Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle net kuruma çizgisi olmaz canım. Gözün aydın. Hemen kan verHanımlar iyi akşamlar awox marka erken gebelik testi yapan var mı? Testi yapıp 5 dk beklemeden kenara kaldırdım pozitifi göremedim diye. Akşam baktığımda çift çizgiydi. Kuruma çizgisi mi acaba?
Eki Görüntüle 3535984 Eki Görüntüle 3535985
Hayır kuruma çizgisi değil hayırlı olsunHanımlar iyi akşamlar awox marka erken gebelik testi yapan var mı? Testi yapıp 5 dk beklemeden kenara kaldırdım pozitifi göremedim diye. Akşam baktığımda çift çizgiydi. Kuruma çizgisi mi acaba?
Eki Görüntüle 3535984 Eki Görüntüle 3535985
İnşallah gebesinizdirÇok teşekkür ederim hepinize. Birkaç gün daha adet olmazsam kan vermeye gideceğim hayırlısı ne ise o olsun.![]()
Merhaba sonucunuz ne olduÇok teşekkür ederim hepinize. Birkaç gün daha adet olmazsam kan vermeye gideceğim hayırlısı ne ise o olsun.![]()
Hamileymişim kalp atışlarını duyduk şükür darısı isteyen herkese inşallahMerhaba sonucunuz ne oldu
Hayırlı olsun canımHamileymişim kalp atışlarını duyduk şükür darısı isteyen herkese inşallah![]()
Test yaptınız mı başka sonuç nedirMerhaba herkese umarim görürsünüz mesajimi. Bende pridector marka test yaptim ilk basta cizgi felan yoktu ertesi günü baktigimda bu şekilde cizgi vardi. Ama ne zaman olustu bu cizgi bilemiyorum. Sizce kuruma cizgisimi yoksa bebisim benimle mi. ?
Ayni markadan daha oncede yapmistim hala duruyor ona baktim hic kuruma cizgisi olmamis onda bembeyaz duruyor. Bunun boyle olmasi kafami kurcaladi ciplak gozle daha pempemsi duruyor
Yaptim negatif cikti direk regl bekliyorum 1 gun gecikti suan bakalimTest yaptınız mı başka sonuç nedir
Regl oldun mu canım testte çizgi var ama merak ettim durumunuYaptim negatif cikti direk regl bekliyorum 1 gun gecikti suan bakalim