Kurumuş sperm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spermli donunu kirli sepetine veya makinaya atmaktansa saga sola atan adam varsa siz de onu atin. O ne ayol oyle.

Ikizlerin ola bilir dikkat kendine artik iki canlisin

Ikizlerin ola bilir dikkat kendine artik iki canlisin
En azından senin gibi dokuz canlı değiliz. Hadi Allah'ın yaş almış ergenleri burda herkes kendini bir bk sanmak zorunda değil mi hepiniz yapayalnız dunyalarinizi sevgisiz dunyalarinizi gelip buraya yansıtmak zorunda mı

Ben soruyu anlamadım.

Ergen triplerinle buraya gelip insanlara hakaret edecegine once milletin pis donlarini giymemeyi ogren. Birazdan banlanir gidersin zaten. Hadi yavrum bye bye.
Hah tam beklediğim performans yalnızlıktan kafayı yiyen tipler birbirini korumayı çok sever. Örneğin siz. Mesela sizden iyi bir sevgili değil olsa olsa sadece bekçi olur ki sizde bunun farkındasınız

Ne kadar ayıp. Hayatındakilere dişi geçmeyenlerin stres atma yeri olmuş artık burası.
Kesinlikle öyle bunu az önceki kadınlardan daha çok anlamanız gerekiyordu. diş geçirme eylemi hayvanı geldi ben genelde konuşuyorum ama siz bir grup olmuşsunuz farkında değilsiniz gelen geçenle gülüp eğlenmek gayeniz bu arada ben sizin bu tarz bir eyleminizi görmemiştim savunmak için geldiğiniz kişilerin tavrı budur. Kusura bakmayın stresi begenmedikleri ergenlerle atmaya çalışıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…