Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle net kuruma çizgisi olmaz canım. Gözün aydın. Hemen kan verHanımlar iyi akşamlar awox marka erken gebelik testi yapan var mı? Testi yapıp 5 dk beklemeden kenara kaldırdım pozitifi göremedim diye. Akşam baktığımda çift çizgiydi. Kuruma çizgisi mi acaba?
Eki Görüntüle 3535984 Eki Görüntüle 3535985
Hayır kuruma çizgisi değil hayırlı olsunHanımlar iyi akşamlar awox marka erken gebelik testi yapan var mı? Testi yapıp 5 dk beklemeden kenara kaldırdım pozitifi göremedim diye. Akşam baktığımda çift çizgiydi. Kuruma çizgisi mi acaba?
Eki Görüntüle 3535984 Eki Görüntüle 3535985
İnşallah gebesinizdirÇok teşekkür ederim hepinize. Birkaç gün daha adet olmazsam kan vermeye gideceğim hayırlısı ne ise o olsun.![]()
Merhaba sonucunuz ne olduÇok teşekkür ederim hepinize. Birkaç gün daha adet olmazsam kan vermeye gideceğim hayırlısı ne ise o olsun.![]()
Hamileymişim kalp atışlarını duyduk şükür darısı isteyen herkese inşallahMerhaba sonucunuz ne oldu
Hayırlı olsun canımHamileymişim kalp atışlarını duyduk şükür darısı isteyen herkese inşallah![]()