he valla gülçinim bu kızı diziden çıkaracakları yok..baksana başlarken bile polattan sonra ilk kızı koymuşlar..memati bile ebru salağından sonra çıkıyor..gerçi o kız çok sinsi bi şey belki sonra bi halt çıkar..
bence bu kadar bekleyişten sonra alakasız bir giriş olmuş...
en son mematiyle abdülhey gırtlak gırtlağa girmişlerdi hemen başka bir yerden başladı...
devletin başı derken cumhurbaşkanını belirtiyor du ki zaten köşke gelince acaba demiştim ki oyuncuda hemen hemen benzerlikler vardı bıyıklı olması,yüzünün toplu olması Sayın Gül'e benziyordu....
bir anda polat iskenderin boynunu kesmeye kalktığında biz yerimizden fırladık resmen noluyo diye..
ama hayalmiş zaten ölümü anlık olamazdı iskenderin....
aşk konusuna gelince...
hep dedim yineliyorum bunlara aşk yaramıyor....
bu diziye aşk yakışmıyor...
yemekte hesap kavgası falan boş bunlar yaa....
polatın annesine gerçekten sinir olmaya başladım bu kadar sık boğaz edilmez ki yaa..
birde kıza ümit veriyor kadın pes....
halo haloooo
e bi öl artık be dayı...
yok evlilik yok çocuk ne alakaysa anlamadım gitti hiç bir forsu hiç bir görevi kalmadı dizide hala ne diye senaryo yazıyorlar adına anlamıyorum...
dizide Hüseyin Üzmez'e de değinmeleri hoşuma gitti...
usb kırılmadı sadece dış kabı ayrıldı iç parça sapasağlam duruyor...
birde arkadaşlar j211 in cüzdanındaki resimden kepli resimden için yanılıyor olabilirim ama ben o resmi bir kız çocuğu olarak gördüm..
sanki ana sınıflarıda yaparlarya hani masuscuktan mezuniyet falan..
hani dedim çocuğu falan mı diye?ama yanılıyor olabilirim....
iskender ölümden korkmadığını söylüyor..
pekii o kadar korkmuyosunda bi şekerin düştüğünde hemen niye insülin iğnelerine saldırıyorsun..
biz senin kriz anlarınıda gördük be iskender..laf bunlar korkmuyorum falan....
bu iskenderin yeni çocuğuu(mematinin lafı) şimdiye kadar gelenlerin en pisikopatı sanırım...
benim gözlemlerim bunlar..
bakalım haftaya neler olacak...
raytinkleriniz düşmüş rakıp dizi zorladımı yoksa konu ilgi çekici deilmiydi ben izlemedim ??? perşembe doluyum..:)
julietim kurtlar vadisi bi bağımlılık canım..hiç bi dizi geçemez onu ..misal ben bak hemende satıverdim aşkı memnuyu..artık haftasonu tekrarlardan takılırım size:)).
sultan nereye kayboldu ki?
ya evvlensin mutlu olmak polatın hakkı deilmii....size ne oluyo..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?