Kurtlar Vadisi Pusu ATV

he valla gülçinim bu kızı diziden çıkaracakları yok..baksana başlarken bile polattan sonra ilk kızı koymuşlar..memati bile ebru salağından sonra çıkıyor..gerçi o kız çok sinsi bi şey belki sonra bi halt çıkar..

he valla gülçinim bu kızı diziden çıkaracakları yok..baksana başlarken bile polattan sonra ilk kızı koymuşlar..memati bile ebru salağından sonra çıkıyor..gerçi o kız çok sinsi bi şey belki sonra bi halt çıkar..

o neydi öylee yaa gıcık oldum ben bu ve bunu gibi karılara.:mymeka::mymeka:polata sevgili istemiyoruz:oklava:.zaten yaprak dökümü,küçük kadınalr vs gibi izlediğim dizilerde aşkk var.kurtlar vadisinde ELİF:asigim:ten sonra kadın görmek istemiyorum.zaten rol yapmaktanda haberi yok gıcık kadın ne olcekkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yılların dizisine kadın sokmak neden.memati ve abdul bile bundan sonra yazılıyo:oklava:r.onun olduğu sahneler umarım devam etmesss.en sevdiğim diziyi şeye çevirdilerr heee:oklava::oklava::mymeka:

bence bu kadar bekleyişten sonra alakasız bir giriş olmuş...
en son mematiyle abdülhey gırtlak gırtlağa girmişlerdi hemen başka bir yerden başladı...

devletin başı derken cumhurbaşkanını belirtiyor du ki zaten köşke gelince acaba demiştim ki oyuncuda hemen hemen benzerlikler vardı bıyıklı olması,yüzünün toplu olması Sayın Gül'e benziyordu....

bir anda polat iskenderin boynunu kesmeye kalktığında biz yerimizden fırladık resmen noluyo diye..
ama hayalmiş zaten ölümü anlık olamazdı iskenderin....

aşk konusuna gelince...
hep dedim yineliyorum bunlara aşk yaramıyor....
bu diziye aşk yakışmıyor...
yemekte hesap kavgası falan boş bunlar yaa....
polatın annesine gerçekten sinir olmaya başladım bu kadar sık boğaz edilmez ki yaa..
birde kıza ümit veriyor kadın pes....

halo haloooo
e bi öl artık be dayı...
yok evlilik yok çocuk ne alakaysa anlamadım gitti hiç bir forsu hiç bir görevi kalmadı dizide hala ne diye senaryo yazıyorlar adına anlamıyorum...

dizide Hüseyin Üzmez'e de değinmeleri hoşuma gitti...

usb kırılmadı sadece dış kabı ayrıldı iç parça sapasağlam duruyor...
birde arkadaşlar j211 in cüzdanındaki resimden kepli resimden için yanılıyor olabilirim ama ben o resmi bir kız çocuğu olarak gördüm..
sanki ana sınıflarıda yaparlarya hani masuscuktan mezuniyet falan..
hani dedim çocuğu falan mı diye?ama yanılıyor olabilirim....

iskender ölümden korkmadığını söylüyor..
pekii o kadar korkmuyosunda bi şekerin düştüğünde hemen niye insülin iğnelerine saldırıyorsun..
biz senin kriz anlarınıda gördük be iskender..laf bunlar korkmuyorum falan....

bu iskenderin yeni çocuğuu(mematinin lafı) şimdiye kadar gelenlerin en pisikopatı sanırım...

benim gözlemlerim bunlar..
bakalım haftaya neler olacak...

raytinkleriniz düşmüş rakıp dizi zorladımı yoksa konu ilgi çekici deilmiydi ben izlemedim ??? perşembe doluyum..:)

bence bu kadar bekleyişten sonra alakasız bir giriş olmuş...
en son mematiyle abdülhey gırtlak gırtlağa girmişlerdi hemen başka bir yerden başladı...

devletin başı derken cumhurbaşkanını belirtiyor du ki zaten köşke gelince acaba demiştim ki oyuncuda hemen hemen benzerlikler vardı bıyıklı olması,yüzünün toplu olması Sayın Gül'e benziyordu....

bir anda polat iskenderin boynunu kesmeye kalktığında biz yerimizden fırladık resmen noluyo diye..
ama hayalmiş zaten ölümü anlık olamazdı iskenderin....

aşk konusuna gelince...
hep dedim yineliyorum bunlara aşk yaramıyor....
bu diziye aşk yakışmıyor...
yemekte hesap kavgası falan boş bunlar yaa....
polatın annesine gerçekten sinir olmaya başladım bu kadar sık boğaz edilmez ki yaa..
birde kıza ümit veriyor kadın pes....

halo haloooo
e bi öl artık be dayı...
yok evlilik yok çocuk ne alakaysa anlamadım gitti hiç bir forsu hiç bir görevi kalmadı dizide hala ne diye senaryo yazıyorlar adına anlamıyorum...

dizide Hüseyin Üzmez'e de değinmeleri hoşuma gitti...

usb kırılmadı sadece dış kabı ayrıldı iç parça sapasağlam duruyor...
birde arkadaşlar j211 in cüzdanındaki resimden kepli resimden için yanılıyor olabilirim ama ben o resmi bir kız çocuğu olarak gördüm..
sanki ana sınıflarıda yaparlarya hani masuscuktan mezuniyet falan..
hani dedim çocuğu falan mı diye?ama yanılıyor olabilirim....

iskender ölümden korkmadığını söylüyor..
pekii o kadar korkmuyosunda bi şekerin düştüğünde hemen niye insülin iğnelerine saldırıyorsun..
biz senin kriz anlarınıda gördük be iskender..laf bunlar korkmuyorum falan....

bu iskenderin yeni çocuğuu(mematinin lafı) şimdiye kadar gelenlerin en pisikopatı sanırım...

benim gözlemlerim bunlar..
bakalım haftaya neler olacak...

bencede usb kırılmadı.:1no2:ama bu zeki varya hiçde psikopat değildi.ilk adamı kendini hapishanede asan daha tehlikeliydi.hani nazımım vardı yaa ondan bahsediyorum.sırnaşık şey
daha öncede belirttiğim gibi dizide polata aşk istemiyorum:oklava:.cumhurbaşkanıda tabiki abdullah güldü.ama sahtesii...:jeyyar:köşkk dedim yok artık bu kadrda değil.polttada bravo cumhurbaşkanı felan demiyorr kalkjıp gidiyordelikafaduldendelikafadulden

raytinkleriniz düşmüş rakıp dizi zorladımı yoksa konu ilgi çekici deilmiydi ben izlemedim ??? perşembe doluyum..:)

yoo reytingler hep aynı.ama unutmamk gerenk ki canım burası tr kurtlar vadisini çekemedikleri için kıskandıkları için hep reytingler aşağıya çekiliyorr.
39.00 oran almış ve gün 1.:lepi::lepi:
sonrada aşkı memnu

julietim kurtlar vadisi bi bağımlılık canım..hiç bi dizi geçemez onu ..misal ben bak hemende satıverdim aşkı memnuyu..artık haftasonu tekrarlardan takılırım size:)).

julietim kurtlar vadisi bi bağımlılık canım..hiç bi dizi geçemez onu ..misal ben bak hemende satıverdim aşkı memnuyu..artık haftasonu tekrarlardan takılırım size:)).

vadi bir klasık evt bende çok sverek izliyodum kaydirigubbakcemile3

size bir tüyo veriyim kurtlar vadisinde önümüzdeki günlerde fethullah gülen işlenecekmış konu olarak..

iskender ne yapıo buarada .yine kötülük peşindemi...sengözlerimebaksanab

kızlar sanırım senarist sesimizi duydu...baksanıza,
mematininki evlendi...
abdülheyinki firarda..
polat ise yasaklardan ötürü evlenemem dedi..
gerçi ben o uyuz kız çıkınca buraya yazmıştım ihtiyarlar polata evlenmiyeceksin çoçuğun olmayacak diye şart koştu oda kabul etti bu kız ne şimdi diye ama..demekki bunca zamanaişleri bizi sinir etmekmiş..

ya evvlensin mutlu olmak polatın hakkı deilmii....size ne oluyo..kaydirigubbakcemile3

ya evvlensin mutlu olmak polatın hakkı deilmii....size ne oluyo..kaydirigubbakcemile3

asıl sana noluyor delüüüükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evlenemez işte ,polat gibi karizma bi mafya (yada gizli devlet) adamı bir kez sever tam sever..oda bir zamanlar elifi sevdi yeter işte..hem bu kız çok kazulet...
bu arada sultan abdülheyin sevdiği kadın..evlenecekti kadın firarda...

Back
X