- 5 Kasım 2024
- 84
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi angelsercan
Kan verdim negatif ama doktor bazı hastalarda idrardan sonra kanda çıkıyo dedi içim rahatlasn istiyorum o turuncu ve pembe predictor biri express biri early prodkctor başka marka sanki bu en hassas olsn buymuş bide daha pahalı buKuzum prodoctor early asla yaniltmaz o.cok.hassas adete 6 gün kala benim kini çıkardı incecik bir çizgi ile
Ben de bu kadar siliklikle öğrenmiştim 15ti değerim ve aynı test predictorle inşallah vardır sizin deYanıtlarınızı bekliyorum turuncu renk olan predictor express daha ince çizgi pembe olan predictor early en koyu o bide diğeri pyroclinic normal test olan kuruma çizgisi mi pozitif mi sizce hamilemym yardımınıza ihtiyacım var
İnşallah canm bgn kan verdim gecıkmemin 2. Günündeyim geç döllenme olabılır dedi kan negatıf ama önce idrarda yükseldi benim ilkcocugımds da bu marka yanılmaz diye düşündüm daha önce negatifken hiç çizgi cıkarmıyoduBen de bu kadar siliklikle öğrenmiştim 15ti değerim ve aynı test predictorle inşallah vardır sizin de
Geç döllenmede gecikmenin 10 günü öğrenmiştim canım inşallah o kadar bekletmez seninkiİnşallah canm bgn kan verdim gecıkmemin 2. Günündeyim geç döllenme olabılır dedi kan negatıf ama önce idrarda yükseldi benim ilkcocugımds da bu marka yanılmaz diye düşündüm daha önce negatifken hiç çizgi cıkarmıyodu
Ay ınsallah canm bence hamile olmama ihtimali yok bu kdr farklı Marks testten sonra inşallah hamileyimditGeç döllenmede gecikmenin 10 günü öğrenmiştim canım inşallah o kadar bekletmez seninki
Önce kanda sonra idrarda görülür hcg. İlk idrarda görülmesi mümkün değil.İnşallah canm bgn kan verdim gecıkmemin 2. Günündeyim geç döllenme olabılır dedi kan negatıf ama önce idrarda yükseldi benim ilkcocugımds da bu marka yanılmaz diye düşündüm daha önce negatifken hiç çizgi cıkarmıyodu
Ben ilk çocuğumda öyleydi 6 hafta olana kadar kanda çıkmadı negatif çıktı idrarda o zamana kadar hep silik çıktıÖnce kanda sonra idrarda görülür hcg. İlk idrarda görülmezi mümkün değil.
Bak benim de geç döllenme oldu gecikmenin 7. Günü öğrendim 56 ileKan verdim negatif ama doktor bazı hastalarda idrardan sonra kanda çıkıyo dedi içim rahatlasn istiyorum o turuncu ve pembe predictor biri express biri early prodkctor başka marka sanki bu en hassas olsn buymuş bide daha pahalı bu
Benim daha 3. GünümBak benim de geç döllenme oldu gecikmenin 7. Günü öğrendim 56 ile
Evet kuzumBenim daha 3. Günüm7. Gün bende öyle olurum ins sende de test yapınca benimki gibi mi çıktı
HYırlısı bayan önce kanda çıkar diyince umutsuzlandm bi an ama geç döllenmede böyle olabılcegnı duymuştumEvet kuzum
Ay içimi çok rahatlattın teşekkür ederim keşke instagramdan eklessek çocuğum var ama sankı yok gibi insan unutuyoBurda okumuştum bende kanda önce negatif 1 hafta sonra pozitif goren
Banada dua et yarın kontrolüm varAy içimi çok rahatlattın teşekkür ederim keşke instagramdan eklessek çocuğum var ama sankı yok gibi insan unutuyo
Ederim tabi sende bana etBanada dua et yarın kontrolüm var
Canım selam bgn testı yineledim damlatır damlatmaya c ve t çizgisinin belirdiğini direk 2 çizgi gördüm sonra bak sana atucam pozitif mi bu kadar yakın olur mu c ve t çizgisi yoksa test mi bozukBurda okumuştum bende kanda önce negatif 1 hafta sonra pozitif goren