Kurumuş sperm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendileri hiç ergen olmamis hiç sevişmemis hiç hata yapmamış ak pak duran kadınlar. Herkes önce dönüp kendine baksın

Ablacım bu kadar sürtünmeyin diyorum kaç defa nevroz yapıyor işte. Onurunuzla sevişin be, yazık ediyorsunuz kendinize.

Daha ne kadar saçmalayacaksınız çok merak ediyorum

Ablacım bu kadar sürtünmeyin diyorum kaç defa nevroz yapıyor işte. Onurunuzla sevişin be, yazık ediyorsunuz kendinize.
Valla kendine yazık eden bence sizsiniz tüm gün sadece sürtünme konusu olsada yazsak diye nobettesiniz

Ya bir s.....r git

Üstüne çok ceket atıldığı için tanıdık geldi sana herhalde hahahahah

Hah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınız
Şu ergenle ilgilenebilir misiniz Mune abla. Bize ettiği küfürün ana teması gibi kendisi giderse iyi olucak gibi.

Hah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınız
Yahu neden millete saydırıyosun??
Saçma sapan soru Soran sensin ne bekliyorsun “hayır canım hamile kalmazsın dememizi mi”
Milletin yaşı ile dalga geçiyorsun sen kaç yaşındasın 14 mü?
Buraya bu konuyu açmayı biliyorsun internetten araştıramıyor musun hiç mi doğurganlıkla alakalı bilginiz yok.
Maşallah üstünüze vazife olmayan her şeyi biliyorsunuz ama.

Neyse gitmem gereken bir iş var malum bütün gün insan linclemek benim görevim değil, siz kalbinizin o kindar tarafını temizleyin önce sonra bir telefonu bırakıp kendinize dönün düşünun. 40 -50 yaş arası bir kadının genç bir kıza neler söylediğini düşünün.

Kadına arzulanmıyorsun diye ben demedim. Nerden biliyorsun acaba kocası mısın? Bu kafayla 50 yaşına sen gelebilecek misin bakalım.

Ya bir s.....r git

Üstüne çok ceket atıldığı için tanıdık geldi sana herhalde hahahahah

Teşekkürler teşekkürler eline sağlık ay ne komiksiniz ya gerçekten gelen herkesin size abla abla diye gebermesi gerek değil mi icinizde sadece iki üç kişi buna ihtiyaç duymuyor

Hangi cümle bu kadar canını sıktı ya. Dur dur 50 den sonra sevisememek mi sıktı arzu edilmemek mi
Rapor edildi Mune ahretliğim,şahısın ağzı bozuldu ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…