Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende suan yaptım 1saatin dolmasını bekliyorum insallah işe yarar haftada 2kez yapmayı düşünüyorum saçımı yıkadıktan sonrada karanfilli suyum vardı onunla tarıycam karanfilli suda biraz azaltmıştı saç dökülmemi ama dahaa az hatta hiç dökülmemesini istiyorum ve saçlarımın gürleşmesini istiyorum ihamileyken saçım çok gürleşmişti 1tel bile dökülmüyodu ama doğumdan 3ay sonra avuçlar dolusu döküldü 3 aydır saçım çok dökülüyo saçalrım inceldi aslında içten beslemek çok önemli saçı çünkü hamileyken demir hapı,vitamin içiyodum ondan heralde hiç dökülmedi 9 ay boyunca içiliyo ama şimdi kilo yapar diye içmiyorum haa kızlar birde saçımın parlak olmasını istiyorum parlak görünmesi için ne yapabilirim?

saçımı yıkadım ama kaç saat geçti üstünden hala daha maya kokuyo üstelik karanfilli suyla taradım ama yine kokuyo yine dökülme oldu saçımda durulama suyuna elma sirkeside kattım insalllah 2.yapışımda azalma olur bakalım persembe günü tekrar yapmayı düşünüyorum haftada 2 kez yapıcam insallh faydası olur

kızlar 2. uygulamamı dün yaptım yıkarken önce zeytin yağlı sabunla yıkadım hiç dökülme olmadı ama sonra şampuanla yıkadım yine aynı şekilde döküldü son durulama suyuna elme sirkesi koydum anlamdım ki bu şampuanlar çok döküyo saçları bir süresaçlarım sıklasana kadar ara vericem zeytinyağlı sabunla yıkıycam saçımıda kuruduktan sonra karanfilli su ile saç köklerime kadar iyice ıslatıp taradım 7 yada 8 tel döküldü ve bu sabahta taradım saçımı 3,4 tel falan döküldü önceleri yerlerdenden topluyodum saçlarımı asırı bi dökülme vardı ben devam edicem haftada 2 kez yapmaya kesinlikle sizde yapın bir dahaki yapısımda insallah hiç dökülmez saçlarım çok dolgun duruyo yani kabarık falan da değil dolgun duruyo

Son düzenleme:
1 haftadır ballı su ile bir kaşık toz mayayı içiyorum..
bugün arkadaşlarıma gittim,1 hafta önce görüşmüştük,bana saçların ne kadar uzamış dediler..
çok mutluyum çok...

bu arada 1 tatlı kaşığı katıyorum.süt alerjim var,o yüzden ılık su ve bal ile içiyorum.
bir de 1 haftadır medobiotin tablet alıyorum.
saçlarım çok kısa idi ,şimdi maaşallah uzuyorlar..

Benim 3üncü yapışım şuanda havluyla sardım bekliyorum..Sonuçtan şimdiden bile memnunum % 70 azaldı dökülmesi devam edicem umarım dökülme tamamen durur ayrıca karanfilli sudan da yapıyorum..Saçlarımı inanılmaz güzel parlaklık,canlılık verdii ve sankii iyicee uzadı

saçların ne alemde cnm dökülmesi biraz daha azaldımı

bugün maya günü...
daha önce hiç maya sürmedim saçlarıma ama bugün çok heveslendim ve yapmaya karar verdim. Acaba abartıp bir de yumurta kırsam mı içine? Protein günü yaa..

Maya maskesini bu forumda gördüm ve dün ben de yaptım ama biraz farklı bi şekilde yaptım. su, maya, 2 tane bıldırcın yumurtası, badem yağı, ısırgan tohumu yağı ve sarımsak yağı ekledim. bu karışımı 3 saat saçımda beklettim ve cidden çok iyi geldi ben zaten her hafta yağlarla bakım yaparım mayanın kesinlikle olumlu etkisi var.

az sonra yine yapıcam içine bu sefer yumurta sarısıda koyucam durularkende elma sirkeli suyla son durulama suyumu yapıcam

bugün maya günüm geldi soğumasını bekliyorum bu 4. uygulamam çok azalttı saç dökülmemi kesinlikle herkez yapsın ve saçlarımı uzattı normalde benim sacım çok inat uzar maya gercekten çok iyi arkadaslar 1,2kere yapıp bırakmayın devam edin ayrıca gecen gün gülben ergenin praogramında suna dumankayada verdi bu tarifi birde haftada 1 kere mayalı süt içmeyi söyledi ben pazartesi içtim şimdi pazartesi yine içicem

Son düzenleme:
yaa kızlar bu kürü ne kadar süre yapıp ara vermek gerekiyo ara vermeden olmaz gibi geliyo saçın alısmaması içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…