• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru eller için hangi ürünü önerirsiniz?

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
ise baslamadan önce pamuk gibi ellere sahiptim ya =( ise basladigimdan beri ellerim sudan cikmaz oldu ee haliyle kurudular ellerime cok özen gösteriyorum durmadan kremlerim falan ama yinede kuruluk var lüüüüüütfen yardim edin =(

dalan marka nemlendirici var canım ben kullanıyorum
zeytinyağ özlü çook güzel ben çok memnunum ve hiç yağlı hissi vermiyo hemen emiyo elin
ayrıca çok güzel de kokuyo
benim bi arkadaşımın elleri kışın mahvolurdu sadece o krem fayda etti ona
tavsiye ederim yani
ay ne çok reklam yaptım
:1:

emin ol benimki kadar kuruyamazlar canım,resmen artık kanıyordu yazı filan yazamıyordum..en etkili krem neutrogena kesinlikle.gece yatarken de vazelin sür biraz yumuşacık olacaklar bir süre sonra :70:

tsk canlarim yaaa zeytinyagli krem kullanmistim güzeldide iste hep ayni kremi kullanmaktan sIkILIyorum =) neutrogena dün alcaktim yarin alirim artik =)

canım gece yatmadan önce ellerinin üstüne bol yağlı krem sür sonra da kışlık yün eldiven geçir sabaha kadar çıkarma bak ne kadar güzel olcak :34:

havuclu krem dehset bırsey bende dr renoydu galıba havuclu kremı var bır kere suruyorum bır sene elıme bırsey olmuyor.harıka bır formulu var artık bılmıyorum.

Neutrogen el kremi var, katı kıvamlı birşey, inanılmaz bir ürün, ellerin yumuşacık oluyor, annemin elleri çatlamış kurumuştu, hatta artık üzeri çizikli gibi görünüyordu, 2 gün içerisinde ellerini onardı, ben zaten hep kullanıyorum, beğendiğim için de anneme vermiştim o da çok memnun kaldı, önemli olan işe yarar birşey kullanmak, hem parfümlüsü hem de parfümsüzü var, nasıl seversen artık, ama çok iyi bir ürün, eczanelerde kozmetikçilerde de bulabilirsin.

açıkçası ben de bulamadığımdan bir öneri yapamayacağım ancak ben memnun kalmadığım ürünleri söyleyerek başlayabilirim sanırım
seba med ve neutregina ürünlerini hiç tavsiye etmiyorum (el kremi olarak)
seba medi kendim kullandım ancak sadece anlık nemlendiriyor evet elde yağlı bir his bırakmıyor ve kokusu güzel ancak uzun vadede yararsız
neutregina ablamdan denemiştim yağlı olanını (kışın kullanmama rağmen ve kışları ellerimin çok neme ihtiyacı olmasına rağmen) ellerimde yağlı bir his bıraktı ve 2 saat kadar emilmedi
el ve vücut kremi şeklinde olan da kısa süreli bir etkiye sahipti

avonun el kremlerinden de kullandım ve genelde gece yatmadan önce sürüyordum çünkü günlük kullanınca elimde emilmiyordu,ya da söyle söyleyeyim emiliyordu ancak en ufak terlemede tekrar yüzeye çıkıyordu bu yüzden gece yatmadan sürüyordum -fena değildi ama çok etkili de diyemem-

üstteki yorumlarda bahsedilen dalan zeytinyağlı kremi uzun süre deneme şansı elde edemedim elimde var ara ara kullanıyorum ve kullandığım zamanlar ellerim yumuşacık oluyor ve güzel kokuyor ancak kışın deneme fırsatım olmadığından yüzde yüz etkilidir dersem de yanlış bilgi vermiş olurum çünkü bilmiyorum
umarım yardımcı olmuşumdur

Back