- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Aynı şehirdeyiz. Söylediği şeylere kolaylıkla bakılabiyor. Kardeşinin hesabına da baktım. Zengin bir hayata sahip.Adam yalanlarının çıkacağını anlayınca arkasına bakmadan gitti bu kadar basit hiç boşuna sorgulamayın.
Kapıldığıma göre bende hastayımadam ruh hastası
Arkadaşım yok, utangacım kendi halindeyim. Bunların hepsini açık açık söylediAdam yalanlarının çıkacağını anlayınca arkasına bakmadan gitti bu kadar basit hiç boşuna sorgulamayın.
yoo estağfurullah, yalnızlık çekiyor olabilirsiniz bence amaKapıldığıma göre bende hastayım
Valla ben adamdan korktumDaha önce aynı grupta olduğum kişiyle görüşüp görüşmemekte kararsız kaldığımı söylemiştim ve ben 1 ay gibi bir süre int. üzerinden az çok tanıyıp görüşmeye karar verdim. 1 ayda olanlar şöyleydi. Başarı belgeleri ben sormadan çekilip atıldı. Kötü huyum var markalı giyinmek deyip hangi öarka giydiğine kadar söylüyordu. Yardım ettiği kurum ve kuruluşları söyledi yardım mesajlaşmalarını atıyordu. Bu bir ayda tek bir defa dışarı çıkan biri. Zaten hiç arkadaşı olmadığını söyledi. Ve sosyal medyalarının mesaj ve arkadaşlık istekleri kısmını bana attı. Bekleyen bir 50 kişi vardı onaylamamış. Ve bütün bunları ben sormadan sistematik olarak konu arasında bana inan diye atıyorum dedi. Bu adamın resmini ben görmüştüm ama o beni hiç görmemişti. Hiç görmediği bilmediği bir kadın üzerine neden bu kadar düşüyor aklım almıyordu bir yandan. Beni aşırı derece sahiplenme eğilimi de vardı. Hatta güven duyamadığımı söyleyip konuşmayı kesmek istediğimde beni bitirdin gibi bir çok kelimeyle resmen yalvardı. Bunları hiç görmediği 3 haftalık birine yapıyor. Yine görüşmediği görmediği birine evlilik çocuk gelecek düğün… gibi bir çok hayalden bahsediyordu. Her seferinde ruh ikizi olduğumuza yönelik söylemler. Sürekli bak şu da ortak gibi söylemleri oluyordu. Görmediği bilmediği insanı yerlere göklere koyamıyordu. Saatlerce konuşmak istiyordu. Çevresinde mevkili insanların olduğunu da arasıra laf arasına sıkıştırıyordu. Gösterişi sevmem deyip ettiği yardımlara kıyafet markasına kadar söylemesi bana acayip geliyordu. Hiç görüştüğü arkadaşı yoktu bir ay zarfında kendi de olmadığını söyledi zaten. Görüştük karşımda ilk oturduğunda yüzüme bakamadı. Merhaba derken etrafına bakıyordu utanmıştı belliydi. sonra normale döndü. Konuştuk sohbet ettik. Bu kişiyi görünüş olarak çok beğendim ama yakınlık duymadığımı farkettim. 1 ayın getirdiği de bir alışkanlık vardı üstümde gece gündüz aralıksız mesaj atıyordu bu da sağlıksız geliyordu ama alışmıştım. Bütün ailesi resmedildi neredeyse. Bir şeyler olumlu gitti ve ikinci görüşmede oldu. Benim aklımda hep şu soru vardı. Hiç tanımadığı görmediği kadına daha ilk yazışmadan itibaren tavlama ayarıyla yaklaşmıştı sanki. Bunu sorduğumda kader falan desede bana inandırıcı gelmiyor içime sinmiyordu. Çünkü ilk konuşmamız geçtiğinde sonunda numaramı istemişti. 2. Görüşmede oldu. Benden daha fazla yakınlık beklediğini söyledi ama ben 2. Kez gördüğüm adama üstelik geçmiş şüphelerimle yine temkinli yaklaştım. Ona güvenmediğimden dem vurarak gitmek istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Sizce bu adam sağlıklı mıydı. Benim nerelerde hatam olmuş
O kadar korkunç yaniValla ben adamdan korktum
Dester filan modellendi gozumde
Kendime özeleştiri yapmanın vakti geldiyoo estağfurullah, yalnızlık çekiyor olabilirsiniz bence ama
Bence öyle bı cogumuzca öyleO kadar korkunç yani
Görüşmeye gidene kadar binlerce senaryo yazdım bende kafamda. Çok uç şeylerde düşündüm. Görüşünce kendi halinde sıradan biri gibiydi. Havadan sudan bahsettik belki de ondanBence öyle bı cogumuzca öyle
Sence neden öyle değil
Benim için en korkunç şeydi. Böyle bir görüşmeye üstelik şüpheli görüşmeye nasıl ikna oldum bende anlam veremiyorumBence öyle bı cogumuzca öyle
Sence neden öyle değil
Bence 2.kez buluşarak hata yapmışsınDaha önce aynı grupta olduğum kişiyle görüşüp görüşmemekte kararsız kaldığımı söylemiştim ve ben 1 ay gibi bir süre int. üzerinden az çok tanıyıp görüşmeye karar verdim. 1 ayda olanlar şöyleydi. Başarı belgeleri ben sormadan çekilip atıldı. Kötü huyum var markalı giyinmek deyip hangi öarka giydiğine kadar söylüyordu. Yardım ettiği kurum ve kuruluşları söyledi yardım mesajlaşmalarını atıyordu. Bu bir ayda tek bir defa dışarı çıkan biri. Zaten hiç arkadaşı olmadığını söyledi. Ve sosyal medyalarının mesaj ve arkadaşlık istekleri kısmını bana attı. Bekleyen bir 50 kişi vardı onaylamamış. Ve bütün bunları ben sormadan sistematik olarak konu arasında bana inan diye atıyorum dedi. Bu adamın resmini ben görmüştüm ama o beni hiç görmemişti. Hiç görmediği bilmediği bir kadın üzerine neden bu kadar düşüyor aklım almıyordu bir yandan. Beni aşırı derece sahiplenme eğilimi de vardı. Hatta güven duyamadığımı söyleyip konuşmayı kesmek istediğimde beni bitirdin gibi bir çok kelimeyle resmen yalvardı. Bunları hiç görmediği 3 haftalık birine yapıyor. Yine görüşmediği görmediği birine evlilik çocuk gelecek düğün… gibi bir çok hayalden bahsediyordu. Her seferinde ruh ikizi olduğumuza yönelik söylemler. Sürekli bak şu da ortak gibi söylemleri oluyordu. Görmediği bilmediği insanı yerlere göklere koyamıyordu. Saatlerce konuşmak istiyordu. Çevresinde mevkili insanların olduğunu da arasıra laf arasına sıkıştırıyordu. Gösterişi sevmem deyip ettiği yardımlara kıyafet markasına kadar söylemesi bana acayip geliyordu. Hiç görüştüğü arkadaşı yoktu bir ay zarfında kendi de olmadığını söyledi zaten. Görüştük karşımda ilk oturduğunda yüzüme bakamadı. Merhaba derken etrafına bakıyordu utanmıştı belliydi. sonra normale döndü. Konuştuk sohbet ettik. Bu kişiyi görünüş olarak çok beğendim ama yakınlık duymadığımı farkettim. 1 ayın getirdiği de bir alışkanlık vardı üstümde gece gündüz aralıksız mesaj atıyordu bu da sağlıksız geliyordu ama alışmıştım. Bütün ailesi resmedildi neredeyse. Bir şeyler olumlu gitti ve ikinci görüşmede oldu. Benim aklımda hep şu soru vardı. Hiç tanımadığı görmediği kadına daha ilk yazışmadan itibaren tavlama ayarıyla yaklaşmıştı sanki. Bunu sorduğumda kader falan desede bana inandırıcı gelmiyor içime sinmiyordu. Çünkü ilk konuşmamız geçtiğinde sonunda numaramı istemişti. 2. Görüşmede oldu. Benden daha fazla yakınlık beklediğini söyledi ama ben 2. Kez gördüğüm adama üstelik geçmiş şüphelerimle yine temkinli yaklaştım. Ona güvenmediğimden dem vurarak gitmek istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Sizce bu adam sağlıklı mıydı. Benim nerelerde hatam olmuş
Dersimi aldım. Büyük bir olayın köşesinden dönmüşüm şimdi çok daha net anlıyorum herkes korkunç diyor ben hangi akılla gittim acabBence 2.kez buluşarak hata yapmışsınAdam normal değil, görüşme bir daha.
Cinsiyetten bağımsız söylüyorum hiç tanımadığı bir insana böyle laflar etmesi normal değil. En doğrusunun iletişimi kesip uzaklaşmanız olduğunu düşünüyorum.Daha önce aynı grupta olduğum kişiyle görüşüp görüşmemekte kararsız kaldığımı söylemiştim ve ben 1 ay gibi bir süre int. üzerinden az çok tanıyıp görüşmeye karar verdim. 1 ayda olanlar şöyleydi. Başarı belgeleri ben sormadan çekilip atıldı. Kötü huyum var markalı giyinmek deyip hangi öarka giydiğine kadar söylüyordu. Yardım ettiği kurum ve kuruluşları söyledi yardım mesajlaşmalarını atıyordu. Bu bir ayda tek bir defa dışarı çıkan biri. Zaten hiç arkadaşı olmadığını söyledi. Ve sosyal medyalarının mesaj ve arkadaşlık istekleri kısmını bana attı. Bekleyen bir 50 kişi vardı onaylamamış. Ve bütün bunları ben sormadan sistematik olarak konu arasında bana inan diye atıyorum dedi. Bu adamın resmini ben görmüştüm ama o beni hiç görmemişti. Hiç görmediği bilmediği bir kadın üzerine neden bu kadar düşüyor aklım almıyordu bir yandan. Beni aşırı derece sahiplenme eğilimi de vardı. Hatta güven duyamadığımı söyleyip konuşmayı kesmek istediğimde beni bitirdin gibi bir çok kelimeyle resmen yalvardı. Bunları hiç görmediği 3 haftalık birine yapıyor. Yine görüşmediği görmediği birine evlilik çocuk gelecek düğün… gibi bir çok hayalden bahsediyordu. Her seferinde ruh ikizi olduğumuza yönelik söylemler. Sürekli bak şu da ortak gibi söylemleri oluyordu gu. Görmediği bilmediği insanı yerlere göklere koyamıyordu. Saatlerce konuşmak istiyordu. Çevresinde mevkili insanların olduğunu da arasıra laf arasına sıkıştırıyordu. Gösterişi sevmem deyip ettiği yardımlara kıyafet markasına kadar söylemesi bana acayip geliyordu. Hiç görüştüğü arkadaşı yoktu bir ay zarfında kendi de olmadığını söyledi zaten. Görüştük karşımda ilk oturduğunda yüzüme bakamadı. Merhaba derken etrafına bakıyordu utanmıştı belliydi. sonra normale döndü. Konuştuk sohbet ettik. Bu kişiyi görünüş olarak çok beğendim ama yakınlık duymadığımı farkettim. 1 ayın getirdiği de bir alışkanlık vardı üstümde gece gündüz aralıksız mesaj atıyordu bu da sağlıksız geliyordu ama alışmıştım. Bütün ailesi resmedildi neredeyse. Bir şeyler olumlu gitti ve ikinci görüşmede oldu. Benim aklımda hep şu soru vardı. Hiç tanımadığı görmediği kadına daha ilk yazışmadan itibaren tavlama ayarıyla yaklaşmıştı sanki. Bunu sorduğumda kader falan desede bana inandırıcı gelmiyor içime sinmiyordu. Çünkü ilk konuşmamız geçtiğinde sonunda numaramı istemişti. 2. Görüşmede oldu. Benden daha fazla yakınlık beklediğini söyledi ama ben 2. Kez gördüğüm adama üstelik geçmiş şüphelerimle yine temkinli yaklaştım. Ona güvenmediğimden dem vurarak gitmek istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Sizce bu adam sağlıklı mıydı. Benim nerelerde hatam olmuş
Bana da yapmacık gelir yeni tanıştığım kendi cinsim bile olsa övgüye başlıyorsa soğuyorum. Çok sağlıksız diyor uzmanlarda tanımadığın insanı göklere çıkarmayı. Neyse ki başıma bir şey gelmeden sonlandı.Cinsiyetten bağımsız söylüyorum hiç tanımadığı bir insana böyle laflar etmesi normal değil. En doğrusunun iletişimi kesip uzaklaşmanız olduğunu düşünüyorum.
Neden ayrıldınız ya da neden bitti merak ettimBana da yapmacık gelir yeni tanıştığım kendi cinsim bile olsa övgüye başlıyorsa soğuyorum. Çok sağlıksız diyor uzmanlarda tanımadığın insanı göklere çıkarmayı. Neyse ki başıma bir şey gelmeden sonlandı.
Ben terddütlerimlerime ara ara kapılıyordum yine ve bahsediyordu. Sıradan resmimi istedi atmadım. Bir yere benim arabamla gider miyiz dedi hayır dedim. Sen takıntılısın herşey normal ben kalamam dedi. Bende hemen tamam dedim. İçim zaten hergün soruyla doluyorduNeden ayrıldınız ya da neden bitti merak ettim
Tam bir A BA ZA...Daha önce aynı grupta olduğum kişiyle görüşüp görüşmemekte kararsız kaldığımı söylemiştim ve ben 1 ay gibi bir süre int. üzerinden az çok tanıyıp görüşmeye karar verdim. 1 ayda olanlar şöyleydi. Başarı belgeleri ben sormadan çekilip atıldı. Kötü huyum var markalı giyinmek deyip hangi öarka giydiğine kadar söylüyordu. Yardım ettiği kurum ve kuruluşları söyledi yardım mesajlaşmalarını atıyordu. Bu bir ayda tek bir defa dışarı çıkan biri. Zaten hiç arkadaşı olmadığını söyledi. Ve sosyal medyalarının mesaj ve arkadaşlık istekleri kısmını bana attı. Bekleyen bir 50 kişi vardı onaylamamış. Ve bütün bunları ben sormadan sistematik olarak konu arasında bana inan diye atıyorum dedi. Bu adamın resmini ben görmüştüm ama o beni hiç görmemişti. Hiç görmediği bilmediği bir kadın üzerine neden bu kadar düşüyor aklım almıyordu bir yandan. Beni aşırı derece sahiplenme eğilimi de vardı. Hatta güven duyamadığımı söyleyip konuşmayı kesmek istediğimde beni bitirdin gibi bir çok kelimeyle resmen yalvardı. Bunları hiç görmediği 3 haftalık birine yapıyor. Yine görüşmediği görmediği birine evlilik çocuk gelecek düğün… gibi bir çok hayalden bahsediyordu. Her seferinde ruh ikizi olduğumuza yönelik söylemler. Sürekli bak şu da ortak gibi söylemleri oluyordu. Görmediği bilmediği insanı yerlere göklere koyamıyordu. Saatlerce konuşmak istiyordu. Çevresinde mevkili insanların olduğunu da arasıra laf arasına sıkıştırıyordu. Gösterişi sevmem deyip ettiği yardımlara kıyafet markasına kadar söylemesi bana acayip geliyordu. Hiç görüştüğü arkadaşı yoktu bir ay zarfında kendi de olmadığını söyledi zaten. Görüştük karşımda ilk oturduğunda yüzüme bakamadı. Merhaba derken etrafına bakıyordu utanmıştı belliydi. sonra normale döndü. Konuştuk sohbet ettik. Bu kişiyi görünüş olarak çok beğendim ama yakınlık duymadığımı farkettim. 1 ayın getirdiği de bir alışkanlık vardı üstümde gece gündüz aralıksız mesaj atıyordu bu da sağlıksız geliyordu ama alışmıştım. Bütün ailesi resmedildi neredeyse. Bir şeyler olumlu gitti ve ikinci görüşmede oldu. Benim aklımda hep şu soru vardı. Hiç tanımadığı görmediği kadına daha ilk yazışmadan itibaren tavlama ayarıyla yaklaşmıştı sanki. Bunu sorduğumda kader falan desede bana inandırıcı gelmiyor içime sinmiyordu. Çünkü ilk konuşmamız geçtiğinde sonunda numaramı istemişti. 2. Görüşmede oldu. Benden daha fazla yakınlık beklediğini söyledi ama ben 2. Kez gördüğüm adama üstelik geçmiş şüphelerimle yine temkinli yaklaştım. Ona güvenmediğimden dem vurarak gitmek istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Sizce bu adam sağlıklı mıydı. Benim nerelerde hatam olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?