• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruma çizgisi ile gebelik öğrenen var mı?

ebnur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
12
3
1
27
Kizlar merhaba. Bugün test yaptım, Reglim 12 Şubat günü. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım yoktu sonra misafirler geldi ancak akşam bakabildim. Bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi mi?
IMG_9663.jpeg

Kizlar merhaba. Bugün test yaptım, Reglim 12 Şubat günü. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım yoktu sonra misafirler geldi ancak akşam bakabildim. Bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi mi?Eki Görüntüle 3541552
markası artımd ise yanıltıyor diikkate alma başka marka veya kan testiyle tekrarla derşm işallah doğrudur gönlündeki olsun🤗

markası artımd ise yanıltıyor diikkate alma başka marka veya kan testiyle tekrarla derşm işallah doğrudur gönlündeki olsun🤗
Artımed evet 🥹 erken gebelik testinde o markanın yalancı pozitifini yaşamıştım kaset de de yapar mı böyle bişey yaaa :(

Kizlar merhaba. Bugün test yaptım, Reglim 12 Şubat günü. Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım yoktu sonra misafirler geldi ancak akşam bakabildim. Bu şekilde. Sizce kuruma çizgisi mi?Eki Görüntüle 3541552
Artimed marka çok yalan pozitif veriyor geçen ay da bende aynısını yaşadım. En iyi sonuç bu devirde kan vermek kuzum. Markalar bile hile yapar oldu

Artımed evet 🥹 erken gebelik testinde o markanın yalancı pozitifini yaşamıştım kaset de de yapar mı böyle bişey yaaa :(
malesef yapıo bendede oldu hatta post açmıştım bakablirsin hmde bende ilk 5 dakikada çıkmıştı sonra bŞka marka ile yaptım onlrda çıkmadı

Kızlar bende test yaptım sabah kalktığımda böyleydi prodoctor marka

Eklentiler

• 2254AA79-822D-4093-A1A8-C05CB302AD58.jpeg
    2254AA79-822D-4093-A1A8-C05CB302AD58.jpeg
    368,7 KB · Görüntüleme: 60
Back