• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KURUMA ÇİZGİSİ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN (RESİMLİ)

bir umut anne

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar,
Adetime 4 gün kala şüphelerimden kaynaklı freely erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim sonra olmadığını düşünüp içeriye geçtim. Sonra etrafı toplarken belli belirsiz çizgi olduğunu fark ettim ilk başlarda bu kadar belli de değildi kaldıkça belirginlesti sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi adetimde iki gündür gecikiyor deneyimi olan ya da böyle bir şey yaşayan varmı yardımcı olursaniz sevinirim testin resminide atıyorum hemen

Eklentiler

• IMG_20241230_005659.jpg
    IMG_20241230_005659.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 194
Merhaba kızlar,
Adetime 4 gün kala şüphelerimden kaynaklı freely erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim sonra olmadığını düşünüp içeriye geçtim. Sonra etrafı toplarken belli belirsiz çizgi olduğunu fark ettim ilk başlarda bu kadar belli de değildi kaldıkça belirginlesti sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi adetimde iki gündür gecikiyor deneyimi olan ya da böyle bir şey yaşayan varmı yardımcı olursaniz sevinirim testin resminide atıyorum hemen
Testi tekrarlayın bence. Var gibi görünüyor çünkü. Hayırlı olsun şimdiden

Ayyy umarım 🥹🥹 Allah razı olsun inşallah vardır, kalbinizin ruhunuzun derininde ne varsa Rabbim bu güzel yüreğinizin yüzü suyu hürmetine size nasip etsin. Yoksa bile yüreğimi sevince boğdunuz teşekkür ederim 🫶

Merhaba kızlar,
Sankide var Allah gönlüne göre versin kan testi verince haber edin.

Bence kuruma çizgisine benzemiyor kuruma çizgisi gri renkte olur diyorlar. İnşallah hamilesinizdir ama bence hamilesiniz 🤍🤍

Merhaba kızlar,
Canım günün de geçmiş bir test daha yapsana varsa direk çıkar zaten

Kızlar güncelleme testi beş dakika sonra kenara koydum bu seferde normal kaset test silik olmuş ay ölcem nedir bu

Eklentiler

• IMG_20241230_201729.jpg
    IMG_20241230_201729.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_20241230_201725.jpg
    IMG_20241230_201725.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 116
Yine bakabilir misiniz bugünde hem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum yine öbür tarafa sonra erken gebelik negatif olmuş normal kaset test silik hiç kimse cevap vermeyince size danışmak istedim yine kan vermeye gitsem mi yani yine mı kuruma çizgisi hiç bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20241230-WA0039.jpg
    IMG-20241230-WA0039.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 147
Canım ben de freely test ile pozitif öğrendim ve şuan hamileyim. Bence vardır kendini strese hic sokma yarın bir test yap adetin gecikince kan ver bence
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 😍

Yani kuruma değil mi sizce hiç anlamadım iki kez aynı şey olmaz herhalde diye düşünüyorum
Bence değil canım ama vücudun sana ne söylüyor o da çok önemli. Benim testim pozitif çıktı hatta 3 tane yaptım pozitifken 0 li değer ile kan sonucum çıktı ama vücudumu dinledim 3 gün sonra kan testim pozitife döndü.

Back
X