Kurtlar Vadisi Pusu ATV

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor.

Hastaneye kaldırılan Nazife Anne’nin durumu herkesi çok korkutur. Annesinin son isteği, Polat’ın İhtiyarlara verdiği sözü gözden geçirmesine neden olur…

İnci, İskender’in geçmişini öğrenmesi için Yıldız’a talimat verir. Ancak sonuç büyük sürprizdir…

Bulut, İskender’i ele geçirmesi için Memati’ye özel bilgiler verince, Tataroğlu Ailesi içindeki sorunlar da iyice gün yüzüne çıkar…

Hepsi ve daha fazlası 19 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun 52. bölümünde olacak…

kurtlar vadisi aşıklar vadisine döndü ya.erkekler artık sıkılıyordur benceizlediklerine göre şu kocişte biraz romantizm nedir öğrense bu filmden ama nerdeeeklava:

polatta bu kıza evlenme teklif ettiya pes doğrusu.filme hiç yakışmadı.zaten o kız polata da hiç yakışmıyor suratsız

bencede bu sezon herkesin sevgilisi var yuh yani.... hele mematiyle abdüle hiç yakıştıramadım polat desen önce elif, ırakta leyla sonra ahu en sonda ebruyu buldu bana polatın aşkı hiç samimi gelmiyo artık.... nerdeyse pembe diziye dönüşcek ha aşıklar vadisi olcak sonunda şakkıdı

ebru iskenderin kızı çıkacak gibime geliyo...
hani başta ali baronn oğluydu ama evlatlık verilmişti..
ebruda öyle olabilir gibime geliyo...

kizlar sevimsiz ebrunun babasini biryerden hatirliyorum ama nereden sanki o adam hani polatla konusan yaslilarin arasinda gordum o adam onlardan biri tepkisi ondan buyuk oldu kizna karsi ama Iskenderin kizida olabilir tabi yada iskenderin kizi ama o yaslilar grubundan biri buyutmus olabilr........kiza gelince carpik gulumseme rezil hic gulmesin mumkunse hatta konusup o kazulet boyuyla cilvede yapmasin dogustan cilve eksikligi var kizda polatin anneside gider ayak yakti polatin basini duygu somurusuyle ........................ah biz kadinlar biz olsak sevdigimiz oldumu bizde olur yas tutariz polat bile elifi karnlik deniz suyuna gomdu hic guvenilmez su erkeklere

bencede... bide zoraki ağlamaya çalıştı... sonrada günler çuvala girmiş gibi gece gece yüzük aldı aniden anneside baskı yapıyo ama polatta istemese evlenmezdi kendide dedi zaten sırf sen istedin diye evlenmiyorum diye... kız hakkaten kazulet gibi polat bile minyon kalıyo yanında elleride kocaman yüzüğü bile geri çıkaramadı bari özgü namal gibi minyon birini bulsalar neyse...

uydunun gazabına uğrayıp yarım seyredebildim diziyi..sonunda bende sinir oldum..o kadar kızdık adam gitti kıza koca taşlı bi yüzük aldı...kızın babasıda bana tanıdık geldi ama nerden..bi dolaplar dönecek yakında ama...

ebru denen kazuletin babası yaprak dökmündeki deldelikafaduldeni leylanın eski nişanlısının yani naZMıN BABASI rolündeydi.ordan tanımış olabilirsinizzz...şakkıdı
ama ben bu kızdan hiç haz etmiyorum.sadece abdül ve sultan beraber olsunlar çünkü sadece onların aşkı gerçek:asigim:.
allah biliyorya alalhım şu nazife karısını diziden çıkarsınlar dedim durdum:dilcikar::dilcikar:.sonunda muradına erdi.oğlunu zoarki ebruya itti:mymeka::mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar::

Bu Ebruyu hiç sevmedim.ılişki başlayalı hafta olmadı pat diye evlenme teklifi alıyosun Annesinin Polata baskısınıda biliyorsun.Sırf annesini kırmamak için mi seninle evlenmek istiyor bi sor bakalım.Ama yooook teklifini duyar duymaz nasıl atladı adamın üzerine tövbe yarapbim...

devamlı izleyemesemde arada bakmadan, neler oluyor takip etmeden duramıyorum...bir çok gerçeği barındırıyor...

ebru iskenderin kızı çıkacak gibime geliyo...
hani başta ali baronn oğluydu ama evlatlık verilmişti..
ebruda öyle olabilir gibime geliyo...

:1shok::1shok::1shok:olurmu olur iskerdere kayınbabacım der....:roflol::roflol:

bu aksam oynamadi :-(

Kurtlar vadisi iyice yoldan çıktı...
Polatın yanına bir kız koymuşlar,kız polata resmen tepeden bakıyor.:jeyyar:
Kız da oyunculuğun zerresi yok,sırf Necati şaşmaz ın gerçek hayatta sevgilisi diye
başrol.:jeyyar:
Ohh ne ala muaalla....delikafadulden
İzlemiycem artık bu gidişle...

canım benim eşimde seğretmeyi bıraktı
arkadaşlarıda artık kız lar vadisi oldu diyolarmış :roflol:

canım benim eşimde seğretmeyi bıraktı
arkadaşlarıda artık kız lar vadisi oldu diyolarmış :roflol:

Bu haftada sarmadı beni smhsmh şım kurtlar vadisi..mirmirmirmir
hakikaten doğru demişler..
Kızlar vadisi oldu çıktı...
oysaki ne güzeldi eskiden..

aaaaa o kız gerçekte de sevgilisimiymiş ya haberim yoktu!:uhm:tamamen aile içi torpil yapıyorlar bu dizide desenize!yasakkelimebende dün biraz sıkıldım doğrusu ama aşk da hayatın bir gerçeği kızlar!a.sosmanlının çöküşünde bile kadınların etkisi var!kızları neden küçümsüyorsunuz?!....sengözlerimebaksanab

inanamıyorum gitti evlendi o kazuletle..ya kardeşim illa evlenecekse boyu boyuna bi kız bulsanıza şu bücür polata..dün gerçekten bende çok sıkıldım nerde eski kurtlar vadisi nerde şimdiki kurtlar vadisi pusu arada dağlar kadar fark var..

evet ya cidden evlen di o ki herşeye hükmeden polat kızın yaptığı saçma sapan nazlanmalarına ve annesinin zoruyla gitti evlendi yaa hayır madem evlenecektin elifle bari evlenseydin başta bide elifin resmini soran arkadaşına kızın verdiği cevap çok sinir bozucuydu -hiç kimse -memati aşık abduley aşık polatda evlendi cidden oldu KISLAR vadisi

evet bende kızın cevabına sinir oldum!çok sinir bozucu iki günlük birinin bu şekilde cevap vermesi!...yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…