- Konu Sahibi carmenhabanera
-
Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
yoruma bayıldım ya kesinlikle katılıyorumAraba koltuğunu kıskanarak nirvanaya ulaşmışsınız zaten. Daha ne diyelim biz. Ayrıca lütfen insanlara iftira atmayın. Dünyadaki tek erkek sevgiliniz değil. Herkes onun peşinden koşmuyor.
ön koltuğa bebek koltuğu da monte edebilir arabadan ineceği zamanDünyadaki tek erkek sizin sevgiliniz,dünyadaki tek arabası olan da sizin sevgiliniz,bir de patron oğlu tadından yenmez artık ee kız napsın ki normal yani cocuğun pesinde kosması.Bir de önerim var koltuğum da koltuğum diye ağlayacağınza söküp eve götürebilirsiniz ki birdaha hic bir kız oturamasınarabaya binceğiniz zaman getirip takarsınız koltuğu
süper fikir ben bunu düsünememistimön koltuğa bebek koltuğu da monte edebilir arabadan ineceği zaman..
Doğru söylüyorsunuz düşününce bende anladım düşünmeden hareket ediyorum bazen anlık sinirleçook gereksiz bir tartışma ve kıskanma...
kıskanabilirsin bende olsam kıskanırım ama zorunlu kaldığı için böyle yapmıştır sevgilin. çünkü bende önceki işyermde çalışırken arkaya erkekler binince mecburen öne şoförün yanına binerdimGünaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
Doğru söylüyorsunuz düşününce bende anladım düşünmeden hareket ediyorum bazen anlık sinirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?