Kurtlar Vadisi Pusu ATV

Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı belli oldu!
19 Ocak 2009 Pazartesi, 10:40 GÜNCEL

“Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin yeni bölümleri yine Show TV’de yayımlanacak.

Milliyet'in haberine göre bölüm başı maliyeti 800 bin TL olan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin çekimleri, Show TV ile yapımcı Pana Film arasında yaşanan parasal anlaşmazlık nedeniyle yaklaşık 1,5 ay önce durdurulmuştu.

Yapım şirketi Pana Film, kendilerine olan borcunu ödemediği için hem “Kurtlar Vadisi Pusu”, hem de aynı kanalda yayınlanan “Eşref Saati” isimli dizisini geri çekmişti.

Son olarak atv ile prensipte anlaşma yapıldığı bilgileri gelmesine rağmen, yapım şirketinin son anda Show TV ile el sıkıştığı öğrenildi.

arkadaslar kulaktan dolma haberlerın yerıne resmı web sıtesınden kesın bılgıyı edınebılırsınız:kahve:

arkadaslar kulaktan dolma haberlerın yerıne resmı web sıtesınden kesın bılgıyı edınebılırsınız:kahve:

bence hiçde kulaktan duyma değil!!!:kahve::jeyyar::jeyyar:
resmi sitey yılardır üyeyim.ama hiç bir açıklamada yok.bu benim yazdığım son haberde bence doğru çıkacak.ya atv yada show tv.:1closedeyes::1closedeyes:

resmi web sitelerinde su yaziyor

" PANA FİLM’DEN DUYURU
Pana Film dizileriyle ilgili son durum…

Değerli Kurtlar Vadisi İzleyicileri,

Her gün sizlerden Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni kanalı ve yayın tarihini heyecanla bekleyen binlerce telefon, fax ve e-mail alıyoruz. Göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ediyoruz.

Pana Film henüz Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayın kanalı ile ilgili net bir karara varmış değil. Konuyla ilgili görüşmeler tüm hızıyla devam etmekte. Dileğimiz, yayın kanalı ve tarihine en kısa sürede netlik kazandırıp sizlerle paylaşmak.

Pana Film dizileriyle ilgili en doğru bilgi ve gelişmeleri öğrenebileceğiniz tek adresin resmi yayın organımız Kurtlar Vadisi Pusu olduğunu da bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak isteriz.

Pana Film "

bence hiçde kulaktan duyma değil!!!:kahve::jeyyar::jeyyar:
resmi sitey yılardır üyeyim.ama hiç bir açıklamada yok.bu benim yazdığım son haberde bence doğru çıkacak.ya atv yada show tv.:1closedeyes::1closedeyes:

Pana Film'den yapılan açıklama şöyle:

"Show TV ekranlarına bomba gibi dönecek! Sabırsızlıkla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicileriyle yine kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında buluşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayına başlama tarihini öğrenmek için .kurtlarvadisi.com'u takip etmeye devam edin.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümleri çok yakında, Show TV'de!"

12.02.2009

ben demiştim işdee oleyyyy:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
arkadaslar dızı 5 martta baslıyor . ama ınsallah polat asık olmaz .:1no2:
elıften sonra olmaz ya .

hasta olduuğum için bu haberi ilk ben veremediğim için üzgümümmm:((
hani hep ilk haberi ben veriyorum yaa mevcan anladın sen onu :))))
neysekii 5 mart büyük gün allahtan bir şey olmazsaa izleyecezz sessiz sakinnn..ben bu diziyi eşim hariç bi kaç kişiyle felan izlemeyi sevmiyorum hemde hiçççç.sessizlik karanlık ve rahat bir koltuk işde hepsi buu.hımm bir kupada çayy :))))

oleyyyy kvp basliyor...
hele sükür yaaaaaaa

o kadar uzun zaman olduki en son neler oldu hatirlamiyorum bile... eve gidince son bölümünü tekrar izlemem gerek

yarın büyük gün................efsane geri dönüyor..kendi gününde ve kendi saatinde sakın kaçırmayın...

uzun bır aradan sonra hızlı bır gırıs olucak emınım..
hadı bakalım kazamız mubarek ola:delphin:

ya su ebru karakteri ne gereksiz olmus simarik densiz sey umarim polatla birsey yasamaz sesi ayri uyuz kendide sevimli olmaya calisan soguk nevale aklisira polati kafaliycak zengin koca bulmus olucak nazife annede zorla cocugun basini yakicak bence bu diziye ask yakismiyor

dünkü bölüm biraz hareketsizdi...ebru ya bende oldum olası gıcık oldum...kel alaka şimdi o kız....

Valla canımı iyice sıktılarr.gell buraya mevcanım senle konuşak şu gıcıkkk dizeye başrolden giren öğretmen hanımıı...
Hiç haz etmiyorum.artık dizeye başrol sokmaktan vazgeçseler iyi olacakk ben sevmiyorummmmm

Back
X