Kurtlar Vadisi Pusu ATV

Evet arkadaşlar Kurtlar Vadisi artık ATV ekranlarında olucak (mış)!!

atv bu yıla damgasını vuracak desenıze..:1closedeyes:
en cok reytınge sahıp ıkı dızıde elınde..
Adanalı ve Kurtlar vadısı..yerimseniben

hadi yaaa bende diyordum kaç haftadır neden yayınlanmıyor...
aman kaldırılmasın da tamamen...
eşime kızıyorum bu diziye benide alıştırdığı için...
işin yoksa bunu da bekle şimdi....

Bahadır Özdener, Medyatava'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Hangi arada anlaşalım? 31 Aralık'ta mı, 1 Ocak'ta mı? Bu tatil günlerinde anlaşma imzlatıyorlar bize... Ancak yok öyle bir şey. atv ile anlaşmış değiliz. Raci Abi tuvalete gitse neredeyse ondan bile şüpheleneceğiz artık... Her gün bir yerlerle anlaştırıyorlar bizi. atv ile görüştüğümüz doğru ama başka kanallarla da görüşüyoruz.:kahve::kahve: 1 hafta önceden netleşmez bu, sözleşme koşulları ve görüşmeler ağır ilerliyor bizde"...

aynen...
atvde kanal7de samanyolu ve türevleri gibi bi kanalda olursa yüzüne bakmam vadinin şakkıdı
çok üzülcekler biliyorum ama napiyim gurbiş kanunlarım vardır benim -tatlicadiarzu-

canım bi kanalda devam etsın artık
ama genede en cok izlenen bi kanal olsun
bide adanalıyla saatleri denk gelmez inşallah yaa

arkadaşlar kurtlar vadisi kendi günü vardır.her nereye gitse perşembe 21:00 dan sonra yayınlanırr.bu vadi kanunudurr.bilmeyenlereeee :))))

offf ya artık perşembelerin bi zevki yok..neden başlamıyor bu dizi..zeten seyrettiğim adam gibi bi iki dizi vardı..onlarda yok..off off...

PANA FİLM’DEN DUYURU
Pana Film dizileriyle ilgili son durum…

Değerli Kurtlar Vadisi İzleyicileri,

Her gün sizlerden Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni kanalı ve yayın tarihini heyecanla bekleyen binlerce telefon, fax ve e-mail alıyoruz. Göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ediyoruz.

Pana Film henüz Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayın kanalı ile ilgili net bir karara varmış değil. Konuyla ilgili görüşmeler tüm hızıyla devam etmekte. Dileğimiz, yayın kanalı ve tarihine en kısa sürede netlik kazandırıp sizlerle paylaşmak.

Pana Film dizileriyle ilgili en doğru bilgi ve gelişmeleri öğrenebileceğiniz tek adresin resmi yayın organımız pana film olduğunu da bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak isteriz.

Pana Film

Son düzenleme:
Back
X