Kuruma çizgisi mi gebelik mi? Lütfen bakar mısınız?

Yarın bana da haber verin merak ettim 🥰 inşallah gonlunuze göre olur.belirti yaşamadim
Hatta hamile olduğumu bile bilmiyordum.ama şöyle soyleyeyim 1.5 senedir istiyoruz bebek.olmadi.ve ben her ay acaba migdem mi bulanıyor acaba göğüslerim mi şişti diyip diyip test yapiyordum.sonu husran.bi kaç aydir takmamaya calistim.stres yapmadim.hatta hamile değilimdir yine dedim 🙈adetim bir gün gecikince şüphelendim.evde test yaptım pozitif çıktı.hemen ertesi günü doktora gittim
Kese olusmus dedi.beta hgc bile bakilmadi ilk hafta.belirti olarak yaşadığım tek şey adet günüm geçince başlayan inanılmaz kasık agrisiydi.
Ya ne güzel Allah bağışlasın. Streslenıyor ınsan hayırlı sonuçlar gelsin yarın haber ederim dua edin Rabbime sığındım bu süreçlerde Allah isteyen herkese nasip etsin

Ya ne güzel Allah bağışlasın. Streslenıyor ınsan hayırlı sonuçlar gelsin yarın haber ederim dua edin Rabbime sığındım bu süreçlerde Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah gönlünüze göre olsun 🙏 Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın 🙏❤️

Bazı testlerin beta hcg değeri yüksek diye yorumlar okudum acaba olabilir mş dedim. Kan testi verdim sabah aile hekimimden sabahı beklıyorum sonuç için. Eğer olsaydım benimde 6.haftam tam bugün. Belirtiler neler yaşadınız
Sonucunuz çıktı mı

Arkadaşlar sıkıntımı kısaca size anlatayım. Benim son adet tarihim 14 Nisan 17. Gün yani 30 nisanda ovulasyonda pik gördüm ertesi gün silikleşti bir kaç aydır 30. Günde adet oluyorum cumartesi günü peçeteye az kan geli ben yine de test yaptım ama testi önemsemedim 2-3 saat sonra baktığımda 2. Çizgi belirgindi pembe şekilde. Çok heyecanlandım kan testi verdim 1.20 çıktı. Ama hâlâ adet olmadım akıntıyla birlikte kahverengi leke geliyor ara ara nedeni ne olabilir sizce yardımlarınızı bekliyorum.

X