• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruntu mu yaptım yoksa hissettiklerimde haklı mıyım

icabında kaç yıldır tanıdığımız adamlar bizi yeterince üzüyor birde siz en başta çok da tanımadığınız ama garip davranışları olan bir adama çok da anlam yüklemeyin bence başınızı ağrıtacak birine benziyor
Bitti zaten. Anladığım kadarıyla belanın kıyısından dönmüşüm

Evet benimde sorguladığım bir noktaları düşümüşsünüz neden arkadaşı yoktu mesela. Belki de herkesten üstün olduğunu düşünüyor beğenmiyordur. Çünkü yeni insanlarla tanışmayı da konuşmayı da sevmem demişti. Eee beni de tanımıyordun dedim kader falan filan diyor. İnstagramında 150 arkadaşı var bu arada
Tanıştığı insanlar bir müddet sonra bunun nasıl tuhaf bir tip olduğunu anlıyorlardır. Bu yüzden de kimse arkadaşlığını sürdürmüyordur. İlkokul, lise, üniversite, iş hayatı.. nasıl bir tane bile arkadaşı olmaz insanın? Onların da gözüne giydiği markaları, ettiği yardımları sokuyorsa kimsenin bu insanı sevmemesi normal.

Sizle yüz yüze gelmeden kendini size sevdirmek istedi gelecek vaadleriyle. Çünkü önünde sonunda kendindeki defoları göreceğinizi ve onu beğenmeyeceğinizi öngörüyordu.

Tanıştığı insanlar bir müddet sonra bunun nasıl tuhaf bir tip olduğunu anlıyorlardır. Bu yüzden de kimse arkadaşlığını sürdürmüyordur. İlkokul, lise, üniversite, iş hayatı.. nasıl bir tane bile arkadaşı olmaz insanın? Onların da gözüne giydiği markaları, ettiği yardımları sokuyorsa kimsenin bu insanı sevmemesi normal.

Sizle yüz yüze gelmeden kendini size sevdirmek istedi gelecek vaadleriyle. Çünkü önünde sonunda kendindeki defoları göreceğinizi ve onu beğenmeyeceğinizi öngörüyordu.
Üniversiteden ev arkadaşlarıyla başka şehirde olmalarıyla görüşemediğini söyledi. Ara sıra gelirlerlerse görüşürüz dedi. Kendini insanların gözüne sokuyor gibi geldi bana da. Ama sorsan dünyanın en mütevazisi. Beğenmememden korkuyordu. Kendisi de söylüyordu. Zaten bu kadar iyi görünüşlü biri ve anlattığı gibi mütevazi biri olsaydı havada karada kapılırdı

Üniversiteden ev arkadaşlarıyla başka şehirde olmalarıyla görüşemediğini söyledi. Ara sıra gelirlerlerse görüşürüz dedi. Kendini insanların gözüne sokuyor gibi geldi bana da. Ama sorsan dünyanın en mütevazisi. Beğenmememden korkuyordu. Kendisi de söylüyordu. Zaten bu kadar iyi görünüşlü biri ve anlattığı gibi mütevazi biri olsaydı havada karada kapılırdı
30 yaş üstü, üniversite okumuş kaç kişi doğup büyüdüğü şehirde kalabiliyor. Hepimizin arkadaşları başka başka şehirlerde. Ama bunun problemi uzaklıktan fazlası gibi. Dediğiniz gibi kendisini insanların gözüne sokuyor. Sahip olduklarıyla fazlaca övünüyorsa insanlar itici bulmuştur. Sizde de öyle olmuş zaten.

Konu sahibi hiç mi korkmadin buluşurken hadi kadın kaçıran bı çete falan olsa okurken gozlerim büyüdü davranışlarınıza otuz yaşınızda bu nasıl bir davranış yapmayın etmeyin lütfen ya küçük çocuk değilsiniz alıp götürse binbir türlü manyak var ki bu adam orijinal manyak belli yani

Konu sahibi hiç mi korkmadin buluşurken hadi kadın kaçıran bı çete falan olsa okurken gozlerim büyüdü davranışlarınıza otuz yaşınızda bu nasıl bir davranış yapmayın etmeyin lütfen ya küçük çocuk değilsiniz alıp götürse binbir türlü manyak var ki bu adam orijinal manyak belli yani
Görüşmeye gelirken çok tereddüt ettiğimi söyledim kesen biçen insan var hatta onlardan da bahsettim. Bu kadar ondan korkmam ona garip geldi ve bende bir tuhaflık olduğunu söyledi. Bana bunlarımı yakıştırdın dedi

Herseyi geçtim (ki çok sey var), sosyal medya isteklerini, mesajlarini göstermek nedir ya? Bin yil düsünsem aklima gelmezdi. Hadi tamamen hepsi iyi niyet olsun, adamin yaptigi becereksizlik, tecrübesizlik bile olsa insan bu kadar becereksiz, tecrübesiz biri ile beraber olmaz.

Arkana bakmadan kaç. Bu adamda "ahaha o zaman nasil akil tutulmasi yasamissam" diye gülerek arkadaslarina anlattigin bisey olsun.

Sağlıklı davranışlar sergilememiş bu kişi. Biraz gösteriş meraklısı belki yalan söylüyor hayatı hakkında. Bu şekilde 2.buluşmada yakınlık görmeyi beklemesi de ilginç. Bence de görüşmemeniz daha sağlıklı olur. Sizin bir hatanız yok ayrıca.

Çok korktum ama içimdeki hissede kapıldım maalesef

Herseyi geçtim (ki çok sey var), sosyal medya isteklerini, mesajlarini göstermek nedir ya? Bin yil düsünsem aklima gelmezdi. Hadi tamamen hepsi iyi niyet olsun, adamin yaptigi becereksizlik, tecrübesizlik bile olsa insan bu kadar becereksiz, tecrübesiz biri ile beraber olmaz.

Arkana bakmadan kaç. Bu adamda "ahaha o zaman nasil akil tutulmasi yasamissam" diye gülerek arkadaslarina anlattigin bisey olsun.
Evet gösteriş için istekleri bekletiyor sanırım. Bak ne kadar kişi bar bekleyen tamam diyebileceğim gibi. Çocuk ergen gibi hareketler… Deli cesaretimden dolayı utanarak hatırlarım artık

Sağlıklı davranışlar sergilememiş bu kişi. Biraz gösteriş meraklısı belki yalan söylüyor hayatı hakkında. Bu şekilde 2.buluşmada yakınlık görmeyi beklemesi de ilginç. Bence de görüşmemeniz daha sağlıklı olur. Sizin bir hatanız yok ayrıca.
Nasıl cesaret ettim bilmiyorum defalarca kez vazgeçtim. Aklım almıyordu ama niye kapıldım bende anlam veremiyorum

Lütfen yapmayın bu devirde kim görmediği birine böyle şeyler söyler görse de söylemez o da ayrı mükemmel profil falan çiziyor kendince tobe Yarabbim aklıma kötü kötü şeyler geldi . Lütfen kendinizi koruyun .
Ne deseniz haklısınız kocaman insan olarak ben bunlara kapılmakta akıl karı değil. İlizyona maruz kalıp etkilendim sanırım

Bak böyle kaçacaksın. Arkana bile bakma sakın

InsidiousDelectableGannet-size_restricted.gif
Gecen haftanın ilk gününde cocukları nasıl okula bırakıp topukladıgım aklıma geldi afksşgksşfksşfkslfkkf

Daha önce aynı grupta olduğum kişiyle görüşüp görüşmemekte kararsız kaldığımı söylemiştim ve ben 1 ay gibi bir süre int. üzerinden az çok tanıyıp görüşmeye karar verdim. 1 ayda olanlar şöyleydi. Başarı belgeleri ben sormadan çekilip atıldı. Kötü huyum var markalı giyinmek deyip hangi öarka giydiğine kadar söylüyordu. Yardım ettiği kurum ve kuruluşları söyledi yardım mesajlaşmalarını atıyordu. Bu bir ayda tek bir defa dışarı çıkan biri. Zaten hiç arkadaşı olmadığını söyledi. Ve sosyal medyalarının mesaj ve arkadaşlık istekleri kısmını bana attı. Bekleyen bir 50 kişi vardı onaylamamış. Ve bütün bunları ben sormadan sistematik olarak konu arasında bana inan diye atıyorum dedi. Bu adamın resmini ben görmüştüm ama o beni hiç görmemişti. Hiç görmediği bilmediği bir kadın üzerine neden bu kadar düşüyor aklım almıyordu bir yandan. Beni aşırı derece sahiplenme eğilimi de vardı. Hatta güven duyamadığımı söyleyip konuşmayı kesmek istediğimde beni bitirdin gibi bir çok kelimeyle resmen yalvardı. Bunları hiç görmediği 3 haftalık birine yapıyor. Yine görüşmediği görmediği birine evlilik çocuk gelecek düğün… gibi bir çok hayalden bahsediyordu. Her seferinde ruh ikizi olduğumuza yönelik söylemler. Sürekli bak şu da ortak gibi söylemleri oluyordu. Görmediği bilmediği insanı yerlere göklere koyamıyordu. Saatlerce konuşmak istiyordu. Çevresinde mevkili insanların olduğunu da arasıra laf arasına sıkıştırıyordu. Gösterişi sevmem deyip ettiği yardımlara kıyafet markasına kadar söylemesi bana acayip geliyordu. Hiç görüştüğü arkadaşı yoktu bir ay zarfında kendi de olmadığını söyledi zaten. Görüştük karşımda ilk oturduğunda yüzüme bakamadı. Merhaba derken etrafına bakıyordu utanmıştı belliydi. sonra normale döndü. Konuştuk sohbet ettik. Bu kişiyi görünüş olarak çok beğendim ama yakınlık duymadığımı farkettim. 1 ayın getirdiği de bir alışkanlık vardı üstümde gece gündüz aralıksız mesaj atıyordu bu da sağlıksız geliyordu ama alışmıştım. Bütün ailesi resmedildi neredeyse. Bir şeyler olumlu gitti ve ikinci görüşmede oldu. Benim aklımda hep şu soru vardı. Hiç tanımadığı görmediği kadına daha ilk yazışmadan itibaren tavlama ayarıyla yaklaşmıştı sanki. Bunu sorduğumda kader falan desede bana inandırıcı gelmiyor içime sinmiyordu. Çünkü ilk konuşmamız geçtiğinde sonunda numaramı istemişti. 2. Görüşmede oldu. Benden daha fazla yakınlık beklediğini söyledi ama ben 2. Kez gördüğüm adama üstelik geçmiş şüphelerimle yine temkinli yaklaştım. Ona güvenmediğimden dem vurarak gitmek istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Sizce bu adam sağlıklı mıydı. Benim nerelerde hatam olmuş
Adam yalanlarının çıkacağını anlayınca arkasına bakmadan gitti bu kadar basit hiç boşuna sorgulamayın.

Back