Kuru Fasulye

Suyunu birden koymasan? Hani dibi tutmayacak kadar olsa yeter. Suyunu çektikçe yeni su ekleyin fasulye iyice pişene kadar. Belki bu şekilde su ayarı yapmak daha kolay olur
Evet suyu az koyacağım kesinlikle bide ilkte pişirirken ayarlaması sıkıntı bazen çok pişiriyorum 2. defa pişerken ayrılıyor fasulyeler yumuşuyor

Evet suyu az koyacağım kesinlikle bide ilkte pişirirken ayarlaması sıkıntı bazen çok pişiriyorum 2. defa pişerken ayrılıyor fasulyeler yumuşuyor
Benim fasulyeler rahat 1 buçuk saat kaynıyor toplamda ve anca pişmiş oluyor ben de bu süreyi yarı yarıya kullanıyorum biraz tek başına biraz salçayla vs.
İlk kaynattiginda biraz diri kalacak. Çatalla ezmeyi dene. Kolay ezilmemesi gerek. Oruçlu değilsen direk tadına bak mesela. Hafif kıtırlı olacak

Tamamdır çok o zaman bi 40 45 dk pişiricem ilk önce çok yumuşamadım salçayla pişiririm

herkes yazmış ben farklı konuya değineceğim.
Hep aynı marka fasulye alıp aynı dakikalarda pişirin. Ben farklı alıyordum mesela bir fasulyeyi 15..20 dakika haşladım bildiğin pişti. Yemeğini yapsam pişmiş fasulyenin tadı olmayacak diye paketleyip buzluğa koydum onlada soğanlı salatasını yaptım. Yanlışlıkla çok haşlarsanız bu da Aklınızda bulunsun:)

Teşekkürler güzel bir fikir

daha dun yaptim herkes paemaklaeini yedi puf noktasi gecedeb islatmak duduklude yapmadim tencerede yaptim etlerini onceden hasladim uzun sure songanla kavurdum sonra fasulyeleri icine attim baharat olarak pul biber tuz suyununu kaynattim birde fasulyyi eti falan bir 15 dakika dalan kavur birbiriyle iyice harmanlansin

Etsiz yapacağım ama yinede kavururum bende salçayla teşekkürler inşallah benimde güzel olur

Buradan tarif verilmez bence çünkü her fasulyenin başka huyu var bazısı düdüklüde iyi oluyor bazısı düdüklüye asla konmamalı.

Fasulye pişiyor dua edin Soğan salça biraz baharat fasulyelerle iyice karıştırdım ilk 30 dk pişirdim fasulyeler hızlı pişenlerden sanırım iyi ki kontrol ettim yumuşamış hemen. Şimdi bekliyorum bakalım güncelleme yaparım sadece ilk soğanı rendeler varya ondan geçirdim biraz sıvı oldu sonra ya aşırı soğan soğan kokarsa diye bidaha soğan doğrayıp koydum en fazla 5 dk karıştırmışımdır o biraz şüpheye düşürdü ama bakalım

Hayatımda İkinci defa fasulye yaptım bugün.Sucuklu...Migros marka ve carrefour marka fasulye varmış evde.Karıştırdım,migros un fasulyesi takır takır kaldı.Neyse ki azdı.

İstanbul sulemaniyede kuru fasulyeli vardı, içinde bütün bütün yesil biberler harika bir kıvam, internetten tarife bak tatlım yoksa zor iş kuru

İstanbul sulemaniyede kuru fasulyeli vardı, içinde bütün bütün yesil biberler harika bir kıvam, internetten tarife bak tatlım yoksa zor iş kuru
1 saate yakın pişiyor kokusu güzele benziyor ama bilemicem tabi birazda beklicek kenarda iftar için inşallah güzel olur valla şu kuru fasulyeyi de yaptım mı tamamdır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…