- 5 Kasım 2024
- 212
- 14
- 13
- 24
- Konu Sahibi angelsercan
-
Desteklerinize ve bilgilerinize ihtiyacım varCanım selam bgn testı yineledim damlatır damlatmaya c ve t çizgisinin belirdiğini direk 2 çizgi gördüm sonra bak sana atucam pozitif mi bu kadar yakın olur mu c ve t çizgisi yoksa test mi bozuk
Test bozuk aşkım yakij olmazCanım selam bgn testı yineledim damlatır damlatmaya c ve t çizgisinin belirdiğini direk 2 çizgi gördüm sonra bak sana atucam pozitif mi bu kadar yakın olur mu c ve t çizgisi yoksa test mi bozuk
Ortadaki gibi benim de çıktı dün ne zaman kan versem acaba 16 sında olmam lazımdı ultrasona girsem görünür mü kiBenim ilk öğrendiğim gün testim buydu
Kuzum önce kan ver bidahaOrtadaki gibi benim de çıktı dün ne zaman kan versem acaba 16 sında olmam lazımdı ultrasona girsem görünür mü ki
Sence pozitif mi destek bekliyorumKuzum prodoctor early asla yaniltmaz o.cok.hassas adete 6 gün kala benim kini çıkardı incecik bir çizgi ile
Var gibi kuzum benimde böyleydi 50 beta ile öğrendimSence pozitif mi destek bekliyorum
Dün kan verdim negatif ama doktor kanda bazen geç çıkabiliyor dedi bide 3 u birden pozitif çıktı 2 dakkada çizgi belirdiVar gibi kuzum benimde böyleydi 50 beta ile öğrendim
Kuzum geç döllenme olabilirDün kan verdim negatif ama doktor kanda bazen geç çıkabiliyor dedi bide 3 u birden pozitif çıktı 2 dakkada çizgi belirdi
Git gide koyulaşması mi gerek dün ile bgn de yaptım ikisi de aynı koyuluktA bisi yiyemiyorn hep midem bulanıyor yatmak istiyorum hep geçen ay 1 gün sürdü adetim o yüzden supheliyimKuzum geç döllenme olabilir
Adetime daha var silik olması normal o zamanKuzum beta HCG bin çok yüksek olması lazım koyulaşmasi icin
Merhabalar merak ettim hamile misiniz? Benim de express ve early bu şekilde çıktı dün doktorum rahimde kalınlaşma var dedi gecikmemin 5. Günü ya regl olucam ya da hamilelik başlangıcıAdetime daha var silik olması normal o zaman
Negatif çıktı malesef doktor geç döllenme olabilir tekrar kan ver dediMerhabalar merak ettim hamile misiniz? Benim de express ve early bu şekilde çıktı dün doktorum rahimde kalınlaşma var dedi gecikmemin 5. Günü ya regl olucam ya da hamilelik başlangıcı
İnşallah tez vakitte bebis sahibi olursunuzNegatif çıktı malesef doktor geç döllenme olabilir tekrar kan ver dedi
Sonuç ne oldu nasıl ilerlediİnşallah canm bgn kan verdim gecıkmemin 2. Günündeyim geç döllenme olabılır dedi kan negatıf ama önce idrarda yükseldi benim ilkcocugımds da bu marka yanılmaz diye düşündüm daha önce negatifken hiç çizgi cıkarmıyodu
Dün yaptım tekrar böyle çıktı bıkmıyorum ama kan negatifSonuç ne oldu nasıl ilerledi
Çizgi var gibi. Adet tarihi kaç gün geçti. Negatif sonucu kaç gün önce aldın canım. Değer neydi. Aslında tekrar kan versen önceki ile kıyas dağa kolay olmaz mı?Dün yaptım tekrar böyle çıktı bıkmıyorum ama kan negatif
Çizgi var gibi. Adet tarihi kaç gün geçti. Negatif sonucu kaç gün önce aldın canım. Değer neydi. Aslında tekrar kan versen önceki ile kıyas dağa kolay olmaz mı?
Mart ayknda hiç vermedim kan adetıme 7gün var daha oncekı 0.200 düÇizgi var gibi. Adet tarihi kaç gün geçti. Negatif sonucu kaç gün önce aldın canım. Değer neydi. Aslında tekrar kan versen önceki ile kıyas dağa kolay olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?