Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar bende dün kullandım hakkaten saçlarım yumuşacık oldu ve bugün saçlarım hiç dökülmedi ben haftada bir kullanırım inşallah herkese tavsiye ederim

yıllardır önüne geçemediğim bir saç dökülmem vardı.bu konuda her türlü araştırmayı yaptım.denemediğim şey kalmadı.dökülme için kullanılan tüm şampuanları denedim.en son minoxidil kullandım o bile işe yaramadı.tam umudumu kesmişken internetten mayayı duydum son olarak.bunu da deneyim bakalım dedim ve sonuç inanılmazdı.ilk kullanımdan itibaren dökülmem bir anda kesildi.belki sizlerdede işe yarar diye buraya yazıyorum.ne kadar büyük bi dert olduğunu en iyi anlıyan insanlardan biriyimdir heralde.o yüzden bir kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu olcam
ilk denememi kuru maya ile yaptım.bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.bence deneyin.umarım sizde de işe yarar

benimkiler de o kadar cok dokuluyor ki, eski fotograflara bakiyorduk arkadaslarla gecenlerde, bilgisayarda hizli hizli ariyorduk bir fotografi, o yuzden tam ekran degil de daha kucuk karelerde bakiyorduk, bir foto gecti, aaa o kim cok guzel dediler. o bendim fakat bir farkla, saclarim 4 'te bir kadar kalmis. kedi tuyu gibi duruyo kafamda. bu mayayi pazartesi deneyecegim. daha once deneme sansim yok. ve buraya yazacagim, cunku hormon sonuclari da iyi cikti, tek care boyle kurler...
bu fikir icin cooook tesekkurler

Ya arkadaslar sizin guzel yorumlariniza heveslenip bende uyguladim ama yapamadim heralde maya cok civikti her yere akti bide sacimi cok
Sertlestirdi yanlis bisey mi yaptim ki anlamadim

Yok yanlış bişey yapmamışsinizdir da bazen sertlestiriyor siz kullanmaya devam edin faydasını göreceksiniz.ben çok memnun kaldım.öyle mucize yaratıyor diyemem ama çok faydası oldu.yanlız şehir değişikliği yaptım, su değişince saçım çok döküldü.tekrar başlayacağım.haftanın bi günü maya bi günü bakım yağı yapıyorum.tavsiye ederim.bu arada şampuanima da bi tatlı kaşığı maya kattım.onunda faydası oldu

Ya arkadaslar sizin guzel yorumlariniza heveslenip bende uyguladim ama yapamadim heralde maya cok civikti her yere akti bide sacimi cok

Bende denedim gecen hafta 2 kere yaptim ama benimde saclarim sert oldu ve kuru mayadan yaptim ve civik bisey oldu ve tek sac diplerime sürdüm yanlismi oldu diye düsündüm...
Pek bi degisiklik oldugunu göremedim suan ...
Sac dökülmem fena hergün süpürge cekmem lazim ama sirf sac yüzünden..
Siz tek sac diplerinemi sürüyorsunuz yoksa tüm sacinizada?
Sirf suyla durluyormusunuz yoksa kullandiginiz sampuanlami dürlüyorsunuz?
Benim saclarim durladiktan sonra bazi arkadaslarin dedigi gibi yumusacik olmuyor kas kati sem sert acilmiyor tararken :/

Bende denedim gecen hafta 2 kere yaptim ama benimde saclarim sert oldu ve kuru mayadan yaptim ve civik bisey oldu ve tek sac diplerime sürdüm yanlismi oldu diye düsündüm...
Pek bi degisiklik oldugunu göremedim suan ...
Sac dökülmem fena hergün süpürge cekmem lazim ama sirf sac yüzünden..
Siz tek sac diplerinemi sürüyorsunuz yoksa tüm sacinizada?
Sirf suyla durluyormusunuz yoksa kullandiginiz sampuanlami dürlüyorsunuz?
Benim saclarim durladiktan sonra bazi arkadaslarin dedigi gibi yumusacik olmuyor kas kati sem sert acilmiyor tararken :26:

Merhaba. Benimde sacim cok dokuluyor. Diyezlerden ve cok stresden. Demor vitamin eksikligim yok baktirdim ama cinko haplari aliyorum gunde birtane sacim icin. Iki haftadir

Haftada birkere badem yagi suruyorum iki haftadir uyguluyorum

Su an da surdum yarim saatdir boleyim
Smdi uzerine kuru mayayi surucem bir yumurta sarisi ile karistirip

Toplam 1.5 saat hepsini beraber bekleteyim bakalim faydasini gorecekmiyim

Coffein li sampuan da aldim insallah dokulmez
Sacim uzuyormu? Evet!
Yeni saclarim cikiyormu? Evet hep cikiyordu ense kulak arkasi ve tepede kucuk saclar cikiyor ama dokulme durmuyor
Sonra yazarim sacim nasil olcak bakalim

Mayayi yarim cay bardagi sicak suyla ve yumurta sarisiyla erittim ve saclarima surdum. Cogunlukla diplerine ve sac uclarina

Kafami hamur hissettim maya ele nasil yapisiyorsa saclarimada öyle yapisti....

Az su koydugum icin mi? Icimden bir ses yikadigimda dokulecek diyor... Sertlesti sacim surunce... Bir saat sonra yikicam

Kizlar cok dokulmedi sacim. 2 saat beklettim. Semsertti sacim :)) her hafta yapmaya devam

Benim saç dokulmem gecmedi yumusamadi hala sert ama inatla kullaniyorum :))
Uyguladigim yaglar sayesinde fare kuyrugu kadar kalan saclarim diplerden bi karis uzadigi icin
Hevesle onlari besliyorum mayada vitamin var dediniz bunca insanda memnunsa israrla denemek lazim :))
Bekle beni gur saclarimmmmmm ...

Hımmmmm bunu bende bi deneyeyim bakayım. Maya maskesini yüzüme yapıyordum iyi sonuç veriyordu. Tüylenme yapar diye duyduğum için vazgeçmiştim.bu durumda saçımda tüylenme yapması tercih edeceğim bir durumdur. İnşallah dökülme için işe yarar :(

yarın bende yapıcam bu maskeyı sonucları burda paylasıcam. ınsallah pısman olmam ya denemedıgım sey kalmadı boyle maskeler ılk kullanımımda dahada cok dokuyo benım saclarımı .Allah'ım nolur yardım et bizleree:31:

kızlar bende yaptım bu mayayı çok güzel oldu dökülmesi yarıya indi ama kokusu çok fena terledikçe ekşi ekşi kokular geliyo kafamdan ne edsek acaba

selam bayanlar..ben de ilk kez bu akşam denedim mayayı, şuan kafamda market poşetiyle dolaşıyorum:9: ama sürmesi çok zor oldu heryere damladı mayalı su :27: umarım uğraştığıma değer ve besler saçlarımı zira çok bakımsız kaldılar...1 saat tuttuktan sonra yıkayacağım

benim çok fazla saçım dökülüyor bende deneyeceğim maya yı hatta hemen sonucu tekrar yazarım :)) kokusuna katlanırım artık kocam bıktı saçlarımdan :D

Benim saç dokulmem gecmedi yumusamadi hala sert ama inatla kullaniyorum :))
Uyguladigim yaglar sayesinde fare kuyrugu kadar kalan saclarim diplerden bi karis uzadigi icin
Hevesle onlari besliyorum mayada vitamin var dediniz bunca insanda memnunsa israrla denemek lazim :))
Bekle beni gur saclarimmmmmm ...

mayanın saçınıza faydası oldumu bilgi verirmisin :(

Back
X