Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maya aslında zararlıymış vucuda bunu öğrendim.. intolerans testi yaptırdım mayaya intolaransım olduğunu öğrendim. iyiki denememişim :)bencede alerjik bir durumdur bir ara test yaptırsa iyi olur çünkü maya alerjisi çok spesifik geldi bana
bence ikna etme, zararı dokunabilir. bende heveslendim başta ama, intolerans testi yaptırdıktan sonra mayaya intoleransım olduğunu öğrendim.. külli zarar yani :) keçi boynuzu yesin kocan :)Belki saçma bulacaksiniz ama icindeki Lee sperm oluşumunu sağlayan şeyler. Eşimi ikna edebilir miyim acaba içmesi icin;
valla aldırabilir maya sonuçta.. ama sen yine de deneme.. yorumlarımı okuduysan nedenini anlarsın. :)kızlar bunu içmek kilo aldırmaz demii
hahah :) kesinlikle öyle.. ben de şanslıymışım ki bunu uygulamadan önce maya intoleransım olduğunu öğrendim. doğru ve sağlıklı beslenme dururken kurbağa bacağı minare gölgesiyle niye uğraşıyorsakBen kuru maya ve sütü karıştırıp içtim. İki gün dayanabildim. Bagırsak hareketlerimde yavaşlama yaptı. Sonuç kabızlık... Ayrıca tadı da çok igrenç gegirdikçe agzınıza maya kokusu geliyor. Bir daha asla kulaktan dolma şeylere kalkışmam....yap adaçayı ıhlamur iç ne òyle maya falan ıyyy