Kuru maya ve süt karışımı içenler anlatsın

Belki saçma bulacaksiniz ama icindeki Lee sperm oluşumunu sağlayan şeyler. Eşimi ikna edebilir miyim acaba içmesi icin;:KK70:

ma
bencede alerjik bir durumdur bir ara test yaptırsa iyi olur çünkü maya alerjisi çok spesifik geldi bana
maya aslında zararlıymış vucuda bunu öğrendim.. intolerans testi yaptırdım mayaya intolaransım olduğunu öğrendim. iyiki denememişim :)

Belki saçma bulacaksiniz ama icindeki Lee sperm oluşumunu sağlayan şeyler. Eşimi ikna edebilir miyim acaba içmesi icin;:KK70:
bence ikna etme, zararı dokunabilir. bende heveslendim başta ama, intolerans testi yaptırdıktan sonra mayaya intoleransım olduğunu öğrendim.. külli zarar yani :) keçi boynuzu yesin kocan :)

[QUOTE="zenzem, post: 36661673, member: 23bugün bil]bence ikna etme, zararı dokunabilir. bende heveslendim başta ama, intolerans testi yaptırdıktan sonra mayaya intoleransım olduğunu öğrendim.. külli zarar yani :) keçi boynuzu yesin kocan :)[/QUOTE] Bak uyardigin iyi oldu. Yoksa aklimdaydi bugun bile. İcmiyor onuda:KK43: eger taze keciboynuzu olursa onu yermis.onu da nerdn bulayim ben :KK43:

taze keçi boynuzu nedir bilmem de, kuru olarak aktarlarda falan satılıyor.. tozu da var, ayrıca keçi boynuzu pekmezi de var.. doktorlar bile erkeklere öneriyor :KK66:

Lütfen bi kaç kötü örnek var diye insanları sağlıklı bişeyden sogutmayalım. Maya alerjisi çok sık rastlanan bir durum degil. Nasıl ki elmaya alerjisi olan insanlar var ve biz digerlerine sakin ha sizde elma yemeyin diyemiyorsak aynı şey maya içinde gecerli. Ben 10 gündur her aksam bir fincan süte bir cay kasigi kuru maya katıp içiyorum. Cildim hiç olmadigi kadar parlak, kahkullerim uzadi ve gözüne batiyo tekrar kestirmem gerekecek, tirnaklarim daha az kırıliyo ve sabahlari daha dinc uyaniyorum. Kilo almadim aksine kilo verdim cunku maya istahimi kesiyo, tokluk hissi veriyo. Zaten karbonhidrat ve yag icermeyen bi canli nasil kilo aldiracak anlayabilmis degilim. Hamur kabartti diye popomuzu kabartmaz korkmayin.

Ben kuru maya ve sütü karıştırıp içtim. İki gün dayanabildim. Bagırsak hareketlerimde yavaşlama yaptı. Sonuç kabızlık... Ayrıca tadı da çok igrenç gegirdikçe agzınıza maya kokusu geliyor. Bir daha asla kulaktan dolma şeylere kalkışmam....yap adaçayı ıhlamur iç ne òyle maya falan ıyyy

Ben kuru maya ve sütü karıştırıp içtim. İki gün dayanabildim. Bagırsak hareketlerimde yavaşlama yaptı. Sonuç kabızlık... Ayrıca tadı da çok igrenç gegirdikçe agzınıza maya kokusu geliyor. Bir daha asla kulaktan dolma şeylere kalkışmam....yap adaçayı ıhlamur iç ne òyle maya falan ıyyy
hahah :) kesinlikle öyle.. ben de şanslıymışım ki bunu uygulamadan önce maya intoleransım olduğunu öğrendim. doğru ve sağlıklı beslenme dururken kurbağa bacağı minare gölgesiyle niye uğraşıyorsak :KK70:

X