uydunun gazabına uğrayıp yarım seyredebildim diziyi..sonunda bende sinir oldum..o kadar kızdık adam gitti kıza koca taşlı bi yüzük aldı...kızın babasıda bana tanıdık geldi ama nerden..bi dolaplar dönecek yakında ama...
ebru iskenderin kızı çıkacak gibime geliyo...
hani başta ali baronn oğluydu ama evlatlık verilmişti..
ebruda öyle olabilir gibime geliyo...
Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu akşam ekrana gelmesi beklenen 53. bölümü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Show TV’de 22.30’da başlayacak “Seçim Özel” programına katılması nedeniyle yayınlanamayacaktır.
Pana Film’in tasarrufunda olmayan bu değişiklikle ilgili olarak tüm Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinden özür dileriz.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun 53. bölümünü, 2 Nisan Perşembe akşamı yine Show TV’de izleyebilirsiniz.
Kurtlar vadisi iyice yoldan çıktı...
Polatın yanına bir kız koymuşlar,kız polata resmen tepeden bakıyor.:jeyyar:
Kız da oyunculuğun zerresi yok,sırf Necati şaşmaz ın gerçek hayatta sevgilisi diye
başrol.:jeyyar:
Ohh ne ala muaalla....delikafadulden
İzlemiycem artık bu gidişle...
canım benim eşimde seğretmeyi bıraktı
arkadaşlarıda artık kız lar vadisi oldu diyolarmış :roflol:
Kurtlar vadisi iyice yoldan çıktı...
Polatın yanına bir kız koymuşlar,kız polata resmen tepeden bakıyor.:jeyyar:
Kız da oyunculuğun zerresi yok,sırf Necati şaşmaz ın gerçek hayatta sevgilisi diye
başrol.:jeyyar:
Ohh ne ala muaalla....delikafadulden
İzlemiycem artık bu gidişle...
evet ya cidden evlen di o ki herşeye hükmeden polat kızın yaptığı saçma sapan nazlanmalarına ve annesinin zoruyla gitti evlendi yaa hayır madem evlenecektin elifle bari evlenseydin başta bide elifin resmini soran arkadaşına kızın verdiği cevap çok sinir bozucuydu -hiç kimse -memati aşık abduley aşık polatda evlendi cidden oldu KISLAR vadisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?