Kurumuş sperm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzzi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
357
2
Merhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi

Üyeler hakkında konu açmak yasak. Sorununuz cevabı hayır hamile değilsiniz.

Bu kız hamiş olabilir Katip, pisikolocisini bozmayalım şimdi.
Brusella ismi size daha çok yakışacaktir. 43 yaşındaki bir kadının sıradan bir soruyu bu kadar alaycı bir üslupla karşılaşması da değişik. Şimdi sizi konumdan ugurlayabiliriizz

Brusella ismi size daha çok yakışacaktir. 43 yaşındaki bir kadının sıradan bir soruyu bu kadar alaycı bir üslupla karşılaşması da değişik. Şimdi sizi konumdan ugurlayabiliriizz
Brusella mı, evet çok yaratıcı .Siz beni konunuzdan kovamazsınız ayrıca, burası babanızın forumu değil.

Sayın baby, hazırlıklı olun baby geliyor.

Kendi sorununuzu yazın aktif üyeler hakkında konu açmayın

Biri sevgilisinin şortunu giyer, diğeri abisinin traş olduğu traş bıçağını kullanır. Sonra d hamile miyim diye sorar. He hamilesiniz

Konu alayci olunca insanlarin normal bi cevap vermesini beklememek lazım kacinci yuzyildayiz su soruları artık sormamak lazim internet denen mereti birazda okuyup bilgilenmek icin kullanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…