Ahaha cimri demeyelim gene deBen tam cimriymişim sanırım :)
Kurufasulyenin max 2 parmak üstüne çıkacak kadar su koyarım ben de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha cimri demeyelim gene deBen tam cimriymişim sanırım :)
Kurufasulyenin max 2 parmak üstüne çıkacak kadar su koyarım ben de![]()
Çok geç gelmişim ya çoktan yemişsindir:)Iyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
Evet öyle. Ama acele yapmışsam eğer dokuyorum. Çünkü cok dokunuyor. Hem midemize hem bağırsaklara. Hassasiz biraz sanırım. Geceden islatmissam sadece ıslatılmış suyu döküp pişiriyorum ve pisirdigimi dokmuyorum.. Fazla gelmişse bir kısmını dokuyorum. Suyu ayarlamak için böyle pişirilebilir. Baklagillerde suyu ayarlamak zor oluyor çünkü. Bazısı çok su çekiyor bazısı az.haşladığınız suyu dökünce bütün prpteinide döküp sadece posa yemiş oluyorsunuz ama sadece ısladığınız geceden suyu dökün haşladığınızı direkt pişirin
bende de kuru pilav vardı bu akşam tesadüfÇok geç gelmişim ya çoktan yemişsindir:)
Güzel oldu mu?
Bende bugün yapmıştım çok severiz ailecek![]()
Mmm ellerine sağlıkbende de kuru pilav vardı bu akşam tesadüf
Azıcık suyunu dök ve soğusun zaten biraz lapalaşırIyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
ben de kv'sinden bahsediyor sandımben de içimden kime kuru fasulyem diye hitap ediyor acaba konu sahibi diye düşünerek girdim :)
Bir bardak fasulyeyi akşamdan ıslatın sabah süzüp tencereye soğanı salçayı kavurun üzerine fasulyeyi dökün karıştırın üzerini biraz geçecek kadar su ekleyip pişirin arada pişip pişmediğini kontrol edersiniz ona göre su eklersiniz zaten baştan çok su koymaya gerek yokIyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
Yazan oldumu bilmiyorum ama sulu kalan herşeye tek cözümüm nişasta.bi tatlı kasıgı kadar nişastayı azcık suda eritip döküyorum.ohh miss gibi kıvamlı oluyo.tüm sulu yemek cesitleri ve sütlaçda gecerlidir:)Iyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
Ben de hamile bir üye bebişi için diyor sandımben de içimden kime kuru fasulyem diye hitap ediyor acaba konu sahibi diye düşünerek girdim :)