Kendileri hiç ergen olmamis hiç sevişmemis hiç hata yapmamış ak pak duran kadınlar. Herkes önce dönüp kendine baksınKesinlikle öyle bunu az önceki kadınlardan daha çok anlamanız gerekiyordu. diş geçirme eylemi hayvanı geldi ben genelde konuşuyorum ama siz bir grup olmuşsunuz farkında değilsiniz gelen geçenle gülüp eğlenmek gayeniz bu arada ben sizin bu tarz bir eyleminizi görmemiştim savunmak için geldiğiniz kişilerin tavrı budur. Kusura bakmayın stresi begenmedikleri ergenlerle atmaya çalışıyorlar
Darlinginin pis donunu giymeden düşünseydin de bu kadar saf olmasaydın.Teşekkürler teşekkürler eline sağlık ay ne komiksiniz ya gerçekten gelen herkesin size abla abla diye gebermesi gerek değil mi icinizde sadece iki üç kişi buna ihtiyaç duymuyor
Ablacım bu kadar sürtünmeyin diyorum kaç defa nevroz yapıyor işte. Onurunuzla sevişin be, yazık ediyorsunuz kendinize.Kesinlikle öyle bunu az önceki kadınlardan daha çok anlamanız gerekiyordu. diş geçirme eylemi hayvanı geldi ben genelde konuşuyorum ama siz bir grup olmuşsunuz farkında değilsiniz gelen geçenle gülüp eğlenmek gayeniz bu arada ben sizin bu tarz bir eyleminizi görmemiştim savunmak için geldiğiniz kişilerin tavrı budur. Kusura bakmayın stresi begenmedikleri ergenlerle atmaya çalışıyorlar
Hangi cümle bu kadar canını sıktı ya. Dur dur 50 den sonra sevisememek mi sıktı arzu edilmemek miDarlinginin pis donunu giymeden düşünseydin de bu kadar saf olmasaydın.
Daha ne kadar saçmalayacaksınız çok merak ediyorumMerhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi
Pro proya destek atsın fark edilsin hmmmm peki hahahah kız Allah'ın karamel lattesi daha önce bir kere bile denk gelmedik ne saçmalıyorsun yallahDaha ne kadar saçmalayacaksınız çok merak ediyorum
Valla kendine yazık eden bence sizsiniz tüm gün sadece sürtünme konusu olsada yazsak diye nobettesinizAblacım bu kadar sürtünmeyin diyorum kaç defa nevroz yapıyor işte. Onurunuzla sevişin be, yazık ediyorsunuz kendinize.
Ya bir s.....r git
En azından senin gibi dokuz canlı değiliz. Hadi Allah'ın yaş almış ergenleri burda herkes kendini bir bk sanmak zorunda değil mi hepiniz yapayalnız dunyalarinizi sevgisiz dunyalarinizi gelip buraya yansıtmak zorunda mı
Üstüne çok ceket atıldığı için tanıdık geldi sana herhalde hahahahah
Şu ergenle ilgilenebilir misinizHah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınız
Yahu neden millete saydırıyosun??Hah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınız
Ya bırak seninle uğraşıp da kendimi banlatamam.Pro proya destek atsın fark edilsin hmmmm peki hahahah kız Allah'ın karamel lattesi daha önce bir kere bile denk gelmedik ne saçmalıyorsun yallah
Kız amma komiksin, 100 lira ver senin de olsun amma büyütüyorsunuz sjsjjsjd.Pro proya destek atsın fark edilsin hmmmm peki hahahah kız Allah'ın karamel lattesi daha önce bir kere bile denk gelmedik ne saçmalıyorsun yallah
Neyse gitmem gereken bir iş var malum bütün gün insan linclemek benim görevim değil, siz kalbinizin o kindar tarafını temizleyin önce sonra bir telefonu bırakıp kendinize dönün düşünun. 40 -50 yaş arası bir kadının genç bir kıza neler söylediğini düşünün.
İşte yazmak zorunda değilsin defolYa bırak seninle uğraşıp da kendimi banlatamam.
Ne yazsam senin için boş.
Normal insanlar buna noluyor demez, bi tarafıyla güler ancak.Yahu ben de öyle düşünüyorum ama bunu vir sağlıkçı yazınca insan noluyor diyor hahah
Kim defolucak görürüzİşte yazmak zorunda değilsin defol
Hadi başka kapıya yallahHangi cümle bu kadar canını sıktı ya. Dur dur 50 den sonra sevisememek mi sıktı arzu edilmemek mi
Kadına arzulanmıyorsun diye ben demedim. Nerden biliyorsun acaba kocası mısın? Bu kafayla 50 yaşına sen gelebilecek misin bakalım.Neyse gitmem gereken bir iş var malum bütün gün insan linclemek benim görevim değil, siz kalbinizin o kindar tarafını temizleyin önce sonra bir telefonu bırakıp kendinize dönün düşünun. 40 -50 yaş arası bir kadının genç bir kıza neler söylediğini düşünün.
Ya bir s.....r git
En azından senin gibi dokuz canlı değiliz. Hadi Allah'ın yaş almış ergenleri burda herkes kendini bir bk sanmak zorunda değil mi hepiniz yapayalnız dunyalarinizi sevgisiz dunyalarinizi gelip buraya yansıtmak zorunda mı
Üstüne çok ceket atıldığı için tanıdık geldi sana herhalde hahahahah
Hah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınız
Teşekkürler teşekkürler eline sağlık ay ne komiksiniz ya gerçekten gelen herkesin size abla abla diye gebermesi gerek değil mi icinizde sadece iki üç kişi buna ihtiyaç duymuyor
Rapor edildiHangi cümle bu kadar canını sıktı ya. Dur dur 50 den sonra sevisememek mi sıktı arzu edilmemek mi