merhaba kk üyeleri,
2 senedir hayatımda biri var ve daha önce hiç yalanını yakalamadım. içime bir kurt düştü direkt olarak size sormaya karar verdim. sevgilimin hayatına yeni girdiğim dönemlerde bana "senden önce uzaktan bir akrabamızın kızıyla 1 ay kadar konuştuk ama sevgili olmadık" dedi. bende "anlatmana bile gerek yoktu aslında sonuçta hepimizin flörtleri olmuştur, sevgili bile olmamışsınız" dedim. o da"yok ben her şeyi bil istiyorum" dedi. .ben ona "peki neden o kızla sevgili olmadınız, bir ay konuşmuşsunuz sonuçta" dedim. o da "açıkçası ben kıskanç biriyimdir. hayatımdaki kadını her anlamıyla sahiplenmek isterim ve ilki olmak isterim. o kızla konuştuğumuzu duyan bir arkaşım bana önceki sevgilisiyle ilişkiye girdiklerini söyleyince bende soğudum kızdan" dedi. kısacası bakire kız takıntısı varmış demekki. bende gayri ihtiyari "ne olursa olsun bu kızın özeli ve arkadaşının bunu bilmesi de garip geldi bana, böyle şeyler insanların ağzına nereden meze oluyormuş?" diye kızdım. o da "haklısın ama biliyormuş işte, boşver tadımız kaçmasın kapatalım konuyu" dedi.
aradan bir kaç ay geçti. bir ara evde kalma konuları geçerken sormam üzerine "benim sadece o kız evimde kalmak için geldi bir keresinde. çünkü bu şehirde buluşmak istediği bir arkadaşı vardı" dedi. bende "evin çok küçük ama ve tek yatak var nerede uyudu ki" dedim. "benim yatağımda uyudu bende kanepede uyudum salonda" dedi. neyse birşey demedim.
yine aradan aylar geçti. telefonunu benden saklamaz hiç. isteyince verir bazen bende konuşmalarını okumadan kimlerle konuşmuş diye bakarım bazen. bir kere yine böyle bakarken engelli listesine bakayım dedim ve üç numara engellenmişti. sorduğumda da "biri o kız, biri ablası, biri de annesi" dedi. bende gülerek "ailecek neden engelledin" dedim. o da "kız bir süre peşimi bırakmadı, takıntılı biri, kabullenemedi bende engelledim" dedi. hiç hoşuma gitmedi bu durum ama darlamamak için üstelemedim. bu olayda kafama dert oldu kızlar biraz. ne bileyim engellemesi, evinde kalması falan. ...
ben evine kalmaya gittiğim zamanlarda yakınlaşmalar oluyo açıkçası. şüphelendiğim şeye gelelim şimdi...
acaba sevgilim bana yalan mı söyledi. kız onun evine gittiğinde yakınlaştılar ve sevgilim ilk olmadığı için mi onunla sevgili olmaktan vazgeçti kız da bunu yediremediği için mi peşini bırakmadı, ailesine kadar engelledi acaba... çünkü arkadaşının o kızın özelini bilmesi bana çok mantıklı gelmedi. sevgilime sırf bu şüphelerim yüzünden daha önce cinsel ilişkiye girip girmediğini de sordum ve bana hayır dedi.. sizce ben çok mu kuruntu yapıyorum. bir erkek ve bir kız aynı çatı altında hiçbir şekilde yakınlaşmadan bir kaç gece geçirirler mi ?