- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Süper o zaman. Kilo için de dikkat et canm diyetisyenden yardım al en azından hormonlarla ılgılı Bı sıkıntın yokDoktor tahlillerime baktı hiçbir sorun yok dedi gayet iyi çıktı tahliller çok şükür ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper o zaman. Kilo için de dikkat et canm diyetisyenden yardım al en azından hormonlarla ılgılı Bı sıkıntın yokDoktor tahlillerime baktı hiçbir sorun yok dedi gayet iyi çıktı tahliller çok şükür ki
Evet elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yakında bir diyetisyene gideceğimSüper o zaman. Kilo için de dikkat et canm diyetisyenden yardım al en azından hormonlarla ılgılı Bı sıkıntın yok
Benimle durumun aynı ben incir kürüne başladım ilk devam ediyorum bakalım incirde sonra soğan kürü yaparım belki ama incir kürü de iyi yani hamile kalmaya yardımcı oluyorArkadaşlar bende de pko var adet düzensizliğim var sogan kürünemi başlasam ilk yoksa incir kürümü 2 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım nasibimde yokmuş galiba
Kuru incirim yok şuan elimde soğan kürüne başlarım ama adetim biteli cok olduBenimle durumun aynı ben incir kürüne başladım ilk devam ediyorum bakalım incirde sonra soğan kürü yaparım belki ama incir kürü de iyi yani hamile kalmaya yardımcı oluyor
Bu yumurtalarin buyudugune catlicagna işaret desem bende de olurduKarnım ağrıyor ya snaki hasta olacakmışım gibi belim de ağrıyor![]()
Affedersin ama akıntım da çok her seferinde iç çamaşırımda islaklik oluyor acaba yumurtalık geliştiği için demi daha yeni başladım küre mükemmel bisey buBu yumurtalarin buyudugune catlicagna işaret desem bende de olurdu![]()
İbrahim saraçoglunun sayfasına gir erkekler için de. Keçi boynuzu kaynatın içsinler diyor sende incir ve havuç kürüne başla bence çok faydalıYanıklar baharatı duydum bide burda başka bir topikte ondanda Bilgi alcam maddiyat yüksekse alamam eşiminde sperm hareketliliği düşük onunda düzelmesini bekliyoruz
Canim bu esinden gelende olabilr sonradan hareket ettikçe. Kendi akintinida zaten akişkan olur su gibi degil. İnşallah faydasi olur dualarimdasinAffedersin ama akıntım da çok her seferinde iç çamaşırımda islaklik oluyor acaba yumurtalık geliştiği için demi daha yeni başladım küre mükemmel bisey bu![]()
Allah razı olsun senden benim eşim uzun yol şoförüCanim bu esinden gelende olabilr sonradan hareket ettikçe. Kendi akintinida zaten akişkan olur su gibi degil. İnşallah faydasi olur dualarimdasin
O zaman sendendir canim, yumurtlama gnunde gelebilcekmi peki? Bizde yumurtlamada duzensiz oldugundan ben bi gun durup bi gun iliski olmustu ayin ortasini kacirmayinAllah razı olsun senden benim eşim uzun yol şoförüyani eşimden olması imkansız biraz 4 gündür evde değil ama adetim bittiğinden beri böyle yumurta akı gibi akıntı var sanırım bu da yumurtlama ya işaret yanılmıyorsam
Havuç var incir ne kadar almam lazımİbrahim saraçoglunun sayfasına gir erkekler için de. Keçi boynuzu kaynatın içsinler diyor sende incir ve havuç kürüne başla bence çok faydalı
Yolda geliyor zatenO zaman sendendir canim, yumurtlama gnunde gelebilcekmi peki? Bizde yumurtlamada duzensiz oldugundan ben bi gun durup bi gun iliski olmustu ayin ortasini kacirmayin
Anladım adet olursan adetin 3. Gunu başla 21 gun devam et 7 gün ara ver tekrar 21 gun uygula faydasini göreceksin Allahın izniyleHavuç var incir ne kadar almam lazım
Olabilir kuzum adetin yeni bitmisti ama dimi? Hani genelde 14 gun falan derler ben de gec dollenme olmus mesela 8 ekimken 14 ekim yaptik son adet tarihini mumkun mertebe boş geçme kür boşa gitmesinYolda geliyor zateno zMan bu yumurtlama belirtisi ağrı akıntı felan
Boş gecmemeye çalışacam kısmet bakalım ama 2 gündür yapamıyorum sorun olmaz sanırımOlabilir kuzum adetin yeni bitmisti ama dimi? Hani genelde 14 gun falan derler ben de gec dollenme olmus mesela 8 ekimken 14 ekim yaptik son adet tarihini mumkun mertebe boş geçme kür boşa gitmesin![]()
Ortalarinda dikkat et mutlaka adetin bitiminden hemen sonrasi olmuyor zaten, yapsanda 10 gun olunca mesela duzenli olsun. Adetten 12. Gunde de havucu koymayida unutma canim çatlatsinBoş gecmemeye çalışacam kısmet bakalım ama 2 gündür yapamıyorum sorun olmaz sanırım
Ben havucu ilk günden beridir koyuyorumOrtalarinda dikkat et mutlaka adetin bitiminden hemen sonrasi olmuyor zaten, yapsanda 10 gun olunca mesela duzenli olsun. Adetten 12. Gunde de havucu koymayida unutma canim çatlatsin