Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba. Bugün test yaptım, Reglim 12 Şubat günü. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım yoktu sonra misafirler geldi ancak akşam bakabildim. Bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi mi?
Kizlar merhaba. Bugün test yaptım, Reglim 12 Şubat günü. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım yoktu sonra misafirler geldi ancak akşam bakabildim. Bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi mi?Eki Görüntüle 3541552
Kizlar merhaba. Bugün test yaptım, Reglim 12 Şubat günü. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım yoktu sonra misafirler geldi ancak akşam bakabildim. Bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi mi?Eki Görüntüle 3541552
onlardan sonra tekrarlamadım açıkçası ama iki gündür göğüs ağrım başladı adet düznsizliği var bende o yüzden bilemiyorum ilişki üzerinden hesaplıyorum test öyle yapıyorum