• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntu mu yoksa gerçek mi??

şunu bunu bilmem ama birkaç tane sizin düşüncenize ters mesajlar aldığınız anda kızın ne gece rahatsız etmediği kaldı,ne de sevgilinizde gözü olmadığı.bu whatsapp mesajlarından konuyu açarken hiç bahsetmemiştiniz.eğer öyle bir şey varsa sorun onlar,boşverin öne oturmuş arkaya oturmuş..

kıskançlıkta beni sollamışsın öyle diyim anla ne kadar kıskanç olduğumu:) ama senin yerinde olsam gıcık olduğum bi kız sevgilimin yanına otursa bende sinir olurdum ama burda sevgilinin de kızın da suçu yok.. kız gidip arkada diğer erkeklerin yanında otursa kıza çok ayıp etmiş olurlardı..beni de işyerinden abiler arabalarıyla bırakıyolar bende ön koltuğa oturuyorum..
hiç kıskandığını kıza gıcık gittiğini belli etme sevgiline bence..

Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
bence kuruntu yapıyorsun boşuna çocuğun canını da sıkma.her zaman erkekler olunca bayan ayrı oturtulur.

Yazdığım o kadar şeyden gidip takıldığınız tek yer koltuksa ben onu sizin kendi gorgusuzlugunuze veriyorum ben orda yanına oturmuş olarak yazdım siz istediğiniz gibi algılayın
benim koltuğum benim koltuğum dersen nasıl anlıcaz biz tatlı kıs??
akrabası yanına oturmuş diye huylanıyosun ben ne diyim şimdi sana..

Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben

siz zengin birini arıyor olmayasınız

bak bizim servside ve her yerde erkek çok ise bayan tek ise onu rahat edeceği yere kıbarlıktan oturturlar,
sevrsimiz tek koltuğu var,endulus sen oraya geç derler
sen koltuğu değil,kızı kıskandın,haklısın,dıkkat et,genç cocuk,

ben sana hak veriyorum. aynı şey başıma gelse sinir olurdum.
ön koltuğu sahiplenmen değil olay, arkadaşlar farklı algılamışlar.
konu ; sevgilinin terslemesine ragmen o kadar adamın içinde fırsat bilip arabaya atlaması.
uzak durmasında fayda var.
fakat sevgilin taviz veriyordur bir noktada, aksi olsa cürret edemezdi.

İnanın okurken güldüm dedim nasılda toysunuz
Yahu benim yerim derken size mi tahsis edilmiş ?
Hadi kıskanıyorsunuz ki gereksiz böyle şeyler söyleyerek saçmalamayın
Ne var oturduysa ? Yahu siz bugün taaaa uzak akrabayı kıskanıyorsunuz
Yarın evlenseniz kv melek olsa ama ön koltuğu otursa demek ki yandı
Kusura bakmayın ama kimseye zimmetli ne insan avr bu hayatta nede koltuk
Biraz akıllı davranın yahu pes

çok hoşsunuzzz tek derdiniz bu olsun Allah aşkına
Gözü vardır yoktur sıkmayın canınızı arkadaşlığınızın tadını çıkarın huzur verin, bu çok daha önemli inanın

Dünyadaki tek erkek sizin sevgiliniz,dünyadaki tek arabası olan da sizin sevgiliniz,bir de patron oğlu tadından yenmez artık ee kız napsın ki normal yani cocuğun pesinde kosması.Bir de önerim var koltuğum da koltuğum diye ağlayacağınza söküp eve götürebilirsiniz ki birdaha hic bir kız oturamasın:KK66:arabaya binceğiniz zaman getirip takarsınız koltuğu
:KK70::KK70::KK70:
bu iyidii

Back
X