- 19 Temmuz 2015
- 1.775
- 3.823
Nasıl sağlıkçıymış anlamadım. Olmaz öyle şey sorttan hamile mi kalınır?Yahu ben de öyle düşünüyorum ama bunu vir sağlıkçı yazınca insan noluyor diyor hahah
Her cekette olmaz bence yanlış bilgi verme böyle baba yiğit birinin ceketi lazımO şortla olmaz yalnız, ceketle oluyor.
Ikizlerin ola bilir dikkat kendine artik iki canlisinMerhaba arttik sürtünmeden şu bu olur mu diye sorulardan herkes bıktı farkındayım ama burda sağlıkçı olduğunu iddia eden bir kız yazı yazmış korkularım var diye örnek veriyorum sevgilimin şortunu giydim önceden değen bir sperm varsa zaten kurumus. Ve bu tehlikeli değil ama kıza göre tehlikeli. Beni de tedirgin etti reglim de bugün gelmesi gerekiyor saçma sapan yazıları okuyup gerdim kendimi
Ya bir s.....r gitDalga geçilicek sorular sormazsanız dalga geçilmezsiniz
En azından senin gibi dokuz canlı değiliz. Hadi Allah'ın yaş almış ergenleri burda herkes kendini bir bk sanmak zorunda değil mi hepiniz yapayalnız dunyalarinizi sevgisiz dunyalarinizi gelip buraya yansıtmak zorunda mıIkizlerin ola bilir dikkat kendine artik iki canlisin
Üstüne çok ceket atıldığı için tanıdık geldi sana herhalde hahahahahHer cekette olmaz bence yanlış bilgi verme böyle baba yiğit birinin ceketi lazım
Ortada bir soru yoktu aslında eşleştiri vardı herkes kendini göstermek için genel tabirler ego kasmak için konuştular ve gittilerBen soruyu anlamadım.
He he kurumuş SİPERM seniÜstüne çok ceket atıldığı için tanıdık geldi sana herhalde hahahahah
Hah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınızErgen triplerinle buraya gelip insanlara hakaret edecegine once milletin pis donlarini giymemeyi ogren. Birazdan banlanir gidersin zaten. Hadi yavrum bye bye.
Gereken yapıldı bile..Ergen triplerinle buraya gelip insanlara hakaret edecegine once milletin pis donlarini giymemeyi ogren. Birazdan banlanir gidersin zaten. Hadi yavrum bye bye.
Teşekkürler teşekkürler eline sağlık ay ne komiksiniz ya gerçekten gelen herkesin size abla abla diye gebermesi gerek değil mi icinizde sadece iki üç kişi buna ihtiyaç duymuyorGereken yapıldı bile..
Kesinlikle öyle bunu az önceki kadınlardan daha çok anlamanız gerekiyordu. diş geçirme eylemi hayvanı geldi ben genelde konuşuyorum ama siz bir grup olmuşsunuz farkında değilsiniz gelen geçenle gülüp eğlenmek gayeniz bu arada ben sizin bu tarz bir eyleminizi görmemiştim savunmak için geldiğiniz kişilerin tavrı budur. Kusura bakmayın stresi begenmedikleri ergenlerle atmaya çalışıyorlarNe kadar ayıp. Hayatındakilere dişi geçmeyenlerin stres atma yeri olmuş artık burası.