aaaaa o kız gerçekte de sevgilisimiymiş ya haberim yoktu!:uhm:tamamen aile içi torpil yapıyorlar bu dizide desenize!yasakkelimebende dün biraz sıkıldım doğrusu ama aşk da hayatın bir gerçeği kızlar!a.sosmanlının çöküşünde bile kadınların etkisi var!kızları neden küçümsüyorsunuz?!....sengözlerimebaksanab
doğruysa dizi aile şirketine döndü demek :roflol::mymeka:
terbiyesiz resimdeki hickimse dedigi kiza polata sirilsiklam asikti tek sorunlari evlenmeleri uzadi ve elif sonradan oldu o hickimse hayatta olaydi acaba seni polata yaklastirirmiydi yamuk agiz kiza sinir oluyorum birde anaokulu ogretmeni kus kadar beyini yok birde cocuklara egitim verecek sapsal kendini zorla yamadi haberi yok birde babasina karsi gelmis mis Allahin kazuleti polat sokakta simitci oalydi bakarmiydin yuzune asikmis avize tasi kadar yuzugu almis adam milyarder POLAT GEL BEI AL dersin tabi paranin gozu kor olsun ask mask yok isin ozu polatin maddi konumu anasida oteki tarafa gitmeden kazik atti polata bu sabalak yuzunden artik eski tadi macerasi kalmadi cevriye hanimida dahil etsinler kadroya yaprak dokumunden Mematinin anasi olarak tam altin gunu olayina doner dizi
inşallah tez beri ölür.birde polat onu odaya alıp kapıyı örttüyaa güya erdeğe girdilerrr yuhhhhhhhhhhhhklava: klava: klava:
bir zamanlar sevdiğim bir diziydi artık nefret ediyorum,iyiki zamanında bırakmışım izlemeyi,elifin öldüğü gün bitmişti benim için zaten dizi,pusuymuş bilmem neymiş uzattıkça uzattılar,üstelik birde şimdi 2 gün tanıdığı kızla evlendirdiler polatı,ask dizisi oldu çıktı,bitmek de bilmiyor, elifin hatırasına bile saygısı yok kimsenin gitti o salak kızla evlendi,gecen takıldım kanal değiştirirken sinirlerim zıpladı resmen,Allahtan Askı memnu varda onu izlioyorum sırnaşık şey
gülçinim he valla evlendi evlenmeye gerdeğe girmeden ayrılırlar felan diyodum..bunun üstüne kız bide hamile kalır...ohh olur sana pembe dizi..
aslında elif hiç ölmeyecekti bence......şimdi elifi başka bi rolde sokmak çok saçma olur bence..dizi zaten şaçmaladı iyice saçmalamasın bari..ah ah nerde eski elifli,çakırlı kurtlar vadisi..
cerrah paşalıları bile arar oldukk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?