Kurtlar Vadisi Pusu ATV

terbiyesiz resimdeki hickimse dedigi kiza polata sirilsiklam asikti tek sorunlari evlenmeleri uzadi ve elif sonradan oldu o hickimse hayatta olaydi acaba seni polata yaklastirirmiydi yamuk agiz kiza sinir oluyorum birde anaokulu ogretmeni kus kadar beyini yok birde cocuklara egitim verecek sapsal kendini zorla yamadi haberi yok birde babasina karsi gelmis mis Allahin kazuleti polat sokakta simitci oalydi bakarmiydin yuzune asikmis avize tasi kadar yuzugu almis adam milyarder POLAT GEL BEI AL dersin tabi paranin gozu kor olsun ask mask yok isin ozu polatin maddi konumu anasida oteki tarafa gitmeden kazik atti polata bu sabalak yuzunden artik eski tadi macerasi kalmadi cevriye hanimida dahil etsinler kadroya yaprak dokumunden Mematinin anasi olarak tam altin gunu olayina doner dizi

Son düzenleme:
çok saçma oldu artık yani
hayatının aşkıyla evlenmedi elifle,2 günde o kızla evlendirdiler...:dilcikar:
hiç beğenmedim :mymeka:

doğruysa dizi aile şirketine döndü demek :roflol::mymeka:

Ben bu Ebru'yu döverim.Asabımı bozuyo pörtlek surat
Küçük Emrah'ın dişi modeli suratındaki ifade hiç değişmiyor ortalıkta şapşal şapşal dolaşıp duruyor.
Dinlesin babasının sözünü defolup gitsin Ankara'ya
Caanım diziyi haşat etti.Elif'in mezarında kemikleri sızlıyor vallahi billahi:)

dizi çok duygusala bagladııı mafya dizisini geçtiii pembe diziye döndü.........

ah kuzum ah bende aynı sen gibi düşünüyorum.sinirden kudurdummmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
inşallah tez beri ölür.birde polat onu odaya alıp kapıyı örttüyaa güya erdeğe girdilerrr yuhhhhhhhhhhhhklava:klava:klava:

gülçinim he valla evlendi evlenmeye gerdeğe girmeden ayrılırlar felan diyodum..bunun üstüne kız bide hamile kalır...ohh olur sana pembe dizi..

bir zamanlar sevdiğim bir diziydi artık nefret ediyorum,iyiki zamanında bırakmışım izlemeyi,elifin öldüğü gün bitmişti benim için zaten dizi,pusuymuş bilmem neymiş uzattıkça uzattılar,üstelik birde şimdi 2 gün tanıdığı kızla evlendirdiler polatı,ask dizisi oldu çıktı,bitmek de bilmiyor, elifin hatırasına bile saygısı yok kimsenin gitti o salak kızla evlendi,gecen takıldım kanal değiştirirken sinirlerim zıpladı resmen,Allahtan Askı memnu varda onu izlioyorum sırnaşık şey

ıyi de arkadaşlar Polatın evlenmeye hakkı yok mu olayı kıza bağlamayın
tamam kıza gıcık oldum, hele elifle ali'ye die ebru vardıya polatın yırttığı, orda ben de kudurdum ama napcan, jünior polatlara da ihtiyac var Gönül isterdi ki anneleri elif olsun aşkları destan olsun ama...

benim en gıcık olduğum şey iskenderin ulusal güvenlik teşkilatının başına geçirilmesi oldu. uyuz oldum o anda uyuz. nasıl da geldi o koltuğa oturdu ya rabbi....

hee birde üstünde elif yazan ebru kağıdı vardı
onu ne kadar kolay denize bırakıvermişti...:a015:
bu kadar kolaymıydı yani yasakkelime

gülçinim he valla evlendi evlenmeye gerdeğe girmeden ayrılırlar felan diyodum..bunun üstüne kız bide hamile kalır...ohh olur sana pembe dizi..

GICIK OLUYORUM.SİNİRDEN KUDURMAK ÜZERİM.EBRUYU İSTEMİYORUZ DİYE PANAYA BİR KONUDA YORUM YAPMIŞTIM.BANLADILAR BENİİ:1shok::1shok::1shok:klava:klava:klava:
MEVCANCIM ŞEKERİM BU KADININKİ ALTINDAN HERHALDE.GERÇEKTE POLATLA İLİŞKİSİ VARMIŞklava:
ELİF DİZİYE BAŞKA BİR KARAKTERDE GİRSE YA NE GÜSEL OLURDU DEMİİ MEVCANIM:teselli::teselli:

aslında elif hiç ölmeyecekti bence......şimdi elifi başka bi rolde sokmak çok saçma olur bence..dizi zaten şaçmaladı iyice saçmalamasın bari..ah ah nerde eski elifli,çakırlı kurtlar vadisi..

aslında elif hiç ölmeyecekti bence......şimdi elifi başka bi rolde sokmak çok saçma olur bence..dizi zaten şaçmaladı iyice saçmalamasın bari..ah ah nerde eski elifli,çakırlı kurtlar vadisi..

cerrah paşalıları bile arar oldukk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cerrah paşalıları bile arar oldukk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla bencede haliti falan severdim ben bide psikopat ablası vardı hey gidi günler hey nerde eski vadi nerde pusu benneyaptımki ebru devesini bende hiç sevmiyorum hiç samimi değil bide elifin resmini çantasına attı kesin yok eder o resmi polatada yazıklar olsun :mymeka:

Madem illa polata aşk yaşatcaklar bari ahuyu öldürmeselerdi ahu bile daha iyiydi bu kazuletten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…