Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar iyi akşamlar awox marka erken gebelik testi yapan var mı? Testi yapıp 5 dk beklemeden kenara kaldırdım pozitifi göremedim diye. Akşam baktığımda çift çizgiydi. Kuruma çizgisi mi acaba?
Hanımlar iyi akşamlar awox marka erken gebelik testi yapan var mı? Testi yapıp 5 dk beklemeden kenara kaldırdım pozitifi göremedim diye. Akşam baktığımda çift çizgiydi. Kuruma çizgisi mi acaba?
O kadar çok kuruma çizgisi görmüş biri olarak Sonradan beliren her çizgi genellikle kuruma oluyor Öyle net çıkan çizgiler vardı ki testlerim de hepsi de negatif oldu atarım hatta bulursam fotoları İnşallah sizinki öyle degildr