- 10 Haziran 2017
- 733
- 1.135
- 31
-
- Konu Sahibi whitesneaker
Süreci sordum geçtiğimiz ay.siz arayıp sorun firmaya göre değişir süre
başkasını başlatmış olamazlar mı peki ? AcilseSüreci sordum geçtiğimiz ay.
Bütün başvuruların gmde olduğunu ve incelendiğini belirtti. Bi çok ilan vardı o dönem. Onlarda acil olduğunu bir an önce bu pozisyona birini başlatmak istediklerini belirtti.
O nedenle tekrar aramak istemiyorum.
Linkedinden stalk yapıyorum :) Başlatmış olabilirler de bu arada. Ama ik biz de sonuç bekliyoruz mutlaka döneceğiz dedi. Olumsuz bir durum var mı peki dedim olumlu ilerliyor mu sürecim dedim evet ama diğer adaylardan da dönüş bekliyoruz dedibaşkasını başlatmış olamazlar mı peki ? Acilse
İlk görüşme 3 ay önceortalama 2- 2,5 ay sürüyor
bu işin içindeyim oradan biliyorum
bizde olumsuzlara dönüş yok kişi kendi arayıp öğrenebiliyor bilginiz olsun
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bu ay da arayabilirsiniz 1 ay olduysa :)İlk görüşme 3 ay önce
İkinci görüşme 2 ay önce oldu :)
Geçen ay da bilgi için aradım
Zamların belirlenmesi de sanırım bi 3 haftayı bulur genelde son ana bıraktıkları için :)Benim de 4. haftaya girdik son gorusmemis uzerinden. Ilk gorusmemiz uzerinden 2 ay gecti. Yeni yili bekliyorlar, maas hesaplamasi yapiyorlar diye avutuyorum kendimi. Eski sirketime sordum ve henuz zamli maaslar belirlenmedigi icin yeni alim yapmiyorlarmis. Basvurdugum sirket de oyle yapiyor diye dusunuyorum.
3 ay çok uzun bir süre değil mi?İlk görüşme 3 ay önce
İkinci görüşme 2 ay önce oldu :)
Geçen ay da bilgi için aradım
Merhaba. Herhangi bir donus alabildiniz mi? Ben alamadim ve mail atmak icin cok mi gec su acaba diye dusunuyorum? Son gorusme uzerinden 1 ay gecti.
Bu ay sonuna kadar bekleyeyim oyleyse. Yoksa hic mail atmadan umudu kesecegim. Aylardir bekliyor, ne umutsuz kizmis demesinlerbence dönüşler yeni oluyordur. zam oranları yeni yeni belli oluyor, yeni zammı beyenmeyip ayrılacaklar da yeni haber veriyordur. bu ay sonuna kadar dönüş alırsınız
ben de 1 aydan fazla bekledim kurumsal bir yerde, yok ik yok yönetim. kurumsallar çok uzatıyorlar işleri. bana söyledikleri asgariye beklediklerinden fazla zam geldiği için maaş zammını belirlemek uzun sürmüş falanBu ay sonuna kadar bekleyeyim oyleyse. Yoksa hic mail atmadan umudu kesecegim. Aylardir bekliyor, ne umutsuz kizmis demesinler