- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.382
- 133
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman içindeki yağı salçası kısaca tadı gidecek :)Suyunu kepceyle boşaltsan:)
Ben arada cok gelirse yapıyorum vallaO zaman içindeki yağı salçası kısaca tadı gidecek :)
Hahahah Allahm başka dert vermesin de dedinizmi :))ben de içimden kime kuru fasulyem diye hitap ediyor acaba konu sahibi diye düşünerek girdim :)
Denedim baya 40 dk falan pisti olmadı:)Yemeği kısık ateşte biraz daha pişirirsen hem fasulye dağılmaz hem de suyu koyu bir hal alır. Eline sağlık
Hahahah Allahm başka dert vermesin de dedinizmi :))
1 kaşık un atın üstüne karıştırın kıvamı gelecektirIyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
1 su bardağı fasulyeye 5 bardak su çok gelmiş olabilir :)Denedim baya 40 dk falan pisti olmadı:)
Allah razı olsunbi gülümseme yayıldı yüzüme önce okuyunca. dedim onu da :)
Zaten unlu yapmistim biraz daha koysam sakıncası olurmu ki1 kaşık un atın üstüne karıştırın kıvamı gelecektir
Deneyimmi(tamamen sallıyorum) içine nişasta falan koysan katılaşır mı acaba?![]()
Bende kuru fasulye yüzünden kavga çıktı sandimIyi aksamlar hanımlar aksama bi kuru fasulye yapayim demistim ama 1 bardak fasulyeye 5 bardak su (vardır rastgele) koydum sulu oldu ozlesmedi ne yapabilirim internette 1 kepçe fasulyeyi ezip suyuna dökün yazıyor ama denesemmi bilemedim
Hahahah bilmem cikmadi da çıkar mı dersiniz :))) buda bi dert sonucta canimmm moralim bozuluyor her yaptığım tutmalı:)Bende kuru fasulye yüzünden kavga çıktı sandim
Ben de birisi, birine kuru fasulyemm diye mesaj atmışta onu yakaladı sandımBende kuru fasulye yüzünden kavga çıktı sandim