hiç benim yerim diye bakmadım.Benim yerim olarakta lafını etmedim.Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
motorda da koltuk varBizde araba yok motor var ben napayım
Yaaa sen daha uyu sekerim araban de millet sevgilisinin arabasına benim diyo,O koltuk senin hakkın işte okadaro değil de ben benim olan kocanın evlenmeden önce aldığı arabasından bahsederken bile araban diye bahsediyorum hatun benim koltuğumda koltuğum diyor
aynısından istiyorum
Motorun koltuğu senin isteBizde araba yok motor var ben napayım
var da bana ait bölümü almaya kalksam hepsi elimde kalır gerçi o motorda arkaya oturmayı benden başka isteyende çıkmadı dahamotorda da koltuk var
Motorun koltuğu senin iste[/QUOTE
benimki 125 kilo ben 48 sırtımda sırt çantası çanta ne tarafa giderse ben de o tarafa gidiyorum o koltukta ben ne kadar yer olur hep havadayım zati
Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
o benim koltuğum artıkYaaa sen daha uyu sekerim araban de millet sevgilisinin arabasına benim diyo,O koltuk senin hakkın işte okadar
iki bilinmeyenli denklemsevgilinin olan arabanın koltuğu nasıl senin oluyor?
Recaizade mahmut ekremin son eseri "koltuk sevdası" yakında tüm kitapçılarda...
olsun o koltukta senin de payın varvar da bana ait bölümü almaya kalksam hepsi elimde kalır gerçi o motorda arkaya oturmayı benden başka isteyende çıkmadı daha
çözüme ulaşamadı henüziki bilinmeyenli denklem
koltuk onunmuşyorumları okumadım konuyu okumak yetti şimdi ön koltuğa sizden başka kimse oturamayacakmı yani?
ahahahabende sözlümün evindeki klozete kimseyi oturtmam şahsen benim klozetim çünkü
çünkü kimsenin hayatına kimse karışamaz