Kurtulalım şu kilolardan...

Çok fazlan yok. Birkaç kiloyu vermek hep daha zor oluyormuş zaten. Salma biraz dikkat et halledersin. Ya da biraz kaçırırsan bol sporla dengelersin.
inşallah yaaa 4 yıldır bunun için çabalıyorum resmen. ki ben 1 yılda 30 kilo doğum kilosundan kurtulmuş insanım ama 5 kiloyu veremiyorum. :KK43:2 hafta sonu dikkat etsem vericem biliyorum. her hafta sonu başa sarıyorum. :KK61:

inşallah yaaa 4 yıldır bunun için çabalıyorum resmen. ki ben 1 yılda 30 kilo doğum kilosundan kurtulmuş insanım ama 5 kiloyu veremiyorum. :KK43:2 hafta sonu dikkat etsem vericem biliyorum. her hafta sonu başa sarıyorum. :KK61:
Evde başkaları da olunca öyle oluyor. O yemekler yapılıyor ve yeniyor maalesef. Tek olunca daha kolay gibi. Sen ne dersen o oluyor.
Ama sıkma canını halledilir. Spora yüklen.

aynen spora tekrar ayar vermem gerek. öğlen çıkmalıyım 1 saat yürüyüş sabahları yağ yakıcı egzersizler
akşamları eliptik yapmalıyım.
beni hafta sonu yemekler değilde abur cubur mahvediyor çok seviyoruz. her çayın kahvenin yanına bi eşlikçi arıyoruz.
birde bolca evde vakit geçiriyoruz birazda ondan oluyor.
teşekkür ederim yazdıkların bana tekrar gaz verdi :KK68: :KK68:

burdayım çok güzel devam ediyorum kaldığım yerden:KK73::KK73:
bugün itibari ile 58.7 kg. geldim.:KK9:
inşallah pazartesi 57 kilo ile başlayacağım haftaya. :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

haftaya 57 kilo falan başlayamadım. malesef hafta sonu dikkat edemedim.
ama 2 gündür toparladım veee 58.7 ile devam bugün.
bu cumartesi tekrar 57 göreceğim. :KK8:

canım günlüğüm bırakırmıyım hiç seni hala 58.7 yim. salmıyorum regl oldum ondan çok eksi çıkamıyorum 1 haftaya düzelirim.
bugünkü menüm

sabah hindiba kahve
öğle şekersiz türk kahvesi
ilk öğün 14:00
k-fleks+ yarım yağlı süt ile içine 1 muz doğradım

ara
şekersiz türk kahvesi
yeşil çay
1 kuru incir

akşam 20:30
1 lavaşa sarılı tavuk sote
ayran