Kuruntu mu yaptım yoksa hissettiklerimde haklı mıyım

Valla ben adamdan korktum
Dester filan modellendi gozumde

Bence 2.kez buluşarak hata yapmışsın Adam normal değil, görüşme bir daha.

Cinsiyetten bağımsız söylüyorum hiç tanımadığı bir insana böyle laflar etmesi normal değil. En doğrusunun iletişimi kesip uzaklaşmanız olduğunu düşünüyorum.

Cinsiyetten bağımsız söylüyorum hiç tanımadığı bir insana böyle laflar etmesi normal değil. En doğrusunun iletişimi kesip uzaklaşmanız olduğunu düşünüyorum.
Bana da yapmacık gelir yeni tanıştığım kendi cinsim bile olsa övgüye başlıyorsa soğuyorum. Çok sağlıksız diyor uzmanlarda tanımadığın insanı göklere çıkarmayı. Neyse ki başıma bir şey gelmeden sonlandı.

Neden ayrıldınız ya da neden bitti merak ettim

Neden ayrıldınız ya da neden bitti merak ettim
Ben terddütlerimlerime ara ara kapılıyordum yine ve bahsediyordu. Sıradan resmimi istedi atmadım. Bir yere benim arabamla gider miyiz dedi hayır dedim. Sen takıntılısın herşey normal ben kalamam dedi. Bende hemen tamam dedim. İçim zaten hergün soruyla doluyordu

Bende türlü türlü manyaklarına denk geldim de sizinki gibisine denk gelmedim. Büyük cesaret etmissiniz adamla bulusarak. Daha yanyana gelmeden evlenme hayalleri, hangi markadan giyindiğini söylemesi, yüzünü gözünü görmeden sohbete devam etmesi, istekleri göstermesi...... adam şizofren resmen.

Kaç

Tam bir A BA ZA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…