- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 23
- 32
- Konu Sahibi yosunyesilii222
-
Eğer koyu kıvamlı isterseniz un kavurabilirsiniz ben öyle yapıyorumMerhaba hanımlar
Yemek için kuru fasulye planlıyorum akşama şimdiden suya koydum ama ben daha önce 2 3 defa yaptım yani ne çok iyi oldu ne de yenmicek kadar kötüydü. normal tencereyle yapıyorum düdüklü ile değil. Daha önce yapamayıp sonra şu püf nokta ile yaptım diyen var mı aranızda ?
Biraz püf noktalar verir misiniz? Suyunu sıcak mı koyarsınız mesela ? Yaptığımda hiç koyu kıvamlı olmuyor nedense su su oluyor hani hafif suyu da kıvamlı katı gibi olur ya öyle. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Limonu öğrendiğim iyi oldu cnm benimdeFasülyeyi biraz daha çoğaltıp suyunu biraz azaitabilirsin birde ben suyunu koyduktan sonra limon sıkıyorum gazını alıyor ve lezzetli oluyor suyunu sıcak su koymalıısn . Birde eşim kuzu eti sevdiği ve bende kokusunu sevmediğim için içine defne yaprağı atıyorum bir Tane hem kuzu eti kokusunu alıyor hem lezzet veriyor bence birde fasülyene dikkat et güzel bir fasülye olsun
Kaynattigi suyu dökmeden mi salçayı koysun öyle gaz yapar yaCanım düdüklüde iyice kaynat .. sonra tencerende biber soğan salça kavur fasuluyenin suyuda dahil dök tencerene içine bir tane de et suyu at biraz pull biber ekle .. ve suyu coksa az dök .. kovan alana kadar da kaynat . Bide küçük fasulye hep güzel olur . Ben oyle yapıyorum cok beğenilir ❣
TeşekkürlerEğer koyu kıvamlı isterseniz un kavurabilirsiniz ben öyle yapıyorum
Teşekkürler ama düdüklü hiç kullanmadım malesefCanım düdüklüde iyice kaynat .. sonra tencerende biber soğan salça kavur fasuluyenin suyuda dahil dök tencerene içine bir tane de et suyu at biraz pull biber ekle .. ve suyu coksa az dök .. kovan alana kadar da kaynat . Bide küçük fasulye hep güzel olur . Ben oyle yapıyorum cok beğenilir ❣
Ben buranın fasulyesini kullanıyorum baya meşhur bir fasulye ve inan hiç gaz yapmıyor eşim bazen 3 kase yiyor düşünKaynattigi suyu dökmeden mi salçayı koysun öyle gaz yapar ya
Teşekkürler bir bakayımBen de ilk evlendiğim zamanlarda beceremezdim pek eşim beğenmezdi hiç sulu oluyor diye. Artık güzel tutturuyorum. Nefis yemek tariflerine yaz kuru fasulye diye ilk cikan tarifi yapıyorum ben. Nyt mutfak yazıyor
Düdüklüde kaynatınca iyi oluyor cnm ben oyle yapıyorumTeşekkürler ama düdüklü hiç kullanmadım malesef
Bende mutfagimda patladıktan sonra tövbe ettim dudukluyeTeşekkürler ama düdüklü hiç kullanmadım malesef
Hiç denemedim oyle ama denerim inşallahBen buranın fasulyesini kullanıyorum baya meşhur bir fasulye ve inan hiç gaz yapmıyor eşim bazen 3 kase yiyor düşün ☺☺
Suyu az dökersen sorun yapmaz bence cnm kıvam almasında cok etkili oluyor kendi suyuHiç denemedim oyle ama denerim inşallah
Ben kıvamı için fasulye yi az kaynatıp suyunu döküp salçalı suyuyla kaynatıyorum 20 dakka falanSuyu az dökersen sorun yapmaz bence cnm kıvam almasında cok etkili oluyor kendi suyu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?