Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksamki bölüm gercekten ürkütücüydü.
hatta hepsine bakamadım yarısında bıraktım diziyi.
encok bende yıldırıma üzüldüm.:çok üzgünüm:
Halo zaten hastaydi karisina kavusmak icin yanip tutsuyordu ama Yildirima yazik oldu ya nasil bir senaristlik hic alakasi olmayan bir karakteri yak oldumu simdi hele ninesi dedesine soylediklerinde fondaki sarki ile cok aciydi vallahi cok uzuldum biran gercek gibi uzuldum garibe ya Gamzeye ne demeli hamileydi ya o kalaydi onuda oldurduler ama oda kasindiydi sekerimle evlenmeler abuk sabuk isler yapti Kazulet yerinde masallah pabuc kadar dil cak cak cak Polatta iyi benzetti babasini lafi sokup hak etti keci sakal birde kazulet soruyor babama ne dedi polat birsey derdim ya neyse demiycem kendimi bipliyim BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPP dedi babana ay biri su kazuletide yaksa kizin varligi bile beni sinir ediyor nasilda polatin yaninda para olmasa bakarmisin yuzune acaba gorucu usulu evlenirmiydin polat fakir olsa mazbut es yonetmen degismis bu arada Zeynep diye bir kadin olmus sitenin birinde okumustum oyuncular kazuletin adinin polatin ardindan yazilmasina kiziyorlarmis torpilli diye polatin sevgilisi ya en cok ta memati falan acaba bu yuzden milleti eliyorlar mi mematiyide oldurup catlak sesleri susturacaklar mi acaba ama eger boylese cok ayip sevgilisi nesi olursa olsun 5yildir ayni sette oynadigin adam fikrini soyledi diye bu olmaz
bu diziyi bircok cahil cabuk gaza gelen genclerde seyrediyor diziye gercek hayati karistiriyorlar yakinda baltayi kapan sokaga cikarsa hic sasirmam bu tarz vahsetleri legal gosteriyorlar insan sevgisinden cok uzak olaylar bence bu kadar kitlenin seyrettigi bir dizi senaryosu oldurmeyi,kiyimi boyle normal gostermemeli daha cok terorun,uyusturucunun,insan,silah ticaretinin yanlislari farkli yonlerde islenmeli bu ne ya gaz dokup yakmak simdi bunu seyreden gercek hayatta uygularsa hesabini kim verecek bolum basina 300milyar alan polat mi yoksa iki katini cebe indiren senaristmi cok merak ediyorum Allah evlatlarimizi,kardesimizi,yakinimizi uzagimizi boyle vahsetlerle karsilastirmasin
evet nnuray geçen yıllardada kurtlar vadisi çok popülerken liseye giden bir öğrenci okula silahla gitmişti arkadaşına bak şimdi şunu vurucam deyip okuldaki bir çocuğu vurmuştu haberlerde göstermişlerdi böyle daha başka örneklerde vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ama senaristlerin gerçektende bunu hesaba katması lazımdı![]()
Kızlar yakında o kazuletten polatın çocuğu olursa hiç şaşırmayın.Bu arada biz kurtlar vadisi sitesine ebruyu öldürün istemiyoruz diye msj attık ama cevap olarak ne geldi beklersiniz?Lütfen uslubunuza dikkat edin diye bir mesaj geldi.Rahatlıkla insanlar düşüncelerini söyleyemeyecek mi yahu ?![]()