Kurtlar Vadisi Pusu ATV

show'da bisürü dandik dizi var kaldıracak dizi bulamadılarda kurtlarımı yayından kaldırdılar yaa hem ne diye kaldırdılar ki hiçbir şey anlamadım anlayan biri varsa banada anlatsın

nasıl yanii bizim niye haberimiz yok dizi bitiyor diye.ben kurtlar vadisi resmi internet sitesine kaç yıldır üyeyim.hiç öyle bir haber okumadım.ağlamktan yemekten kesilirim.kesinn üzüntüden hasta olurum..
bence asparagas haberdirr kesinnn

PANA FİLM DİZİLERİ HAKKINDA DUYURU

Bugün bazı internet sitelerinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili yayınlanan haberlere ilişkin Pana Film’in resmi açıklaması aşağıdaki gibidir:
“Pana Film’in Show TV ile ekonomik sorunları olduğu doğrudur. Show TV buna kalıcı bir çözüm bulamazsa yollarımız ayrılacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati’nin hangi kanalda yayınlanacağı sorunlar çözüldükten sonra belli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

son zamanlarad tv den uzak dünyadan bi haber yaşıyorum..
diziye noldu yeni bölüm varmı,devam edecekmi
biri bilgilendirsin bizi........

evet şimdi perşembe oynamayacmı dizi

link vermek yasak size pana filmin adresindeki açıklamayı verecektim
ama kurtlar vadisinin resmi sitesinden değil ama bi okuyun isterseniz..

Vadi'nin görüştüğü sürpriz kanal

Kurtlar Vadisi Pusu Show Tv ile köprüleri iyece attı. Bir kanalla görüşmeye oturdu bile... Bakın o sürpriz kanal hangisi?
İsmi Show Tv ile bütünleşen Kurtlar Vadisi Pusu'nun kanal değiştireceği artık herkes tarafından biliniyor. Dizinin Kanal D'ye ya da atv'ye geçeceği düşünürken dizi yapımcıları herkesi ters köşeye yatırdı. Pana Film'in Kanaltürk'le pazarlık halinde olduğu söyleniyor.

Önce Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü yayınlanmadı. "Eyvah kriz Vadi'yi de vurdu. Dizi yayından kalktı" derken dizinin yapımcılarından bir açıklama geldi. "Evet Show Tv ile aramızda maddi problemler var. Ya hallolacak, ya da dizi başka kanalda yoluna devam edecek"

KANALTÜRK'LE GÖRÜŞÜLÜYOR

Görünen o ki Show Tv ile Kurtlar Vadisi Pusu yapımcıları iyice köprüleri atmış. Çünkü kulislere göre yapımcılar Akın İpek'in sahibi olduğu Kanaltürk'le görüşme halindelermiş...

Aslında bu görüşmenin ilk işaretleri dizinin senaristlerinin ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın Kanaltürk'te Medyatik programına konuk olmalarıyla verilmişti. Orada senaristler daha kendilerine böyle bir soru sorulmadan "Kanaltürk'e transfer olacağımız için değil, arkadaşımıza destek vermek için bu programa katıldık" demişti...

Allahım ne sanssız bi insanım ben yaa....
diziyi yeni izlemeye başladım
müptelası oldum 3 bölümde
gel gor ki yayından kalktı
yerim böyle adaleti sayın seyirciler:delphin:

Allahım ne sanssız bi insanım ben yaa....
diziyi yeni izlemeye başladım
müptelası oldum 3 bölümde
gel gor ki yayından kalktı
yerim böyle adaleti sayın seyirciler:delphin:

CANIM YAYINDAN KALKMADI.:1no2:ÖYLE ŞEY OLURMU HİÇ?
SADECE KANAL DEĞİŞMİŞ VE UYGUN KANAL ARANIYORMUŞ VE BÜYÜK İHTİMALLE KANALATÜRK OLACAKMIŞ.yerimseniben1-2 HAFTAYA KADAR BAŞLAR KANIMCA
:teytey:İNŞALLAH YANİİhihoyyyt

CANIM YAYINDAN KALKMADI.:1no2:ÖYLE ŞEY OLURMU HİÇ?
SADECE KANAL DEĞİŞMİŞ VE UYGUN KANAL ARANIYORMUŞ VE BÜYÜK İHTİMALLE KANALATÜRK OLACAKMIŞ.yerimseniben1-2 HAFTAYA KADAR BAŞLAR KANIMCA
:teytey:İNŞALLAH YANİİhihoyyyt
gulcincim dizilerin kanal değiştirmesi bana cok antipatik geliyor :çok üzgünüm:
hele ki böyle siyasi keşmekesi tüm ciplaklıgıyla konu alan bir dizinin...
kanal sahipleri senaryoya mudahale edip kendi fikirlerini empoze etmeye çalişacaklardır muhtemelen senağlama

gulcincim dizilerin kanal değiştirmesi bana cok antipatik geliyor :çok üzgünüm:
hele ki böyle siyasi keşmekesi tüm ciplaklıgıyla konu alan bir dizinin...
kanal sahipleri senaryoya mudahale edip kendi fikirlerini empoze etmeye çalişacaklardır muhtemelen senağlama

haahhh bende tam onu düşünmüştümCADIARZUCADIARZU.bencede show tvye yakışıyordu kurtlar vadisi.:kahve::kahve::kahve:

18/12/2008 11:55

Kurtlar gitti, Recep Ivedik geldi!...

Kurtlar Vadisi ile yollarini ayiran Show TV’de Recep Ivedik’in tanitimlari dönmeye başladi…

Recep Ivedik 25 Aralik Perşembe günü Kurtlar Vadisi’nin yerine Show TV’de ekrana gelecek…

Kaynak: Ucankus.com

dizi ocak ayına kadar olmicakmış show tv paralarını öderse tekrar devam edeceklermiş ama ödeme yapılmazsa hangi kanalla anlaşacakları 10 gün içinde belli olacakmış..

Ben kurtlar vadisini izleyen ender bayanlardan bitanesi olduğumu ve bu sitede dizinin çok eleştiriliyor olduğunu düşünüyordum sizi gördüm çok sevindim:)...
35. bölümde başladım izlemeye sonra bu beni bi sardı geri kalan 130küsür bölümüde erinmedim internetten bi güzel izledim.
Ondan öncesinde reklamlarına bile kıl oluyodum yok kurtlar vadisi günündeymişte yok efendim kurtlar vadisi saatinde başlayacakmışta yahu adam gibi gününü saatini desenizze allahallah herkes bilmek zorunda mı? diyordum kendimce...
Ama şimdi işyerindeki kurtlar vadisi müptelalarıyla konuşurken tarih yerine kurtlar vadisi gününde muhabbetleri geçiyor:)
Şiddet içerdiği için eleştirildiği kadar bu ülke gerçeklerini ekrana yansıttığı içinde takdir ediliyor bende takdir eden kesime giriyorum mutluyum gururluyum:)
Kanal değiştirebilirmiş anlamıyorum nasıl değiştiriyormuş efendim.
Böyle taraflı bir dizinin aynı içeriği koruyarak yayınlanabileceği kaç kanal var ki?
Bunların içinde en uygun isim yine show tv
Yanlış bi kanala giderse Polat Alemder bi zaman sonra Polat Yançizer olup çıkar.
Kanaltürkle görüşüyolarmış yahuu şhow tvnin veremediği parayı kanaltürk nereden bulup verecekmiş...
Bende bi yazmaya başladımmı elimin ayarı kaçıyo:)

çok izleyen bir bayan değilim.ama kocamın her perşembe evde koltuğa kurulup heyecanla tek beklediği dizi.biran önce hangi kanalla anlaşacaklar merak ediyorum sadece.kocacım sevınsın biran önce.

6 senelikkurtlar vadisi gülçin aşkı böyle bitmememli.araya hasrate sokmayın.dayanamıyorum...... hadi artık başlatın artık...

İşte Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı

Show TV ile anlaşmazlığa düşerek yeni bölümlerin yayınlanmasını durduran Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bir kanalla anlaştı.

Postmedya adlı internet sitesinin haberine göre Kurtlar Vadisi'nin atv ile kesin olarak anlaştığı ve kanalın genel müdürü Fatih Edipoğlu'yla el sıkıştığı ortaya atıldı.

VE ANLAŞTILAR

Yeni bölümleri için diğer kanallarla uzun zamandır temasta olan dizinin yapımcıları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener, sonunda atv ile anlaştı.

Böylece dizinin yeni bölümleri Şubat ayından itibaren atv ekranlarında olacak.

hayırlı olsun ama şimdi bizm evin hallerini neden atv nin yayından kaldrldığı belli oldu

bizim evin hallerinde gözyaşı yok silah yok yıllardır aynı çizgide gidiyor tabi ki yayından kalkar arkadaşımmm

Back
X