• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtlanan bakliyatlar ve delirme aşaması resimli

yapıldı canım bi yerde var yuvası ama bulamıyoruz... ben almadım google dan aldım :) aynıları birebir
Eger böcekler aynı bu boydaysa bütün apartmanın ilaçlanması gerek belki komsularinizda vardır size geliyordur tek sizin ilaclamaniz fayda vermez artık bu boyda ki böceklere. Bütün apartmanda ki evlerin ilaçlanması gerek apartman boşluğu .merdiven dairesi er bahçe.çatı yada dam vs her yerin ilaçlanması gerek..

Bu arada ben 1. Katta bu sorunu yaşadığımda pirinç dahil tum erzakların içine bir adet sarımsak atmıştım çok etkisi olmuştu. Aklınızda bulunsun..

Anacım o nasıl kurt öyle, 7 kişi girer kurbanda, Allah Allah çok değişik neden oluyo ki, benim bez torbalarım var onda durur kullanacağım kadarını kavanoza alırım bittikce torbadan kavanoza ilave ederim

Anacım o nasıl kurt öyle, 7 kişi girer kurbanda, Allah Allah çok değişik neden oluyo ki, benim bez torbalarım var onda durur kullanacağım kadarını kavanoza alırım bittikce torbadan kavanoza ilave ederim
torbayıda posetide delip gecıyorlar canım inan

1 hafta icinde kurtlanmaz ki. Aldiginiz gidalarin tuketim tarihi degil uretim tarihine bakin. Benim bulundugum bolge cok sicak bir bolge ve 3 ay bekleyen bir misir paketinde kelebeklenme oldu ama asla bu kadar degil kucucuktu. Hayatimda ilk kez sizin ki kadar kurt gordum

Batman'da anız yakıyolar olanca börtü böcek haşerat şehre iniyo, geçen tuvalete kalktım banyonun ortasında bir kara fatma, sanırsın evin hanımı o tam fatma yani, şişt pist kışt yok ben korktum çıktım artık, nasıl kurutucam ben bunları

Yavrum bunlar sizi yer be
Ay 1.katlarda böyle mi oluyormuş hiç duymadım komşularınla bir beyin fırtınası yap bakalım onlarda da var mı
19.20 sene 1.katta oturduk böyle böcek yoktu canım kurt vs yoktu tamam ara sıra olurdu yazın hamam böceği oda evin arkası.onu.yani bahçe olduğu için ilaçlama yapilinca giderdi.

Tuz yazmışlar doğru ucuz tuz al ve kavanoz içkerindekileri bolca beyaz görünecek şekilde tuzla

Plastik yerine cam kullansan? Ayrica mutlaka bi yerden giriyordur hep ayni yerden mi aliyorsun bakliyatlari, aldigin yerde bi sorun olmasin? Olmayan organizma kendi kendine olusacak degil bakliyatlarin icinde.. nasil uruyorlar bilmiyorum ama yumurtasi vs si vardir durunca erişkin oluyordur..

nolur yardım edin delireceğim artık kızlar... yaklaşık 1 senedir evimde güveler var ve gitmiyor ne yaptıysak ilaçlama vb. her ay bir dolu bakliyat atıyorum kurtlanmış güvelenmiş içim acıyor artık nohutlar,mercimekler,kilo kilo prinçler aldıktan 1 hafta içersinde kurtlanıyorlar plastik kilerim var orada saklıyorum bakliyatlarımı ama kaç defa kileri boşaltıp çamaşır suyu ile dezenfekte ettim yok yinede gitmıyor az once ağladım sinirimden bu kaçıncı? zaten evin içinde de ucuyor kelebek desen değil kahverengi bişi önceden kelebek sanıp öldürmuyorduk ama değil allahın cezaları delirttiler benı karınca bile öldüremem ama artık bunları gördüğüm yerde öldürüyorum dayanamıyorum bana ne önerirsiniz kızlar ne tarz kiler almalıyım ahşap mı alsam atıcam plastik kilerimi içindekilerle...inanaın aylık bütçemiz nerdeyse bakliyata gider oldu yazık bu kadar bereketsizlik olmaz.... yardımlarınıza ihtiyacım var?
:KK57::KK57::KK57::KK57:şoklardayım hiç böylesini görmemiştim mümkünatı yok iflah olmazlar hepsini çöpe dök

Aman Allah ım ilk defa böyle böcülendigini gördüm :KK57:

Benim de bir ara oldu evde ve farkettimki kurutulmuş biber patlıcan istanbul nemine dayanamıyor. Cam kavanozlar kullanın

Benim bildiğim bakliyata plastik zararlı ya hayatta koymam cam kavonoz pamuk bakliyat torbası filan kullan

tahta kiler yap

Evde çamaşır kurutmak. Mutfakta yemek yaparken aşırı buharlanma ve bakliyat ların yada kurutulmuş gıdaların hava almayacak şekilde kapatılması neden olur. Kiler le alakalı olduğunu sanmıyorum.

cnm içlerini temizle güvelerini sonra tuz koyup kış gelene kadar buzdolabında muhafaza et..tuz kesın çözüm;)

Back
X