kurtlanan bakliyatlar ve delirme aşaması resimli

Daha önce bir kaç kez kurtlamış biri olarak o plastik kilerden acilen kurtul muhtemelen bağlantı borularının içine yuva yapmıştır. Başıma geldi biliyorum. Çekmeceli olanlardan kullanıyordum Baktım kurtlamış bütün varı yoku attım her yeri temizledim ilaçlattım tekrar alışveriş 1 hafta sonra yeniden kurtladı. Şans eseri çekerken katı ayrıldı baktım boruların içine yuva yapmış.Hem erzak hem dolap çöpe gitti.

Güveden kurttan lavantayla kurtulabilirsin.
Küçük küçük keseler al lavanta koy içlerine çekmecelere dolaplara yerleştir 1 hafta 10 günde 1 yenile bakliyatların tertemiz kalır.

Tatile gittik 1 ay buzdolabina koyduklarim bile kurtlanmis paketi acilmamis makarnalar bile kurtlanmisti.boceklenenleri attim ama hala evde ucusuyorlar.Buyuk derin dondurucum var kullanacagim kadarini cam kavanozlara koyuyorum gerisini dondurucuya baska care yok.

Ya bende kullanıyorum pilastik sebzelik şu çekmecesi olanlardan ben böle biley görmedim hiç,benim yeri geliyor uzun zaman kullanmadığım kurufasulye,nohut bozulmuyor geçen seneden bulgurum var mis gibi duruyor amaaa KV çok güvelenir evle alakalı oldunu sanıyorum

Ben poşetlerden cikartip buzdolabi poşetine koyup buzdolabinda saklarim.Hiç bir sey olmuyor

Bir dönem baktim mutfak tavanini kurt basmiş.Evim belli aralikla ilaçlanir.Muhtemeken komşydan fekdi.Her gün elektrik süpürgesiyle tavandan kurt topluyodum...Şükür geçti

Bendede cikmisti bir guzel her tarafi naftalinledim kurtuldum , illaki guve bakliyatlarda olacak degil , yorgan yastik ne varsa onlarida kontrol eedin ve kullanmadiklarnizi matik yada naftalinleyip oyle hurca koyun

Benimde olmuştu 1 ay uğraştırdı. Ben bakliyatlara bakıp dururken kuruyemisten çıktı onu Attım gecmedi. Hic ummadığım yerlere yumurta bırakmışlar. Poşetlerin bağlandığı kısımlara falan. Şimdi geçti çok şükür ama bu kadar büyük değildi yani baska bisey olmasın bunlar.

Birde bakliyatlarim icin tupper ın oval setini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 1 ay kelebek uçuştu her yerde ama onlara hic bisey olmadi çok şükür.

Allahım çok fena huylandım. Kaşıntı tuttu valla.
Her şeyi yaptıysan tek çare kalıyor. At eşyaları ilaçlama şirketini sok eve.

aynen benimde cekmecel'i komodin gibi olanlardan aticam onu canim cok tesekkurler

Güveden kurttan lavantayla kurtulabilirsin.
Küçük küçük keseler al lavanta koy içlerine çekmecelere dolaplara yerleştir 1 hafta 10 günde 1 yenile bakliyatların tertemiz kalır.
evimde icmelik lavanya vardi serpistirdim tum cekmeceler cok tesekkurler canim bakalim ise yaricakmi

bende bosalttim kileri kalan erzaklari dolabin sebzelik yerine koydum birde oyle denicem cok tesekkurler

galiba evde sikinti var canim cunku bu evde rutubet sorunuda var alakali olabilir

evet kesinlikle benimde oyle tavanlarda ve bakliyatlarin icinde kurtlar cikiyor cokk tesekuurler canim

bi ara benim tavandada kurtlar çıkıyodu, her yeri temizledim güzelce hiç bişey yoktu ama tavanda bi anda kurt beliriyo tavana nerden geliyo, tavana çıkana kadar ben onu nasıl görmüyorum aklım şaştı.paranoyak olmuştum mutfağa girince gözüm direk tavandydı, geçti kendi kendine şükür

Aynen insan hep tavana bakiyo...Korkuyodum tencereye düşer veya birinin ustune düser diye....disardan giriyolar

Bakliyat sakladiginiz yere defne yapragi koyun diyorlar ama...

Canim gecen yil 10 kg kadar bulguru kapaklı bi kovada sakladim hava isinana kadar icine de.3 5 dis sarimsak attim ve hava isininca.buz.dolabina.koydum kalani posetle hala bitmedi ve hic kurtlanmadi. Sarimsak ise yariyor. Ve her seyin kapagi sıkıca kapanmali. Biri kurtlaniraa digerlerine gecmesin diye. O siyah bocekler yesil mercimekte vs oluyor. Mercimek biti derler eskiden firinlanirdi hatta bitlenmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…