Üyeler hakkında konu açmak yasak. Sorununuz cevabı hayır hamile değilsiniz.Merhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi
Bilmiyordum teşekkür ederim fakat üye değil aslında bahsettiği konunun kendimle ilgili olan kısmına değindimÜyeler hakkında konu açmak yasak. Sorununuz cevabı hayır hamile değilsiniz.
HahahahahahahahahaO şortla olmaz yalnız, ceketle oluyor.
Yahu ben de öyle düşünüyorum ama bunu vir sağlıkçı yazınca insan noluyor diyor hahahKurumuş sperm sizin terinizle tekrar mı canlanacak ckdkfkf virüs mü bu?
Bu kız hamiş olabilir Katip, pisikolocisini bozmayalım şimdiKurumuş sperm sizin terinizle tekrar mı canlanacak ckdkfkf virüs mü bu?
Brusella ismi size daha çok yakışacaktir. 43 yaşındaki bir kadının sıradan bir soruyu bu kadar alaycı bir üslupla karşılaşması da değişik. Şimdi sizi konumdan ugurlayabiliriizzBu kız hamiş olabilir Katip, pisikolocisini bozmayalım şimdi.
Brusella mı, evet çok yaratıcıBrusella ismi size daha çok yakışacaktir. 43 yaşındaki bir kadının sıradan bir soruyu bu kadar alaycı bir üslupla karşılaşması da değişik. Şimdi sizi konumdan ugurlayabiliriizz
Sanırım o sağlıkçıyı biliyorum onu baz almayın, takıntıları fena boyutta.Yahu ben de öyle düşünüyorum ama bunu vir sağlıkçı yazınca insan noluyor diyor hahah
Sayın baby, hazırlıklı olun baby geliyor.Merhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi
Ama lütfen yaaaa yapmayın şöyle germeyiiin beniSayın baby, hazırlıklı olun baby geliyor.
Herifin kurumuş spermli donunu niye giydiğiniz de ayrı bir muamma.Ama lütfen yaaaa yapmayın şöyle germeyiiin beni
Herifin kurumuş spermli donunu niye giydiğiniz de ayrı bir muamma.
Giydiğiniz şey boxer değilse şortuna neden boşalsın ki? Boxer diye bi icat var?Kız insan bunu bilerek giyer mi sadece tahmin bakmadim bile
Niye bizler kutsal mıyız korkularımız tedirginliklerimiz olamaz mı ahshshhffYahu ben de öyle düşünüyorum ama bunu vir sağlıkçı yazınca insan noluyor diyor hahah
Merhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi
Merhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi
Brusella ismi size daha çok yakışacaktir. 43 yaşındaki bir kadının sıradan bir soruyu bu kadar alaycı bir üslupla karşılaşması da değişik. Şimdi sizi konumdan ugurlayabiliriizz