Kuruma çizgisi mi lütfen tecrübelerinizi paylaşın çok ihtiyacım var

elaprenss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
9
2
1
28
Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum hamilelik istiyorum sizce bu kuruma çizgisi mi testi yaptım beş dk bile beklemeden tek çizgiyi görünce moralim bozuldu sonra iki buçuk saat sonra tekrar bakmakistedim ve sonuç bu şekildeydi sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim fotoğrafta çok net belli olmuyo

Eklentiler

• 3F0ED124-F67E-47B1-B52E-036030AC0E63.jpeg
    3F0ED124-F67E-47B1-B52E-036030AC0E63.jpeg
    273 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba buraya yeni üye oldum hamilelik istiyorum sizce bu kuruma çizgisi mi testi yaptım beş dk bile beklemeden tek çizgiyi görünce moralim bozuldu sonra iki buçuk saat sonra tekrar bakmakistedim ve sonuç bu şekildeydi sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim fotoğrafta çok net belli olmuyo
İlk 10 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz sayiliyor malesef :/ testi tekrarlayın yarın inşallah vardır

Kuruma çizgisi bu zaten 10 dakika sonrasındaki sonuçlar geçersizdir bu kuruma olayı olduğu için. Ama eğer şüpheniz varsa gidip kan verin daha net sonuç alırsınız

Back