Kurtulalım şu kilolardan...

33. günden selamlar
kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim. tartılmadım cumartesi sabahı tartılmayı düşünüyorum.

bugünkü menüm

sabah

1 kurabiye + 3 adet lokum

öğle 12:00
tarhana çorbası

ara
1 elma
2 adet lokum

akşam
çiğkörfte dürüm
ayran

1 saat yürüyüş yapıldı. inşallah eliptik yapmaya bu akşam başlıyorum.
suyumda 2,5 lt olur.

kurabiyeyi arkadaşım yurt dışından getirmiş ikram etti yemek istedim.
lokumuda başka bir arkadaşım 1 kutu olarak getirmiş. çok severim tutamadım kendimi telafi edicez inaşllah.

dün akşam planladığım gibi olmadı. çiğköfte yemedim. annem bizdeydi kanat ızgara 4 adet + cacık + biraz kuskus makarna yedim.:kk77:
aslında çok değil o_Otabi sadece bunlarla kalsaydım.:KK12:
sonra çay demledim. yanına bisküvi lokum ve çerez koydum.:KK43::KK43:
veee 1 avuç çerez + 2 bisüvi ve 1 lokum yedim. çok pişmanım:KK43::KK43:
neyse bugün toparlıcaz inşallah tartıya çıkmıyorum...:KK12:

36. günden selamlar. kaç gündür işte yaşadığım sıkıntılardan dolayı giremedim. ama dikkat ediyorum pazartesiden beri tekrardan.
hatta bugün ilk öğünümü saat 3 te yaptım. hiç acıkmadım sırf halsiz düşmemek için yedim. demekki uzun süre aç kalabiliyorum.

bugünkü menüm

öğle 15.00

2 actıvıa yoğurt
1 muz
5 adet çilek
1 kaşık granola
1 kaşık fıstık ezmesi şekersiz
hepsini karıştırdım yedim.

akşam annemdeyim
balık ve salata yiyeceğim ve kapanış

1 saat yürüyüş yapıldı. dukan birası yapıp içtim bugün

selam günlüğüm
kaç gündür girip girip duruyorum okuyorum çıkıyorum bi türlü yazma fırsatım olmadı buralara.
sanki bırakmış gibi duruyorum ama bırakmadım. sadece bikaç gün kaçamaklı olunca hefesim kaçtı gibi ama toparladım.
biraz yöntem değiştirdim. çünkü amacım kilo vermenin yanında bana iyi gelebilecek beslenme seklini bulmak. böylelikle hem kilo vereceğim hemde verdiğim kiloları koruyabileceğim.
bi kadın keşfettim. günde tek yada iki öğün beslenerek
ve sadece hayvansal protein ve yeşil yapraklı sebzeler yiyerek. 2 haftada tam 10 kilo verdi.
bunun 7 kilosu yağdan gitti ve 3 kilosu ödemdi.
bi süredir onu izliyorum. henüz tam anlamıyla yapmadım. malzemelerimi hazırladığımda 5 gün denemek istiyorum. bu belki önümüzdeki hafta olabilir.
ama 2 haftadır şu yöntemi uyguluyorum. sadece hafta içi 5 gün ilk öğünümü 14.30 - 15:00 gibi yapıyorum. son öğünümüde 21:00 gibi yapıp açlığımı başlatıyorum. önceden ilk öğünüm 12:00 idi.
bunu yapmaya başladığımdan beri gün içinde hiç acıkmıyorum. beynimi 14:30 sonrasına şartladığım için açlık krizlerinede girmiyorum. o saat geldiğinde ne yiyeceğimi daha önceden hazırladığım için fazlada yemiyorum.
çok iyi geldi.
şuan kaç kiloyum bilmiyorum cünkü reglim. pazartesi sabahı tekrar tartılır yazarım buraya.

X