aynen benimde cekmecel'i komodin gibi olanlardan aticam onu canim cok tesekkurlerDaha önce bir kaç kez kurtlamış biri olarak o plastik kilerden acilen kurtul muhtemelen bağlantı borularının içine yuva yapmıştır. Başıma geldi biliyorum. Çekmeceli olanlardan kullanıyordum Baktım kurtlamış bütün varı yoku attım her yeri temizledim ilaçlattım tekrar alışveriş 1 hafta sonra yeniden kurtladı. Şans eseri çekerken katı ayrıldı baktım boruların içine yuva yapmış.Hem erzak hem dolap çöpe gitti.
evimde icmelik lavanya vardi serpistirdim tum cekmeceler cok tesekkurler canim bakalim ise yaricakmiGüveden kurttan lavantayla kurtulabilirsin.
Küçük küçük keseler al lavanta koy içlerine çekmecelere dolaplara yerleştir 1 hafta 10 günde 1 yenile bakliyatların tertemiz kalır.
bende bosalttim kileri kalan erzaklari dolabin sebzelik yerine koydum birde oyle denicem cok tesekkurlerTatile gittik 1 ay buzdolabina koyduklarim bile kurtlanmis paketi acilmamis makarnalar bile kurtlanmisti.boceklenenleri attim ama hala evde ucusuyorlar.Buyuk derin dondurucum var kullanacagim kadarini cam kavanozlara koyuyorum gerisini dondurucuya baska care yok.
galiba evde sikinti var canim cunku bu evde rutubet sorunuda var alakali olabilirYa bende kullanıyorum pilastik sebzelik şu çekmecesi olanlardan ben böle biley görmedim hiç,benim yeri geliyor uzun zaman kullanmadığım kurufasulye,nohut bozulmuyor geçen seneden bulgurum var mis gibi duruyor amaaa KV çok güvelenir evle alakalı oldunu sanıyorum
evet kesinlikle benimde oyle tavanlarda ve bakliyatlarin icinde kurtlar cikiyor cokk tesekuurler canimBen poşetlerden cikartip buzdolabi poşetine koyup buzdolabinda saklarim.Hiç bir sey olmuyor
Bir dönem baktim mutfak tavanini kurt basmiş.Evim belli aralikla ilaçlanir.Muhtemeken komşydan fekdi.Her gün elektrik süpürgesiyle tavandan kurt topluyodum...Şükür geçti
bi ara benim tavandada kurtlar çıkıyodu, her yeri temizledim güzelce hiç bişey yoktu ama tavanda bi anda kurt beliriyo tavana nerden geliyo, tavana çıkana kadar ben onu nasıl görmüyorum aklım şaştı.paranoyak olmuştum mutfağa girince gözüm direk tavandydı, geçti kendi kendine şükürBen poşetlerden cikartip buzdolabi poşetine koyup buzdolabinda saklarim.Hiç bir sey olmuyor
Bir dönem baktim mutfak tavanini kurt basmiş.Evim belli aralikla ilaçlanir.Muhtemeken komşydan fekdi.Her gün elektrik süpürgesiyle tavandan kurt topluyodum...Şükür geçti
Aynen insan hep tavana bakiyo...Korkuyodum tencereye düşer veya birinin ustune düser diye....disardan giriyolarbi ara benim tavandada kurtlar çıkıyodu, her yeri temizledim güzelce hiç bişey yoktu ama tavanda bi anda kurt beliriyo tavana nerden geliyo, tavana çıkana kadar ben onu nasıl görmüyorum aklım şaştı.paranoyak olmuştum mutfağa girince gözüm direk tavandydı, geçti kendi kendine şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?